2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Dümdüz sırt üst yattığımda tarif edebileceğim en benzer şey bacakta hani böyle damar çekilir kasılırsınız olduğunuz gibi kalır hareket edemezsiniz o anda öyle oluyor. 10 cm dikey bir alanda sadece, hemen oturma pozisyonuna geçiyorum ve o gerilme sona eriyor. Akşamları oluyor bu durum ve ben akşamları çok şiş oluyorum belki de hareketinden dolayıdır

Bildigin bir doktora gitmen süper canım en azından taniyorsun huyunu suyunu sevindim

Hemde ayın birinde
2 güncuk kaldı ne güzel benimkine daha var heyecandan midir geçmiyor sanki günler

kızlaaaar ...bugün kontrole gitmiştim bebeğimin kafasında lekeler oluşmuş yani adınıda söledi ama bişi bişi kisti dedi de aklımda tutamıyorum o an beynim durdu çünkü ..zamanla kaybolabilir bebeğin iyi ama çok streslisin rahat ol dedi ..ısrarla kötü bi durum olup olmadığını sordum zamanla geçebileceğini söledi ilerleyen haftalarda bakıcaz dedi...bu durum trizomi durumlarında da oluyor ..sağlıklı bebeklerde de oluyor seninki mucize bebek (9 sene sonra 6 tüp bebekten sonra oldu ya) sen zaten hiç bi testi yaptırmadın aminosentez yap desem yaparmısın şimdi dedi bende yok dedim...sonra ben kötü bi durum olduğunu sanmıyorum bebeğin diğer oluşumları normal diyerek beni yolladı...
şimdi ama ben huyumu biliyom pimpirikliyim işte bana hiç bişi sölememeleri lazım o yüzden testleride yaptırmadım herşeye razıyım diye ..kendi isteğimle ne ikili ne üçlü hiç bi testi istemedim ama bunu duydum ya içim içimi yiyor..
kızlaaaaaaar acaba aranızda aynı durumla karşılaşan oldumu sonradan kayboldumu bu lekeler size ultrosan resmini de yollayım bi baksanıza beni rahatlacak aynı durumu yaşayan biri varsa cevap versin ne olur ...
resimde kafasındaki siyah siyah şeylere dedi işte görebiliyosunuzdur inşalah

Eklentiler

• bebik.webp
    7 KB · Görüntüleme: 93

12 haftalikken %90 kiz dedi bir hafta sonra test sonucu icin gittgmde %99 kiz dedi hatta sasirdk kiz gec gosterir derler ya hep.oglmda 11 haftalikti ilk erkege benziyor dendignde.hic ikileme dusmemistik farkli doktrlara da gitmistk cinsiyeti soylendigi gibi oldu.birazcik bebegn pozisyonu biraz da doktorn tecrubesyle alakali sanrim.bir de artik ultrason cihazlari cok iyi

Gunaydin kızlar,
Biz bir haftadır tatıldeydik tatilde kendimi cok yormadım sürekli dinlenerek gezdim. Deniz olarakta cok temiz sulara girdim. Sadece biraz saglıklı beslenmem aksadı otellerde oldugumdan ama. Mide bulantım bitmesine ragmen iki gün once tatilde mide bulantısı kusma oldu. Bu günde kahvaltıda yşne oldu bulantı kusma sizce bir sorun varmıdır insan korkuyo sürekli ya randevu için aradım saı gününe alabilidim. Ama doktora gidene kadar rahatlayamıycam heralde. Allah onları bize bagıslasın

Tatlim ilk kez duydum bence bir perinatolaga gorun onlar normal kadin dogumcularin bu tur durumlarda ultrasonda daha kesin konusabilen uzmanlasmis halkeri hemen bir perinatalog bul icin rahat eder...hic duymadim senin durumunu

Aynısı bende de oluyor canım aksamlari damar cekiliyormus gibi. Tam tarif ettiğin gibi

Özellikle yorulursam is yaparsam kesin oluyor

Maden suyu ve Muz çok ii geliyor bana

Aynısı bende de oluyor canım aksamlari damar cekiliyormus gibi. Tam tarif ettiğin gibi

Özellikle yorulursam is yaparsam kesin oluyor

Maden suyu ve Muz çok ii geliyor bana

Muz yemeyi hiç sevmiyorum ama maden suyunu bir deneyeyim alternatif birşey bulursam sana da yazarım hem yarın doktora gideceğim ektsra birşey söylerse Onuda iletirim :)

Koroid plexus kisti mi dedi canım

Eger buysa hiç korkulacak bir şey yok zamanla geçer anne Adaylari bayaa panik yapar ama yüzde 99 u kaybolur yazıyor

Muz yemeyi hiç sevmiyorum ama maden suyunu bir deneyeyim alternatif birşey bulursam sana da yazarım hem yarın doktora gideceğim ektsra birşey söylerse Onuda iletirim :)

Tama canım çok sağol Haberleselim :)

Bu arada ben de çok Sevmem ama bebeğe sağlıklı şekilde kilo.aldı ran ve cok faydali olan 2 şeyden biri muz Muş diğeri de.kaşar peyniri

Evet makarna da kilo aldirirmis ama sağlıksız kilo alımiymis o :)

Sen oncesinde de hicbir testi yaptirmayacagim dedigin icin su an baska dr a gorunmen seni daha mi iyi hissettirir yoksa kotu mu bilemedim canim.
Sen o konuda kendini tanidigin kadariyla karar ver.
Bak yesa1 de internetten okuyup bi yorumda bulunmus senin dr un da kendiliginden gecebilir demis.
Bence icini rahatlat ve hep iyiyi dusun insallah kendiliginden gececek canim.

Bence de böyle konularda zor da olsa doktora güvenmek ve panik yapmamak en güzeli tabii ki çok zor ama işte bebelerimiz için katlanmamiz lazım

Canım, benim kanama alanı 5günde kücüldü ama bende öyle böyle kanama olmadı, bardaktan boşaldı resmen ve beraberinde büyükçe de pıhtı düşmüştü 2gün lekelenmeler devam etti sonra o da kesildi.bence ben kanı biranda atmış olabilirim, yani bu benim yorumum. 2 hafta sonra ufacık bir kanama alanı kalmıştı. 1 kere iğne oldum. 2 hafta progestan kullandım, doktor kanama alanı tamamen geçmiş diyince progestanı fitil olarak ta 2 hafta daha kullandım ve bıraktım. Benim doktor vücudun ne istiyorsa onu yap demisti. Bir takım yasaklar hariç tabi. Iliskiyi yasaklamisti mesela. Yorgun hissettiğimde uzanmistim, iyi hissedince kalkmistim. Geçecek canım rahat ol

benim özeldeki doktorun dediği çıktı. daha dün devlettekki dr kıza benziyor dedi. bugün başka doktora gittim netleşti ve ERKEK :) kordonu da pipiyi de ayrı ayrı gösterdi. kafam rahat artık..

canım hiç bilgim yok ama içini ferah tutmaya çalış. geçecektir Allahın izni ile.

Öncelikle sizi çok iyi anlıyorum ben de ıkı tüp dört aşılama nın ardından Rabbimin lütfu ile gebe kaldım ve bebeğimi çok merak ediyorum korkuyorum ama Allah bu kadarını nasip ettiyse güzel geçecek her şey . Sizin söylediğiniz durumla kuzenim karşılaşmış ikinci bebeğinde kafasında kist barmış bana sen de de olur sesi belki ama bizde öyle bir durum yok ve gemiş onun korkulacak bir şey yoktur inş bol bol Ya Şafi Ya Allah çekin Rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…