2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba cvp veren oldu mu bilmiyorum ama benim 2. hamileliğim ilk hamileliğim benimde tüp bebekti onunla alakalı olmadığını düşünüyorum ama denk geldi. bende de aynı durum çıktı kafasında kist görünüyor dedi ama %90-95 geçer dedi bende hiç kafama takmamaya çalıştım geçecek diye düşündüm bende senin gibi 2li 3lü hiç bir şey yaptırmamıştım şimdide yaptırmıyorum o durumu da bir sonraki randevuya kadar yok saydım sonraki randevuda tertemiz çıktı hiç bir sorun yoktu inşallah seninki de geçecek gönlünü ferah tut

kızlaaaar merhaba nasılsınız bakalım tecrübeli annelere bir sorum olacak ama .. kasığımın sol tarafında gün içerisinde bağırsak hareketi gibi şeyler oluyor. ama hep aynı yerde , şaşmıyor ? şuanda 16+5 haftalığım. sizce bebek hareketleri olma olsılığı var mıdır ?

çok saol allah razı olsun canım böle şeyler duydukça rahatlıyorum..benimde tüp değil bu bebek. o kadar tüp bebekten sonra kendiliğinden oldu ve hep bişey olucak korkusu yaşaya yaşaya kendim çağırıyorum galiba olumsuzlukları..inşalah bi daki muayenede geçer..

Soru sormadıkça pek konuşma taraftarı değil ama nenehatunda bulup bulabileceğim en iyi doktordu.
merhaba canım. ben de şuan erzrumdayım iş dolayısı ile .. nenehatunda hangi dr a gidiyorsun ? ben buharaya gidiyordum ama kadın daha 9 haftalıkken 1 ocakta gel sezeryan yapalım dedi gerçi Allah nasip ederse doğumu memleketimde bursada yapmak istiyorum ama tabi belli olmuyor bu işler ?

merhabalar kızlar :)
laptop bozuldu teldeyim yapılana kadar. çok zormuş ya

aranızda çatlak kremi kullanan varsa ne kullanıyorsunuz?

bir de aranızda çatlayan var mı? benim 2 gündür sağ göğsüm kaşınıyo çatlıycam acil çözüm bulmazsam sanırım

BEN lierac alacağım canım sanırım bu haftalar alırım başlarım artık :) şu an 15im 16 haftada başlarım artık :)

Hergun banyodan sonra biooil gece yatarken de bella b tummy honey kullaniyorum ben. En olmadi bisey alana kadar kasinan bolgelerine zeytinyagi ya da bebe yagi sur canim

Benimde kaşınıyor cnm ya
Ama benim karnımda zaten çatlak var
Lierac al gayet iyiymiş kullananlar cok memnunmuş büyük boyu 180 tl idi eczanede

Son düzenleme:
yesa n11 den hiç alışveriş etmedim
Çakma fln satmasınlarda
Sen en iyisi eczaneden fln al canım güvenilir olsun
Ne olur olmaz

n11 den almayacağım haklısın canım da hepsiburada da güvenilir satıcılar var oradan alabilirim faturalı gönderen yorumları iyi olan birinden alınabilir sanki. Yine de bakarım eczaneye de çok sağol :)

bugun kontrolüm vardı veee cinsiyetimiz belli olmadı yavv 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var zira plesanta asagıda o yuzden 2 haftada bir gidiyorum dr.a dr.sakin ben sakin diyorki doguma nasıl girecefgimi degiştirir dedi belkide zamanla cıkar yukarı dedi bugun az yukarı cıkmısdı ama hala aşagıdaymıs İnsaAllah tam yukarı cıkar midesine omurgasına vs baktı 2 hafta sonra cinsiyete bakarız artık dedi
cubuk yiyorumya yine kilo kaybı yok sorun yok dedi zira mide bulantım hala devam ediyor bol dinlenme bol su önemli dedi
neyse bizden böyle uzun yazdım kusura bakmayın

n11 den almayacağım haklısın canım da hepsiburada da güvenilir satıcılar var oradan alabilirim faturalı gönderen yorumları iyi olan birinden alınabilir sanki. Yine de bakarım eczaneye de çok sağol :)
ben o kremleri azmı kullandım ama dr.um demisdi catlicaksan catlarsın ama acımı azaltırdı en azından ama su anda bildigin navigasyon gibi karnım kaybolan beni arasın karnıma bakar yol tarifi yaparım

ben o kremleri azmı kullandım ama dr.um demisdi catlicaksan catlarsın ama acımı azaltırdı en azından ama su anda bildigin navigasyon gibi karnım kaybolan beni arasın karnıma bakar yol tarifi yaparım

tabii ki canım çatlıyorsa sen ne yaparsan yap çatlar

ama yine de biz önlemimizi alalım da elimizden geleni yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…