2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Aynen valla hiç birşey bebislerden kıymetli değil bizim yazlık da berbat birini bulup temizleticem hiç kendim girişmicem işlere

Selam kızlar,

Önceden her gün gelebiliyordum buraya ama telefondan çok zevkli olmadığı için her gün bakamıyorum.
günler çok hızlı geçiyor.. :)
bebeğim büyüyor , afp sonucumuzu hala almadık doktor izinde haftaya kaldı artık.
bulantı,kusma gayet iyi hala devam ediyor peşimi bırakmak istemiyor belli.

geçmiş olsun canim benim hamdolsun şükürler olsun iyisiniz .. allahim senide bebeginide korusun inşallah.. sende dikkkat et canım bundan sonra sağlıkla kucağına almak nasip olsun

inşallah sonucun iyi olsun canim benim rabbim kucağına almayi nasip etsin...
benimde bulantilar var bugün icmedim bulanti hapini midem agzimdaydi yarın sabah ilk isim hapı içmek olacak istifar edince halside kaliyor insan birde hava sicak tamamen halsiz kaldim

öyle tabi canım sağlıklı olsun da önemli olan o,
alıştım artık kızımda da 5,5 ay kustum bu belki değişik olur az kusarım diyordum ama belli ki zorlayacak

Ayy masallah cinsiyet de kesinlesti yani sizin.Darisi basima diyelim o zaman Insallah guclendikce daha cok hissedebiliriz hareketlerini. Yaptirdigin testi daha once duymamistim. 7 agustosta gitmeyi planliyoruz biz de. Heyecanla bekliyorum o gunu hem bebisimi gorecegim icin hem de ogluma abi olacagi mujdesini verecegim icin. Hatta ikincisi daha agir basiyor desem yeridir Guzel haberlerle gorusmek dilegiyle

Ama önceden sabah öğle akşam istifra ederdim şimdi ise öyle değil günde bir kere oluyor mesela bugün hiç olmadı ‍ Dedim ve midem bulandı

Bunlara 7bucuk tl falan diolar
Ben malzemelerini alip kendim yapcam. Uzeri metalli olan siseleri tanesi 3 bucuktan buldum 20 tane alinca da 1 lt kolonya veriolarmis. Siseler 50 cc. Suslemeleriyle falan com ucuza gelir bence
Bu hediye durumuna çok vakıf değilim.mevlidde hediye veriliyor hastanede isimli çikolata şeker kurabiye gibi yiyecek ikram ediliyor diye biliyorum doğduğu zamanda mı hediye yaptırılıyor hastaneye gelenlere mi veriliyor yada evde ilk günlerde gelenlere mi öyleyse 40.ında mevlid okutunca farklı bi hediyemi yaptırılıyor nasıl oluyo bu işler aydınlanmak istiyorum :)))

Masallah ne guzel seyler yapmissin. Linki kopyaladim hepsini detaylica incelicem

Soyle ki:) ucuz olani hastanede gelene gidene ve sonra ev ziyaretine gelene dagitmayi kolonyayi da sadece cooook yakinlarima vermeyi planliorum. Daha once mevlut yapan gormedm. O yuzden mevlutte napiliyo bilmiom

Canım ben hastaneye ve eve gelenler için 3 çeşit kokulu taş yapıyorum yanına çikolata birde şerbet, mevlütte de havlu lavanta kesesi lokum ve yemeye içmeye şeyler dağıtıcam inşallah

İyi geceler kızlar biz 17+4 olduk ama hâlâ cinsiyeti öğrenemedim. Yurtdışımdayım ve burda 5 aylıktan önce söylenmesi yasak. Çok merak ediyorum. Perşembe günü randevum var ve tam 4 buçuk aylık olcam inşallah ozaman söyler. Kendini göstermesi için ne tavsiye edersiniz kızlar benim afacan çok hareketli. :))

Canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin yakınmış günlerimiz bizde 17+6 olduk en son kontrolde hareketsizdi biraz hareket etsin diye tatlı şeyler yedinmi diye sordu doktor 4 lü tarama için aç gitmiştim açlıktan hareket etmiyodur dedi senin minik annesini meraklandırıyo galiba :)

Amin canım. Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Evet çok merak ediyorum ve ilk bebeğim olduğu için daha hareketlerini bile hissetmiyorum. Sanırım 20.haftaya kadar uzayabiliyormuş ilk hamilelikte hareketleri hissetmek. :)

Benimde ilk canım karnımda dalgalanmalar oluyo bir kerede artık neresini koyduysa karnımda ele gelir bir sertlik vardı ben oraya dokununca kayboldu rahatsız oldu herhalde onun dışında bende pek hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…