2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Amin canım bulantılar genelde gidiyo geliyo ben ve çoğu kişinin öyle bitti gibi oluyor 2 gün sonra yine oluyor benim 15.haftaya kadar full bulantılı geçti sonrasında gidip geliyo bence korkulacak bi durum değil ama yinede doktoruna danış için rahatlasın

Benim erken bitti bulantım 1aydan fazladır bylantım yok iki gündür bulanınca onda bi tedirgin oldum salıya randevu alabildim bakalım cnm inş bişiyi yoktur bebişimin

İnsallah benim bebegım de duymaya baslamıstır o kadar cok korkuyor um ki duymaz dıye

Ben her sabah günaydınlaşıyorum :)) 5 te uyanıyorum oda sanki her an uyanıkmış gibi düşünüp hadi güne başlıyoruz deyip devam ediyorum. Ama tabi muhabbet koyulaşıyor diyemem :))))

benim özeldeki doktorun dediği çıktı. daha dün devlettekki dr kıza benziyor dedi. bugün başka doktora gittim netleşti ve ERKEK :) kordonu da pipiyi de ayrı ayrı gösterdi. kafam rahat artık..

.
hayırlı olsun canim gormussunuz pipiyi. biz beklemedeyiz. nedense hic gidesim de yok doktora daha. 1 ay sonra randevum var ayin 15 inde giderim. o zamana da netlesir herhalde cinsiyetimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…