C
Canım çok geçmiş olsun ama keşke kalkışmasaydın büyük ev işine. Şu an evmiş temizlikmiş hiçbir şey senden, bebeğinden değerli değil. Çok şükür devamı gelmemiş dinlen güzelce :)
C
Canım çok geçmiş olsun ama keşke kalkışmasaydın büyük ev işine. Şu an evmiş temizlikmiş hiçbir şey senden, bebeğinden değerli değil. Çok şükür devamı gelmemiş dinlen güzelce :)
Kizlar bebek sekeri namina planlariniz varmi. Bu ara buna taktim. Uzeri metalli kolonya hediyelikler cok ilgimi cekio ama tabesi 7 tl diyen var 9 tl diyen var. Cok pahaliiiiii
geçmiş olsun canim benim hamdolsun şükürler olsun iyisiniz .. allahim senide bebeginide korusun inşallah.. sende dikkkat et canım bundan sonra sağlıkla kucağına almak nasip olsunKizlar herkes iyidir ins bebisleriyle
Kendimi iyi hissedince temizlik yapasim tuttu cam sil tul as felan 2. Gunde kan gelmesiyle buyuk bir sok yasadim kendimi hastaneye nasil attkm bilmiyorum neyse ki devami gelmedi kalp atisini gorene kadar icim rahat etmedi neyse ki suan iyiyiz sadece kasiklarimda batmalar var yatiyorum surekli.
inşallah sonucun iyi olsun canim benim rabbim kucağına almayi nasip etsin...Selam kızlar,
Önceden her gün gelebiliyordum buraya ama telefondan çok zevkli olmadığı için her gün bakamıyorum.
günler çok hızlı geçiyor.. :)
bebeğim büyüyor , afp sonucumuzu hala almadık doktor izinde haftaya kaldı artık.
bulantı,kusma gayet iyi hala devam ediyor peşimi bırakmak istemiyor belli.
Aynen canım hiiç yorma kendini :)Aynen valla hiç birşey bebislerden kıymetli değil bizim yazlık da berbat birini bulup temizleticem hiç kendim girişmicem işlere
inşallah sonucun iyi olsun canim benim rabbim kucağına almayi nasip etsin...
benimde bulantilar var bugün icmedim bulanti hapini midem agzimdaydi yarın sabah ilk isim hapı içmek olacak istifar edince halside kaliyor insan birde hava sicak tamamen halsiz kaldim
Bizde geçtiğimiz salı gittik.. evet sende benim aklımdasın inan ki. İkili test sonuçları normal çıktığı için doktorumuz 3 lü ve 4 lü tarama testini istemedi. Ama afp mom diye bi test istedi bizden. Onu yaptırdık 17 ağustosta bir sonraki randevumuz. Kızımız çok hareketli teyzesi bi görsenn.Herşey yolunda çok şükür. Aynen benimde öyle. Bu kadar hareketli olmasına rağmen bende hergün hissetmiyorum 2 günde bir 3 günde bir şimdilik normalmiş bu durum. Bulantılar bitti sayılır. Bizde durumlar böyle.. güzel haberleri sizden bekliyoruz inşallah[/QUOTE
Ayy masallah cinsiyet de kesinlesti yani sizin.Darisi basima diyelim o zaman Insallah guclendikce daha cok hissedebiliriz hareketlerini. Yaptirdigin testi daha once duymamistim. 7 agustosta gitmeyi planliyoruz biz de. Heyecanla bekliyoru o gunu hem bebisimi gorecegim icin hem de ogluma abi olacagi mujdesini verecegim icin. Hatta ikincisi daha agir basiyor desem yeridir Guzel haberlerle gorusmek dilegiyle
Bizde geçtiğimiz salı gittik.. evet sende benim aklımdasın inan ki. İkili test sonuçları normal çıktığı için doktorumuz 3 lü ve 4 lü tarama testini istemedi. Ama afp mom diye bi test istedi bizden. Onu yaptırdık 17 ağustosta bir sonraki randevumuz. Kızımız çok hareketli teyzesi bi görsenn.Herşey yolunda çok şükür. Aynen benimde öyle. Bu kadar hareketli olmasına rağmen bende hergün hissetmiyorum 2 günde bir 3 günde bir şimdilik normalmiş bu durum. Bulantılar bitti sayılır. Bizde durumlar böyle.. güzel haberleri sizden bekliyoruz inşallah
