Evet kilo işi zor, ama az kilo da olsa bence bebegi tasimaktan gelen bir agirlik gucluk oluyor. Benim bebek cok buyuk degil hatta doktor daha kilo almasi gerekiyor diyor, kiziyor bana iyi beslenmiyorum diye ama yine de sonunda agir vasita oldum ciktim iste. Hahaha... Senin bebek kac kg, sen kac kg aldin?
Valla benim doktor cok rahat kiloya falan hıc bsy demıyo ilkınde de cok aldim cabuk veriyorum ama Allah'tan simdi dogumdan sonra ıstah gider bende bide 57 kiloyla basladım boyum 170 biraz zayıftım aslında
Valla benim doktor cok rahat kiloya falan hıc bsy demıyo ilkınde de cok aldim cabuk veriyorum ama Allah'tan simdi dogumdan sonra ıstah gider bende bide 57 kiloyla basladım boyum 170 biraz zayıftım aslında
Slm kızlar sezaryen doğumda “ağrı pompası “ diye bişey varmış ben de burada kadınlar kulübünde okudun ve ameliyat sonrası bayağı rahatlatıyormuş ağrıları bilgisi olan var mı
İlk doğumda spinaldi
Baska bir anestezici baska bir hastanede olmuştum.
Hiç ağrı çekmemiştim
Şimdi ona güvendim spinal oldum
Bu sefer ki bambaşkaydı bir daha mı asla
Omirilikte iğnenin girdiği yerde açıklık kalmış
Kafaiçindrki su oradaki boşluktan sızma yapıyormuş
Kafamdaki su azaldığı için de baş ağrısı çekiyormuşum
Bu kadar ciddi yan etkileri olabileceğini hiç düşünmemiştim
Felçliler gbi hayat sürüyorum
Biraz kıpırdansam başım ağrıyor
Spinal anestezide anestezicinin önemi çok büyük bunu bilip araştırıp ona göre seçim yapmak gerekiyor
Slm kızlar sezaryen doğumda “ağrı pompası “ diye bişey varmış ben de burada kadınlar kulübünde okudun ve ameliyat sonrası bayağı rahatlatıyormuş ağrıları bilgisi olan var mı