canım benim allah razı olsun mutlaka haber verecegim inşallah güzel haberlerle gelirim araniza ..
iyiki buradayim iyiki varsiniz inşallah hep beraber burda buyuturuz bebislerimizi...
kizlar pisik sorunu olanlara arkadasim bana hipp diye pişik kremin tavsiye etti
arkadasimin bebegi 7 aylık oldu çok memnun kalmis sizede fikir olsun diye paylasayim dedim
Arkadaşlar çocuk doğduktan sonra bebisleri işitme testi hariç doktor kontrolune gittiniz mı. Ben 30 günlükken kalça ultrasonu ve asi için götürücem. Bu arada bir doktor kontrolune gitmek gerekiyor mu
Canım bizi sürekli rutin kontrole çağırıyorlar, bugün 1.hafta kontrolü oldu, haftaya 15. Gün kontrolü olacakmış, sonra da 30 gün kontrolü dedi doktor. İşitme testini hastaneden çıkmadan yapmışlardı. 28 güne kadar hepsi de kontrol olarak geçiyor bu arada benim gittiğim hastanede. Tabi bu kadar sık gitmek benim için zor oluyor dikişlerle.
Ben dede cikolata kisti var.ameliyat olmadim ama kendisi yumurtalikta yapisiklik yapmisti zaten.çatı muanesi yapiyorlar ama gereksiz ve kesin sonuc vermiyor bakarsin dogumun daha kolay olur.her gebelik farkli.beb3gini ve kendini riske sokacak bi durum olmadiktan sonra normal deneyebilirsin.zaten aksi durumda sezeryan hepimiz için kacinilmaz.
Canım sen normal doğum yaptıktan sonra kistlerinin durumu nasıl oldu? Bana farklı bir dokotr çikolata kisti olan için normal doğum çok iyidir demişti. Benim yumurtalıkrezervim de çok çok az.
Haklısın canım peki sen kilosunu kontrol ettirdin dimi dogum kilosunun altına düşmemesi için? Benim bebeğimin şu an altında bu cuma tekrar kontrole gideceğiz
Birumut55Fferayegul
ve diğer muhteşem anne ve anne adaylari. Cok şükür zorlu geçen dogum hikayemden sonra ( zorlu dememdeki amaç, bilenler bilir rahim yapışkanlıgından dolayi) evimize kavuştuk. Dualariniz sayesinde biraz daha iyiyim elhamdülillah. Meleklerini bekleyen herkesdem müjdeli haberler bekliyorum. Bebişlerine kavusanlari tebrik ediyorum.
BBelkibiumut
ne yaptın canım seni merak ettim geçmişe dönüp okuyamadım da malum üç cocuk olunca daha girmek zor oluyor Rabbim bekleyen arkadaşlara saglıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin canlar
Çok şükür kurtulduk canım ama sezaryen oldu normal olmadı iyileşme süreci ağrılar faaln uğraşıyoruz sen nasılsın çocuklarla zor artik uğraşmak Allah yardımcın olsun
Amin canım
Yok canım ameliyat yeri ağrısı ama sadece sol taraf sağ iyi yürüyebiliyorum ama sol taraf ağrısı iki gündür mahvetti beni olmazsa yarın doktora gidicem
Nasılsınız kızlar biz halen hastanedeyiz bebek sarilik oldu sıvı kaybı falan var dediler taburcu etmediler halen burdayiz
Sezaryen ağrısı mahvetti beni sol tarafım yüzünden halen tuvalete gidip gelemiyorum neden sadece orası ağrıyor anlamadım yarında gecmezse doktora gidecem
Kalan hamiş annelere Allah yardımcı olsun :)
Ay arkadaşlar emzirme de duruş bozukluğundan midir nedir belim inanılmaz tutuldu ama öyle boyle değil normal bir tutulma değil bildiğiniz tutuldu. Ne bebeği beşiğine koyabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Var mı bir öneriniz bir şeyiniz
Ay arkadaşlar emzirme de duruş bozukluğundan midir nedir belim inanılmaz tutuldu ama öyle boyle değil normal bir tutulma değil bildiğiniz tutuldu. Ne bebeği beşiğine koyabiliyorum ne yürüyebiliyorum. Var mı bir öneriniz bir şeyiniz
Yok canım ameliyat yeri ağrısı ama sadece sol taraf sağ iyi yürüyebiliyorum ama sol taraf ağrısı iki gündür mahvetti beni olmazsa yarın doktora gidicem
Doktorun ameliyatta sol tarafındamıydı
Dikişi soldan attıysa o yüzden solun ağrıyordur
Koku akıntı şişme gibi şeyler yoksa normal bir durum endişe etme
Çok geçmiş olsun