Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı bol bol enerji dolu bol bol bebiş hareketli mükemmelötesi bir Hafta geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size
Kızçemi görmeye son 7 gün zaman geçmek bilmiyor
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı bol bol enerji dolu bol bol bebiş hareketli mükemmelötesi bir Hafta geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size
Kızçemi görmeye son 7 gün zaman geçmek bilmiyor
Günaydın kızlar inş bende Haftaya bugün Dr gideceğim cinsiyeti belli olmuş olacak Allah'ın izni ile . Dün akşam biri beni karanlıkta namaz kılarken çok korkuttu bir anda ürktüm namazdan çıktım Yazık kadıncağızda üzüldü ama bende bir anda karanlıkta arkamdan biri gelince bayağı fena oldum gece boyunca kabus gördüm . İnş bebeğime bir şey olmamıştır . Hamilelikten mi ne bir ürkek oldum yüreğim pür pür Rabbim korusun evlatlarımızı
Günaydın kızlar inş bende Haftaya bugün Dr gideceğim cinsiyeti belli olmuş olacak Allah'ın izni ile . Dün akşam biri beni karanlıkta namaz kılarken çok korkuttu bir anda ürktüm namazdan çıktım Yazık kadıncağızda üzüldü ama bende bir anda karanlıkta arkamdan biri gelince bayağı fena oldum gece boyunca kabus gördüm . İnş bebeğime bir şey olmamıştır . Hamilelikten mi ne bir ürkek oldum yüreğim pür pür Rabbim korusun evlatlarımızı
İyi geceler kızlar biz 17+4 olduk ama hâlâ cinsiyeti öğrenemedim. Yurtdışımdayım ve burda 5 aylıktan önce söylenmesi yasak. Çok merak ediyorum. Perşembe günü randevum var ve tam 4 buçuk aylık olcam inşallah ozaman söyler. Kendini göstermesi için ne tavsiye edersiniz kızlar benim afacan çok hareketli. :))
Günaydın kızlar
BiZimde bugün 13,20 de randevumuz var
Artık cinsiyeti netleşir diye düsünüyorum
Ayrıntılı ultrasyon içinde şimdiden gün alırım dr un tavsiyesi üzerine
Bende de 2 gündür baş dönmesi var hiçbirşeyim olmadı bugüne kadar çok iyiyim dedim dedim nazar değdi galiba yörüngemi şaşırtacak kadar bir anda dönüyor uzandığım yerde tv izlerken bile yani
Tatlim ilk kez duydum bence bir perinatolaga gorun onlar normal kadin dogumcularin bu tur durumlarda ultrasonda daha kesin konusabilen uzmanlasmis halkeri hemen bir perinatalog bul icin rahat eder...hic duymadim senin durumunu
Sen oncesinde de hicbir testi yaptirmayacagim dedigin icin su an baska dr a gorunmen seni daha mi iyi hissettirir yoksa kotu mu bilemedim canim.
Sen o konuda kendini tanidigin kadariyla karar ver.
Bak yesa1 de internetten okuyup bi yorumda bulunmus senin dr un da kendiliginden gecebilir demis.
Bence icini rahatlat ve hep iyiyi dusun insallah kendiliginden gececek canim.
Öncelikle sizi çok iyi anlıyorum ben de ıkı tüp dört aşılama nın ardından Rabbimin lütfu ile gebe kaldım ve bebeğimi çok merak ediyorum korkuyorum ama Allah bu kadarını nasip ettiyse güzel geçecek her şey . Sizin söylediğiniz durumla kuzenim karşılaşmış ikinci bebeğinde kafasında kist barmış bana sen de de olur sesi belki ama bizde öyle bir durum yok ve gemiş onun korkulacak bir şey yoktur inş bol bol Ya Şafi Ya Allah çekin Rabbim şifa versin
kızlar saolun cvp verdiğiniz için o gün dayanamadım doktorun yanına tekrar gittim ben dedim şok oldum hiç bişi anlamadım dediğinizden dedim bidaha anlatırmısınız dedim...aynen koroid plexud kisti dedi ben böle olup geçmeyen görmedim ilerleyen haftalarda kaybolur merak etme dedi çünkü bununla beraber başka anormallikler de olursa tehlikeden bahsedebiliriz dedi şuan ben bebekte başka bişi görmüyorum yinede hiç bişi yüzde yüz değil tabi dedi..ayrıntılıya kadar inşalah bunlar kaybolur dua ediyorum artık napim şimdilik yapıcak bişi yok sabretmekten başka birazcık içim rahat..
rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıkla inşalahhh
kızlar saolun cvp verdiğiniz için o gün dayanamadım doktorun yanına tekrar gittim ben dedim şok oldum hiç bişi anlamadım dediğinizden dedim bidaha anlatırmısınız dedim...aynen koroid plexud kisti dedi ben böle olup geçmeyen görmedim ilerleyen haftalarda kaybolur merak etme dedi çünkü bununla beraber başka anormallikler de olursa tehlikeden bahsedebiliriz dedi şuan ben bebekte başka bişi görmüyorum yinede hiç bişi yüzde yüz değil tabi dedi..ayrıntılıya kadar inşalah bunlar kaybolur dua ediyorum artık napim şimdilik yapıcak bişi yok sabretmekten başka birazcık içim rahat..
rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıkla inşalahhh