2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
aaa kaçırmışım sanırım Papatyam321 yrn doğum mu var Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah
Evet canım bugün bizim sezaryen günümüz. İnşallah bi aksilik olmazsa ben bugün kavuşuyorum minnakıma. Benden sonra da hayırlısıyla sen kavuşursun inşallah. Allah ım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

Canım dualarımız seninle, seni ve bebeğini garantiye almak için çıkarmıyorlardır hastaneden.

Sadece 2-3 hafta gerilik var diye direkt sendrom olabilir demeleri ne kadar sacma, ne dengesiz bu doktorlar var ya. Allah bildigi gibi yapsin, ellerine dusurmesin. Benim de bebegim 1,5-2 hafta geride ama doktor sadece yemene dikkat et dedi. Ayrica sanci hissetme mevzusu insandan insana degisiyor, herkes sanci hissetmek zorunda degil. Kimimizin agri esigini kimimizinkinden daha yuksek olabilir. Ablam da hicbir agriyi sanciyi hissetmiyordu, suni sanci verdiklerinde bile hissetmiyorum diyordu. Sadece en son bebek cikarken 2-3 dk bagirdigini duymustuk odadan o kadar. Her insan birbirinden farkli. Ama ablamin da dedigi tek sey o parmaklama olayi zaten sancidan bile kotu diye. Baska bir yolu yok mu ya bu olcumun, illa o iskenceyi cektirmek zorundalar mi? Yurtdisinda dogum yapanlar var mi? Onlarda durum nasil ilerliyor acaba? Gerci Amerika'da filan da duydum, illa normal dogum yaptirilacak diye kadin neredeyse tamamen felc kaliyormus, bir videosu vardi. Sezaryene musait olani da kimse zorlamasin normal olacak diye, her seyin bir yordami var ya, bebek mi doguruyoruz iskence mi cekiliyor belli degil. Of cok sinirlendim.

canım hicbirsey dusunme sadece bebegine ve kendine odaklan hicbirinide soylenenlerin umursama down sendromuymus vs hıc dusunme yavv cok kolay konusmuslar bosver takılma bile

canım benim duamda kalbimde seninle allahim senide bebeginide korusun inşallah
inşallah güzel haberlerini aliriz allahim kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

günaydın kızlar hayırlı sabahlar..
inşallah herkez iyidir..
inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza almak nasip olur bebislerimizi ... güzel haberler le gelirsiniz inşallah ..
bende bugun yine hasyane yollarinda olacağım
önce kardiyoloji, sonrada hastanede anestezi bölümüne gidipte sezeryan günü için randevu alacagim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…