yesa cinsiyeti belli miydi senin ? :)
Kuzenimin geçmiş olur öyle şeyler dedi merak etme Senin bebeğinin de geçecekdurumu
Yok canım ya
13 arti 3 göstermedi kapattı kız gibi dedi doktor
14 arti 5 aşırı hareketliydi göremedi ama erkek gibi dedi
Bakalim 1 2 hafta geçsin sırf cinsiyet için gideceğim yoksa normalde 15 agustosta gitmem lazım ama bekleyemem sanırım :)
Canım, ben 16.haftayı bitirdim, benim fıstık kıpır kıpır, hatta dün hiç hissetmedim, çok tedirgin oldum. Eşim işten gelince elini karnıma koydu 2 dk sonra başladı hareketlenmeye de bir oh çektim. Tabiki elle hissedilmiyor sadece ben hissediyorum :)Kızlar merak edıyorum bebişinin herhangi bi hareketini hisseden var mı yoksa daha erken mi bu haftalar
Herkesin farklıdır canım, ben şuanda çok net hissediyorum, hatta aşağı iniliyor orada hareket ediyor, doktorumla da teyit ettik, hareket olan yeri gösterdim ultrasonla baktı, orada kıpır kıpır, 17.haftadayim. Bir hafta da önden gidiyor, 18. Hafta. Ama tedirgin olunacak zaman 21.haftanin sonuna kadar hiç hissetmemiş olmakmıs. Oyuzden tedirgin olunacak bir şey degil. Ama ben hissetmeye basladigim için doktorum günde en az bir kere hissetmelisin dedi. Hissetmezsen haberleşelim dedi.Bende de aslında pek birşey Yok hissediyorum diye yazanları okuyunca kendi kendime strese sokuyorum tabi bazen net olarak yerini hareketini algıladığım da oluyor ama hergün ya da düzenli demek benim adıma imkansız
Yesammm Herkes fakli söyluyor :) benim de eşim annesinin karnında hem çok hareketiymiş hemde çok erken hissettirmiş kendini, hatta kv dedi ki son 3 ay hergün doğuracağım sandım :) buarada eşim hala hareketliCanım. Ben de tam tersini duymuştum çevremden
Oo erken hissetmissin kesin erkek diyorlarmis hep
Neyse bakalım hayirlisiyla Hissederiz:)
Hahahahah sesli güldüm yesam :) seninki kendini belli etmeyecek belli her seyden :) masallah fındik kurduna, senin gibi neşeli olsun :)Mesela benim canım önce nar ekşili kisir çekiyor yapıyorum yiyorum üstüne çikolata çekiyor Hahahaha
Yesammm Herkes fakli söyluyor :) benim de eşim annesinin karnında hem çok hareketiymiş hemde çok erken hissettirmiş kendini, hatta kv dedi ki son 3 ay hergün doğuracağım sandım :) buarada eşim hala hareketli
Hahahahah sesli güldüm yesam :) seninki kendini belli etmeyecek belli her seyden :) masallah fındik kurduna, senin gibi neşeli olsun :)
Hahahahah :) bizde de ben beyaz eşim kapkara. Bizimki de ne olacak meçhul, ama eşim evde traş olurken bile göbek atar :) bende eşime söyledim vallahi sana çekerse belinde silahla gezmek zorunda kalacaksin oynak olacak bu kız :)Senin kız eşine cektiyse yandın desene Hahaah
Ben de eşim de dogdugumuzda kapkaraymisiz o yüzden ben de zenci bir çocuk bekliyorum :)
Sağlıkla geçse de ben de artık hamileliğin keyfini sürmeye başlasam canım. Dediğin gibi geçecek inşallah :)Canım, benim kanama alanı 5günde kücüldü ama bende öyle böyle kanama olmadı, bardaktan boşaldı resmen ve beraberinde büyükçe de pıhtı düşmüştü 2gün lekelenmeler devam etti sonra o da kesildi.bence ben kanı biranda atmış olabilirim, yani bu benim yorumum. 2 hafta sonra ufacık bir kanama alanı kalmıştı. 1 kere iğne oldum. 2 hafta progestan kullandım, doktor kanama alanı tamamen geçmiş diyince progestanı fitil olarak ta 2 hafta daha kullandım ve bıraktım. Benim doktor vücudun ne istiyorsa onu yap demisti. Bir takım yasaklar hariç tabi. Iliskiyi yasaklamisti mesela. Yorgun hissettiğimde uzanmistim, iyi hissedince kalkmistim. Geçecek canım rahat ol
Herkesin farklıdır canım, ben şuanda çok net hissediyorum, hatta aşağı iniliyor orada hareket ediyor, doktorumla da teyit ettik, hareket olan yeri gösterdim ultrasonla baktı, orada kıpır kıpır, 17.haftadayim. Bir hafta da önden gidiyor, 18. Hafta. Ama tedirgin olunacak zaman 21.haftanin sonuna kadar hiç hissetmemiş olmakmıs. Oyuzden tedirgin olunacak bir şey degil. Ama ben hissetmeye basladigim için doktorum günde en az bir kere hissetmelisin dedi. Hissetmezsen haberleşelim dedi.
