2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
chiLL ust komsum epidural anestezi oldu. Sezaryen yerinin acisini unuttum boyun ve bas agrisiyla ugrasmaktan demisti o da maalesef. Ama zannediyorum bu agrilar max bir hafta ya da 10 gun suruyor.

Kızlar,bende doktor günü verince giderim agdaya demiştim gerçekten erken doğumla alakası neymis merak ettim

Ben aynı sorunu yaşıyorum canım maalesef çok ta zor doktora gittim Bi şurup önerdi isim söyleyebiliyorsak yazayım adını

7 günde geçebiliyormuş geçmezse operasyonla o delik dolduruluyormuş
Cumadan beri agrıyı çekiyorum hiç gececek gbi de durmuyor

chiLL ust komsum epidural anestezi oldu. Sezaryen yerinin acisini unuttum boyun ve bas agrisiyla ugrasmaktan demisti o da maalesef. Ama zannediyorum bu agrilar max bir hafta ya da 10 gun suruyor.

Sezaryen agrısı bir sey mi ben ıkı gun bebegımı görmeye gıdemedim
Aynı hastane içinde O 2. Kattaydı ben giriş katta

Ben aynı sorunu yaşıyorum canım maalesef çok ta zor doktora gittim Bi şurup önerdi isim söyleyebiliyorsak yazayım adını
Soyle canim soylemekte sikinti yok. Sadece dr a danismadan kullanma diye tavsiye veriyoruz ilac ismi verirken. Yarin zaten muayenem var sorucam. Bikac ilac tavsiyesi daha aldim onlari da sorucam zaten

Sezaryen agrısı bir sey mi ben ıkı gun bebegımı görmeye gıdemedim
Aynı hastane içinde O 2. Kattaydı ben giriş katta
Tez zamanda kendiliginden gecer canim umarim. Herseyin bir yan etkisi oluyor maalesef. Bebegin kuvozden ciksin su agrilarin da az kaldi gecsin yeniden dogmus gibi olacaksin

Yok bnm acı yok ama orada bir sey var afedersin bende dr a ptesi gideceğim soramadım da ayıp değil aslında ama ne bileyim

D dortyapraklipapatya hayırlı olsun, sağlıkla büyüt bebeğini inşallah

E Esseyel canım GöZün aydın, sağlıkla kavuş bebeğine, güzel haberlerini bekliyoruz

chiLL cim biran önce geçsin inşallah başağrın, farklı bi ameliyat olmuştum spinal ile baş ağrısı ben de yaşadım, şimdi de ondan korkuyorum Allah yardımcımız olsın

canım böyle durumlarda o iğne açıklığı iyileşmesi 4-5 gün 1 hafta gibi sürermiş o dönemde uzanmak gerekiyormuş sızma az olunca baş ağrısı olmuyrmuş ama ayağa kalkınca beyin sıvısı sızdığı için ağrı olurmuş bilgin olsun..

cnm senin sezeryan mı hangi güne randevu verdi doktorun

Kızlar bugün itibari ile izne ayrıldım 37+4 ile, darısı izin gününü bekleyen arkadaşlarımın başına inş. Ama ben sanki 39-40 akadar rahat çalışırmışım bebitom hiç aşağı inmedi çünkü doğmucak gibi bi his var içinde rahatı iyi galiba, bence yürümekte zorlanan, iyice alt bölgeye ağırlık binen arkadaşlarım sevinin demek oluyo ki normal doğum şansınız çok yüksek..

Sezaryen olucam canim. 3 ocaga tarih verdi dr um umarim bekler o zamana kadar. Her ne kadar son haftalar artik bikkinlik olsa da bir problem yoksa ne kadar kalsa kardir mantigindayim
ilk doğumun mu cnm benimde çift plesanta olayından dolayı sezeryan olma ihtimali var da ama doktor 39 da falan çatıya bakarız demişti inşallah bekler o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…