Bu hediye durumuna çok vakıf değilim.mevlidde hediye veriliyor hastanede isimli çikolata şeker kurabiye gibi yiyecek ikram ediliyor diye biliyorum doğduğu zamanda mı hediye yaptırılıyor hastaneye gelenlere mi veriliyor yada evde ilk günlerde gelenlere mi öyleyse 40.ında mevlid okutunca farklı bi hediyemi yaptırılıyor nasıl oluyo bu işler aydınlanmak istiyorum :)))Bunlara 7bucuk tl falan diolar
Ben malzemelerini alip kendim yapcam. Uzeri metalli olan siseleri tanesi 3 bucuktan buldum 20 tane alinca da 1 lt kolonya veriolarmis. Siseler 50 cc. Suslemeleriyle falan com ucuza gelir bence
Masallah ne guzel seyler yapmissin. Linki kopyaladim hepsini detaylica incelicemSelam cnaım
bi ara böyle şeyler yapıyordum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/annesininkuzusuo-ile-birlikte-el-emeklerim.770804/
Soyle ki:) ucuz olani hastanede gelene gidene ve sonra ev ziyaretine gelene dagitmayi kolonyayi da sadece cooook yakinlarima vermeyi planliorum. Daha once mevlut yapan gormedm. O yuzden mevlutte napiliyo bilmiomBu hediye durumuna çok vakıf değilim.mevlidde hediye veriliyor hastanede isimli çikolata şeker kurabiye gibi yiyecek ikram ediliyor diye biliyorum doğduğu zamanda mı hediye yaptırılıyor hastaneye gelenlere mi veriliyor yada evde ilk günlerde gelenlere mi öyleyse 40.ında mevlid okutunca farklı bi hediyemi yaptırılıyor nasıl oluyo bu işler aydınlanmak istiyorum :)))
Canım ben hastaneye ve eve gelenler için 3 çeşit kokulu taş yapıyorum yanına çikolata birde şerbet, mevlütte de havlu lavanta kesesi lokum ve yemeye içmeye şeyler dağıtıcam inşallahBu hediye durumuna çok vakıf değilim.mevlidde hediye veriliyor hastanede isimli çikolata şeker kurabiye gibi yiyecek ikram ediliyor diye biliyorum doğduğu zamanda mı hediye yaptırılıyor hastaneye gelenlere mi veriliyor yada evde ilk günlerde gelenlere mi öyleyse 40.ında mevlid okutunca farklı bi hediyemi yaptırılıyor nasıl oluyo bu işler aydınlanmak istiyorum :)))
Canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin yakınmış günlerimiz bizde 17+6 olduk en son kontrolde hareketsizdi biraz hareket etsin diye tatlı şeyler yedinmi diye sordu doktor 4 lü tarama için aç gitmiştim açlıktan hareket etmiyodur dedi senin minik annesini meraklandırıyo galiba :)İyi geceler kızlar biz 17+4 olduk ama hâlâ cinsiyeti öğrenemedim. Yurtdışımdayım ve burda 5 aylıktan önce söylenmesi yasak. Çok merak ediyorum. Perşembe günü randevum var ve tam 4 buçuk aylık olcam inşallah ozaman söyler. Kendini göstermesi için ne tavsiye edersiniz kızlar benim afacan çok hareketli. :))
Canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin yakınmış günlerimiz bizde 17+6 olduk en son kontrolde hareketsizdi biraz hareket etsin diye tatlı şeyler yedinmi diye sordu doktor 4 lü tarama için aç gitmiştim açlıktan hareket etmiyodur dedi senin minik annesini meraklandırıyo galiba :)
Benimde ilk canım karnımda dalgalanmalar oluyo bir kerede artık neresini koyduysa karnımda ele gelir bir sertlik vardı ben oraya dokununca kayboldu rahatsız oldu herhalde onun dışında bende pek hissetmedimAmin canım. Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Evet çok merak ediyorum ve ilk bebeğim olduğu için daha hareketlerini bile hissetmiyorum. Sanırım 20.haftaya kadar uzayabiliyormuş ilk hamilelikte hareketleri hissetmek. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?