Bende ki daha farklı canım orası gergin duruyor kese resmen1 dakika kadar sürüyor ben oturur pozisyona geçtiğimde kesiliyor ama sanki böyle bacaktaki damar kasılır hareket edemezsiniz ya öyle birşey .. sizinkide böyle mi
Ay valla o 2 gun bıle gecmiyor 3 üne aldım geri degstım 1 İ yaptım cok sevınclıyım bazı nedenlerden dolayı gıdemıyodum doktoruma en azından adam akıllı resmini verir bana kızımınkıler hep vesikalık gibi 3 boyutlu ucarak gdcm insallahBildigin bir doktora gitmen süper canım en azından taniyorsun huyunu suyunu sevindim
2 güncuk kaldı ne güzel benimkine daha var heyecandan midir geçmiyor sanki günler
Kesinlikle ondandır canım, ben evlendim şehir değiştirdigim için işimden istifa ettim. Çocuk istiyoruz diye de başvurmadım hiçbir yere. Oyuzden evdeyim suanda. Benim kendimi dinleyecek zamanın var canım haklısın, ondan da olabilir. Allah tan çalışmıyorum hepinize Allah kolaylıklar versin, ilk 3 ayım zor geçti, çalışsaydım işkence olurdu.Tabi şuda olabilir gün içerisinde sürekli iş yerinde olduğum için hareketli dahi olsa ben fark etmiyorda olabilirim oturup onu dinleme sakinleşme fırsatı bulamıyorum. bir masa başındayım bir ayakta koşturmacada o yüzden akşamları olduğu kadar diyebiliyorum
Kesinlikle ondandır canım, ben evlendim şehir değiştirdigim için işimden istifa ettim. Çocuk istiyoruz diye de başvurmadım hiçbir yere. Oyuzden evdeyim suanda. Benim kendimi dinleyecek zamanın var canım haklısın, ondan da olabilir. Allah tan çalışmıyorum hepinize Allah kolaylıklar versin, ilk 3 ayım zor geçti, çalışsaydım işkence olurdu.
Ahhh canımmm, ben buradayım demeye başladıysa zamanın oldukça onu dinlemeye çalış, bir de bu haftalarda artık annenin sesini duymaya baslıyorlarmış, fırsat buldukça konuş :) gerçi ben bile zamanım olmasına rağmen konuşmuyorum :) ay ne dicem ki ben şimdi zaten anlamıyor diyip erteliyorum: ) :)Allah güç kuvvet versin tabi herkese. Çok şükür ben gayet iyiydim. Bir ara sadece herşey balık kokuyor gibi geliyordu çok kısa sürdü oda onun dışında hiçbir hamile şikayetim olmadı benim. Şu sıralar işte hafiften ben buradayım demeye başladı
Kız mı hissediyorsun :)Erkek dedi doktor ama ben hala inanamiyorum nedense.
Perinatolog randevusuna gittigimde son kez sorup kabullencem
Canım ben dr la konustum vücudumda daha önce hiç hissetmediğim şekilde bir seyler hissediyorum ve tarif ettim hissedersin zayıfsın zayıflar daha erken hissedebilir dediİlk gebelik için çoook erken canım hissediyorum ben diyenlere He He de geç yok öyle bir şey
İkinci gebelik hisseder ama
Canım bende de 15 gündür geçmeyen bi baş ağrısı vardı 4 gündür multivitamin,Demir , kan hapı içiyorum ve geçti.sürekliliği olan ağrıysa bazı vitamin eksiklikleri neden oluyor.Kızlar 3 gündür hafif hafif hep bi baş ağrım vardı , kafamı öne eğemiyordum. Öğlen de yediğimi kusunca dedim doktoru bi arıyayım, ilaç almamak için direniyordum ama doktor minoset iç deyince tamam dedim uzatmaya gerek yok iç kurtul şu ağrıdan. Tansiyonuna dikkat et dedi bir de . 9.5 - 6 çıktı , her zamanki gibi yani. Şimdi daha iyiyim çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?