Kızlar yarın acil doğuma aliniyorum. Su ciddi oranda azalmış. Dün gece çok heyecan yaptım hic uyuyamadım bu gece nasıl geçecek bakalım. Lütfen bana da dua edin :)
Kızlar yarın acil doğuma aliniyorum. Su ciddi oranda azalmış. Dün gece çok heyecan yaptım hic uyuyamadım bu gece nasıl geçecek bakalım. Lütfen bana da dua edin :)
Sagolun kızlar. Hayır geçen hafta suyu sıkıntı yoktu dünkü muayenede doktorum farketti bugün radyologa yönlendirdi ordan detaylı bakıldı ve kesin azaldığı kanıtlandı. Hatta doktor bebek hareketli mı diye sordu hareketli olduğu için yarına randevu verdi aksi halde bugün baslatacakti
Sagolun kızlar. Hayır geçen hafta suyu sıkıntı yoktu dünkü muayenede doktorum farketti bugün radyologa yönlendirdi ordan detaylı bakıldı ve kesin azaldığı kanıtlandı. Hatta doktor bebek hareketli mı diye sordu hareketli olduğu için yarına randevu verdi aksi halde bugün baslatacakti
en başta sağlıkli olsun daa isin birde bu kismi var birde benimkiler gazlı bebekti geceboyu gezdirirdim yapmadigimiz kalmazdi sabah k.v. deme verir ben yatardim ama çok güzel heran yaninda olup ona bakmak .. benim esim allah razı olsun çok tardimci oluyordu k.v. demin hakkini odiyemem
Kızlar ben de kontrole gittim bugün. İlk defa nstye alındım ay nasıl mutlu oldum o kalp atış sesleriyle mest oldum Sancı çıkmadı, gelişim güzel, hareketlerle ilgili artık azalma gözlenebilir yemek yedikten sonra sola uzandığında üç büyük hareket hissediyorsan sıkıntı yok dedi. Yılbaşı öncesi gideceğiz tekrar
70 lerde kalmadi ne yazikki belki biraz daha duruldu ama hala aynı ne hijyene onem var ne insan psikolojisine ya arkadaşımin kuzeni sezeryan olmuş kızın karninin iç katlarından birini dikmemisler! Allah eksikligini gostermesin ama ellerinede dusurmesin insallah
Benim yengem 4 sene önce 3. Çocuğunu kendi isteği ile devlette yaptı üstlelij riskliydi myom vardı.
Doğumdan çıkınca keşke diğer 2sini de devlette yapsaydım dedi.
İstisnalar oluyor malesef ..
Kızlar ben de kontrole gittim bugün. İlk defa nstye alındım ay nasıl mutlu oldum o kalp atış sesleriyle mest oldum Sancı çıkmadı, gelişim güzel, hareketlerle ilgili artık azalma gözlenebilir yemek yedikten sonra sola uzandığında üç büyük hareket hissediyorsan sıkıntı yok dedi. Yılbaşı öncesi gideceğiz tekrar
Haydi gozunaydin, sonra o nstler cok sikici gelmeye basliyo :). Ben de muayeneye geldim dr umun normal dogumu cikmis, beklemekten daraldim baska gun gelmekle de ugrasmak istemiyorum
Haydi gozunaydin, sonra o nstler cok sikici gelmeye basliyo :). Ben de muayeneye geldim dr umun normal dogumu cikmis, beklemekten daraldim baska gun gelmekle de ugrasmak istemiyorum
Yok esimleyim canim onu da isinden gucunden ettim ama yapacak bisey yok. Baska zaman da benim sansima normal dogum fln cikar el mecbur bekliycez artik. Goksucuk guzel pozlar verdi mi annesi.
Biz artik bizimkinin poz vereceginden umidi kestik videolarda yarim sn bi sn gozukup gozukup kayboluyor. Dogumda ne cikarsa bahtimiza artik :)