- 9 Mayıs 2017
- 215
- 156
- 103
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence lohusa depresyonu dedikleri şey uykusuzluk. Uykumu alınca melek gibiyimnasıl aşicaz bu durumu lohusa olmadan depresyonu mu geldi ki bize
Benim doktorum da susam yağı ve zeytinyagiyla göğüs ucuna masaj yap 3-5 dk kadar dedi hem uyarıp hemde süt üretimi tetiklensin dedi.gogus ucu kreminden güzel nemlendiriyo.Bizde bu gün 40 hafta olduk doktordan yeni geldik. Yine beklemedeyiz. Doktor egilip kalk yerleri sil hakeret et afedersiniz goguslerine masaj yap filan dedi. Cocuk uyarılsın sancılar baslasın dedi. Yani yine beklemedeyiz.
Canım yukselıyo benim de aynı oyle kuzenime soyledım yukselıyo dedı son iki kontrolde de yuksek cıktı ztn ayrıca tuzlu bsy yesem hemen ucusuyolar cok gıcık bsyArkadaşlar çömelip kalkınca veya hızlı kalkınca göz karıncalanması siyah siyah bişeyler uçuşuyomuş gibi oluyormu benim bu sıralar olmaya başladı bugun baya kötü oldu kötü bir durummu bu korktum tansiyon mu yukseliyor düşüyormu acaba bebeğe etkisi varmıdır.
Canım yukselıyo benim de aynı oyle kuzenime soyledım yukselıyo dedı son iki kontrolde de yuksek cıktı ztn ayrıca tuzlu bsy yesem hemen ucusuyolar cok gıcık bsy
Bende yarın gidecem canim bana geçen hafta 41e kadar da bekleyecez dedi bakalım yarın ne diyecek sancılarım baya var ama işaret yokBizde bu gün 40 hafta olduk doktordan yeni geldik. Yine beklemedeyiz. Doktor egilip kalk yerleri sil hakeret et afedersiniz goguslerine masaj yap filan dedi. Cocuk uyarılsın sancılar baslasın dedi. Yani yine beklemedeyiz.
Hangi anestezi ile olcaksın canım?genel mi epiduralmi spinalmiBen varim canimmmm. Heyecan dorukta
Saol canım benim insallah sağlıkla artık
Hadi inşallah hayırlı haberler alırsın canım benimde ufak sancılarım var ama bekliyoruzBende yarın gidecem canim bana geçen hafta 41e kadar da bekleyecez dedi bakalım yarın ne diyecek sancılarım baya var ama işaret yok
Spinal. Sen cnmHangi anestezi ile olcaksın canım?genel mi epiduralmi spinalmi
Saat 8de yatis bitanem. Inanki daha inanamiyorumcanım benim yarin kacta hastane de olacaksin duamda kalbimde seninle minnak bebisinle..
inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun..
benim haftaya cuma günüyatış islemlerin yapilip 6 buçuk da dogumhanenin orda olmam yaziyor..
Ben genel olucam galiba spinal istedim ama biraz korkum var telaş yapmıyosan spinal daha iyi tabiSpinal. Sen cnm
Hayırlısi cnm. Son saatler nsl geçiyor. Benim kalbim yerrinden çıkacak gibiBen genel olucam galiba spinal istedim ama biraz korkum var telaş yapmıyosan spinal daha iyi tabi
Yani cok aşırı heyecan yapmamaya çalısiyorm ama olunca insann elinde olmuyo tabi ins guzel geçer sorunsuz bi sekilde bebişler de iyi olur inş.Hayırlısi cnm. Son saatler nsl geçiyor. Benim kalbim yerrinden çıkacak gibi
Saat kaçta yatis yapılacak senin cnmYani cok aşırı heyecan yapmamaya çalısiyorm ama olunca insann elinde olmuyo tabi ins guzel geçer sorunsuz bi sekilde bebişler de iyi olur inş.