- 29 Temmuz 2017
- 283
- 710
- 23
Bildigin bir doktora gitmen süper canım en azından taniyorsun huyunu suyunu sevindimGerı o doktordan vazgectım resmen bir aydır Dr krizi yasıyorum ya dun de arastırayım dedım neler neler yazdılar epey kafam bozuldu galıba eski doktoruma gidiyorum gerı sevincten ucuyorum ona gdcm dıye Ilk dogumu yaptıran
2 güncuk kaldı ne güzel benimkine daha var heyecandan midir geçmiyor sanki günlerHemde ayın birinde
Ya kizlar gecen gittigim dr erkege benziyor dedi kendi doktorumda 16 haftadan once soylemiyor cunku bizde yaniliyoruz dedi klitoris den dolayi bana çıkıntı var ama kizmi erkekmi suan bisey diyemem dedi yani sizler cinsiyeti ogrenirken dr cikinti oldugunu soyledimi vede cinsiyet kiz erkek ?bunu sormanın nedeni iki dr da cikinti var dedi kiz olma ihtimali varmi gorunen cikıntıdan
Tatlim ilk kez duydum bence bir perinatolaga gorun onlar normal kadin dogumcularin bu tur durumlarda ultrasonda daha kesin konusabilen uzmanlasmis halkeri hemen bir perinatalog bul icin rahat eder...hic duymadim senin durumunukızlaaaar ...bugün kontrole gitmiştim bebeğimin kafasında lekeler oluşmuş yani adınıda söledi ama bişi bişi kisti dedi de aklımda tutamıyorum o an beynim durdu çünkü ..zamanla kaybolabilir bebeğin iyi ama çok streslisin rahat ol dedi ..ısrarla kötü bi durum olup olmadığını sordum zamanla geçebileceğini söledi ilerleyen haftalarda bakıcaz dedi...bu durum trizomi durumlarında da oluyor ..sağlıklı bebeklerde de oluyor seninki mucize bebek (9 sene sonra 6 tüp bebekten sonra oldu ya) sen zaten hiç bi testi yaptırmadın aminosentez yap desem yaparmısın şimdi dedi bende yok dedim...sonra ben kötü bi durum olduğunu sanmıyorum bebeğin diğer oluşumları normal diyerek beni yolladı...
şimdi ama ben huyumu biliyom pimpirikliyim işte bana hiç bişi sölememeleri lazım o yüzden testleride yaptırmadım herşeye razıyım diye ..kendi isteğimle ne ikili ne üçlü hiç bi testi istemedim ama bunu duydum ya içim içimi yiyor..
kızlaaaaaaar acaba aranızda aynı durumla karşılaşan oldumu sonradan kayboldumu bu lekeler size ultrosan resmini de yollayım bi baksanıza beni rahatlacak aynı durumu yaşayan biri varsa cevap versin ne olur ...
resimde kafasındaki siyah siyah şeylere dedi işte görebiliyosunuzdur inşalah
Dümdüz sırt üst yattığımda tarif edebileceğim en benzer şey bacakta hani böyle damar çekilir kasılırsınız olduğunuz gibi kalır hareket edemezsiniz o anda öyle oluyor. 10 cm dikey bir alanda sadece, hemen oturma pozisyonuna geçiyorum ve o gerilme sona eriyor. Akşamları oluyor bu durum ve ben akşamları çok şiş oluyorum belki de hareketinden dolayıdır
Aynısı bende de oluyor canım aksamlari damar cekiliyormus gibi. Tam tarif ettiğin gibi
Özellikle yorulursam is yaparsam kesin oluyor
Maden suyu ve Muz çok ii geliyor bana
kızlaaaar ...bugün kontrole gitmiştim bebeğimin kafasında lekeler oluşmuş yani adınıda söledi ama bişi bişi kisti dedi de aklımda tutamıyorum o an beynim durdu çünkü ..zamanla kaybolabilir bebeğin iyi ama çok streslisin rahat ol dedi ..ısrarla kötü bi durum olup olmadığını sordum zamanla geçebileceğini söledi ilerleyen haftalarda bakıcaz dedi...bu durum trizomi durumlarında da oluyor ..sağlıklı bebeklerde de oluyor seninki mucize bebek (9 sene sonra 6 tüp bebekten sonra oldu ya) sen zaten hiç bi testi yaptırmadın aminosentez yap desem yaparmısın şimdi dedi bende yok dedim...sonra ben kötü bi durum olduğunu sanmıyorum bebeğin diğer oluşumları normal diyerek beni yolladı...
şimdi ama ben huyumu biliyom pimpirikliyim işte bana hiç bişi sölememeleri lazım o yüzden testleride yaptırmadım herşeye razıyım diye ..kendi isteğimle ne ikili ne üçlü hiç bi testi istemedim ama bunu duydum ya içim içimi yiyor..
kızlaaaaaaar acaba aranızda aynı durumla karşılaşan oldumu sonradan kayboldumu bu lekeler size ultrosan resmini de yollayım bi baksanıza beni rahatlacak aynı durumu yaşayan biri varsa cevap versin ne olur ...
