Kizlar bu ara sanki gaz sancisi ile adet agrisi gibi agrilar geliyor.sizdede varmi.birde bugun cok sık idrara cikiyorum bu zamanlarda olurmu sizce bukadar sık idrar
Kızlar demir hapı verdi bugun doktor sanırım bulantı yapıyomuş onerisi olan var mı su zamanda içersen sıkıntı olmaz vs diyecek biri arıyorum :) Aç karnına içilecek diyo da yatmadan içsem daha mı iyi olur acep
Canım ben de kullanıyorum , sabah kahvaltıdan sonra alıyorum , fazla etkilemiyor , bazen uyku yapıyor ama ilaçtan mı bilemedim. Havanın etkisi de olabilir.
Kızlar demir hapı verdi bugun doktor sanırım bulantı yapıyomuş onerisi olan var mı su zamanda içersen sıkıntı olmaz vs diyecek biri arıyorum :) Aç karnına içilecek diyo da yatmadan içsem daha mı iyi olur acep
Canım ben de kullanıyorum , sabah kahvaltıdan sonra alıyorum , fazla etkilemiyor , bazen uyku yapıyor ama ilaçtan mı bilemedim. Havanın etkisi de olabilir.
Kizlar bu ara sanki gaz sancisi ile adet agrisi gibi agrilar geliyor.sizdede varmi.birde bugun cok sık idrara cikiyorum bu zamanlarda olurmu sizce bukadar sık idrar
demet hanım öyle dedi canım. Allahın izniyle takip için gidiyorum zaten doğum yapmak istemiyorum orda.. sezeryana çok meraklılar özeldekiler.. ayşenur hanımı duymuştum. bi de ayrıntılı ultrason yapıyorlarmış 20. haftada . benim sonraki randevum tam 20 haftalıkken olacak. ne dersin nenehatunda mı yaptırayım buharada mı ? ücrete tabi mi yoksa normal muayene ücreti mi bilgin var mı ?
Ücreti hakkında ne söylesem yalan olur. çünkü hiç sormadım. Sadece ayrıntılı ultrason yaptırmak istediğimi söyledim. Ayşenur hanım da 3 hafta sonra gel yapalım dedi.
13 .haftada erkek 16. haftaa kız. kaldik ortada. 16 sina alayim o zaman bende randevumu.
annemin doktoru oradan biliyorum demet hanımı. buharanin sahibi diyeyim.
ucrete tabi canim. ekstra ucret ödüyorsun bildiğim kadariyla.benim marastaki dr. de ozelde ama en basindan beri ilk dogumum sezeryan olduğu halde normal dogum tercihimiz dedi. bende marastakini birakmam. dogum onda olacak. normal olmasa bile son ana kadar bekleyecegim bu hamilelikte.
kizlar merhaba.site kurallarini cok bilmiyorum adres verebiliyormuyuz ama e bebekte oyun halilari %30 indirime girmis.sabaha kadar gecerliymis.ben daha once almaya karar vermistim.siparis verdim bu aksam.ilgilenenler varsa dusunebilirler.