2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı bol bol enerji dolu bol bol bebiş hareketli mükemmelötesi bir Hafta geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size
Kızçemi görmeye son 7 gün zaman geçmek bilmiyor

Günaydın canım :)
Ben bugun minnoşumu göreceğimmmmm

Günaydın kızlar inş bende Haftaya bugün Dr gideceğim cinsiyeti belli olmuş olacak Allah'ın izni ile . Dün akşam biri beni karanlıkta namaz kılarken çok korkuttu bir anda ürktüm namazdan çıktım Yazık kadıncağızda üzüldü ama bende bir anda karanlıkta arkamdan biri gelince bayağı fena oldum gece boyunca kabus gördüm . İnş bebeğime bir şey olmamıştır . Hamilelikten mi ne bir ürkek oldum yüreğim pür pür Rabbim korusun evlatlarımızı

Ayyy canım ya kötü olmuş ama hiç bir şey olmamıştır onlar bizden güçlü kuvvetli dünyaya gelmek için hazırlanıyorlar

Ne güzel göreceksin bebegini

Ben 15 ağustosu beklicem sanırım cinsiyet için merak ediyorum aslında ama bilemiyorum gitsem mi gitmesem mi

Senin takvim neden yok kaç haftalık oldun

Bol bol su iç :) bir de tatlı yemek işe yarıyor bugün bizde 17+4 olduk

Gunaydin hanimlar. Muthis bi bas donmesiyle uyandim.gozlerimi baktigim yerden milim kipirdatsam basim dönuyo. Bugun bitmicek sanirim

Cok geçmiş olsn cnm
Aç bırakma kendini yorgunluk açlık sıcak tetikliyor

Bende de 2 gündür baş dönmesi var hiçbirşeyim olmadı bugüne kadar çok iyiyim dedim dedim nazar değdi galiba yörüngemi şaşırtacak kadar bir anda dönüyor uzandığım yerde tv izlerken bile yani

Tatlim ilk kez duydum bence bir perinatolaga gorun onlar normal kadin dogumcularin bu tur durumlarda ultrasonda daha kesin konusabilen uzmanlasmis halkeri hemen bir perinatalog bul icin rahat eder...hic duymadim senin durumunu

Koroid plexus kisti mi dedi canım

Eger buysa hiç korkulacak bir şey yok zamanla geçer anne Adaylari bayaa panik yapar ama yüzde 99 u kaybolur yazıyor

kızlar saolun cvp verdiğiniz için o gün dayanamadım doktorun yanına tekrar gittim ben dedim şok oldum hiç bişi anlamadım dediğinizden dedim bidaha anlatırmısınız dedim...aynen koroid plexud kisti dedi ben böle olup geçmeyen görmedim ilerleyen haftalarda kaybolur merak etme dedi çünkü bununla beraber başka anormallikler de olursa tehlikeden bahsedebiliriz dedi şuan ben bebekte başka bişi görmüyorum yinede hiç bişi yüzde yüz değil tabi dedi..ayrıntılıya kadar inşalah bunlar kaybolur dua ediyorum artık napim şimdilik yapıcak bişi yok sabretmekten başka birazcık içim rahat..
rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıkla inşalahhh

Aynen canım nette bir çok sitede yüzde 98 geçer diyor bir çok sitede 99. Bu Yüzden hiç sıkıntı yok

herkese selam bayanlar
bugun benimde başım çok fena , tansiyonum düşük
kendimi hiç iyi hissetmiyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…