Muz yemeyi hiç sevmiyorum ama maden suyunu bir deneyeyim alternatif birşey bulursam sana da yazarım hem yarın doktora gideceğim ektsra birşey söylerse Onuda iletirim :)
Sen oncesinde de hicbir testi yaptirmayacagim dedigin icin su an baska dr a gorunmen seni daha mi iyi hissettirir yoksa kotu mu bilemedim canim.kızlaaaar ...bugün kontrole gitmiştim bebeğimin kafasında lekeler oluşmuş yani adınıda söledi ama bişi bişi kisti dedi de aklımda tutamıyorum o an beynim durdu çünkü ..zamanla kaybolabilir bebeğin iyi ama çok streslisin rahat ol dedi ..ısrarla kötü bi durum olup olmadığını sordum zamanla geçebileceğini söledi ilerleyen haftalarda bakıcaz dedi...bu durum trizomi durumlarında da oluyor ..sağlıklı bebeklerde de oluyor seninki mucize bebek (9 sene sonra 6 tüp bebekten sonra oldu ya) sen zaten hiç bi testi yaptırmadın aminosentez yap desem yaparmısın şimdi dedi bende yok dedim...sonra ben kötü bi durum olduğunu sanmıyorum bebeğin diğer oluşumları normal diyerek beni yolladı...
Sen oncesinde de hicbir testi yaptirmayacagim dedigin icin su an baska dr a gorunmen seni daha mi iyi hissettirir yoksa kotu mu bilemedim canim.
Sen o konuda kendini tanidigin kadariyla karar ver.
Bak yesa1 de internetten okuyup bi yorumda bulunmus senin dr un da kendiliginden gecebilir demis.
Bence icini rahatlat ve hep iyiyi dusun insallah kendiliginden gececek canim.
Canım, benim kanama alanı 5günde kücüldü ama bende öyle böyle kanama olmadı, bardaktan boşaldı resmen ve beraberinde büyükçe de pıhtı düşmüştü 2gün lekelenmeler devam etti sonra o da kesildi.bence ben kanı biranda atmış olabilirim, yani bu benim yorumum. 2 hafta sonra ufacık bir kanama alanı kalmıştı. 1 kere iğne oldum. 2 hafta progestan kullandım, doktor kanama alanı tamamen geçmiş diyince progestanı fitil olarak ta 2 hafta daha kullandım ve bıraktım. Benim doktor vücudun ne istiyorsa onu yap demisti. Bir takım yasaklar hariç tabi. Iliskiyi yasaklamisti mesela. Yorgun hissettiğimde uzanmistim, iyi hissedince kalkmistim. Geçecek canım rahat olCanım kaçıncı haftanda geçti tam olarak kanama alanın? İnşallah bir an önce sağlıkla geçer diye dua ediyorum. Üç dr gördü üçü de istirahat deyince yatıyorum bol bol, ev içi küçük yürüyüşlere başladım. Sabır canım geçecek inşallah :)
Erkek dedi doktor ama ben hala inanamiyorum nedense.Allahın izniyle pazartesi akşam 6da randevum
Soracağım kendi doktoruma da
Cinsiyet ne senin peki ?
ya iste kesin demeyince insan bir degisik oluyo. bir daha ki kontrolde netlik kazanir dedi. bir dahaki kontrolu de kim bekleyecekki. gerci iki defa baktı ben kiz görüyorum dedi son gittiğim. marastaki doktorum %80 erkek demisti alisveris yapma kordonla karisabiliyo. Amannnnn saglikli olsunlarda canim kiz erkek farketmez.
kızlaaaar ...bugün kontrole gitmiştim bebeğimin kafasında lekeler oluşmuş yani adınıda söledi ama bişi bişi kisti dedi de aklımda tutamıyorum o an beynim durdu çünkü ..zamanla kaybolabilir bebeğin iyi ama çok streslisin rahat ol dedi ..ısrarla kötü bi durum olup olmadığını sordum zamanla geçebileceğini söledi ilerleyen haftalarda bakıcaz dedi...bu durum trizomi durumlarında da oluyor ..sağlıklı bebeklerde de oluyor seninki mucize bebek (9 sene sonra 6 tüp bebekten sonra oldu ya) sen zaten hiç bi testi yaptırmadın aminosentez yap desem yaparmısın şimdi dedi bende yok dedim...sonra ben kötü bi durum olduğunu sanmıyorum bebeğin diğer oluşumları normal diyerek beni yolladı...
Tama canım çok sağol Haberleselim :)
Bu arada ben de çok Sevmem ama bebeğe sağlıklı şekilde kilo.aldı ran ve cok faydali olan 2 şeyden biri muz Muş diğeri de.kaşar peyniri
Evet makarna da kilo aldirirmis ama sağlıksız kilo alımiymis o :)[/QUO
Ben 39-40 kiloyum yani ne yerse yiyeyim bir değişim yok bebek için biraz endişeliydik doktor bana çok ağrın olabilir demişti ama hala ne bel ağrım ne başka birşeyim yok bebeğin yeterli alanı var , sıvısı iyi da bin şükür iyi ve yeterliymiş :) demir ve vitamin kullanıyorum bunun dışında su varili gibiyim çok su içiyorum. Sizlerin nasıl bilmiyorum ama benım karnım direk belli oluyor
Öncelikle sizi çok iyi anlıyorum ben de ıkı tüp dört aşılama nın ardından Rabbimin lütfu ile gebe kaldım ve bebeğimi çok merak ediyorum korkuyorum ama Allah bu kadarını nasip ettiyse güzel geçecek her şey . Sizin söylediğiniz durumla kuzenim karşılaşmış ikinci bebeğinde kafasında kist barmış bana sen de de olur sesi belki ama bizde öyle bir durum yok ve gemiş onun korkulacak bir şey yoktur inş bol bol Ya Şafi Ya Allah çekin Rabbim şifa versinyolladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?