2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar bu ara sanki gaz sancisi ile adet agrisi gibi agrilar geliyor.sizdede varmi.birde bugun cok sık idrara cikiyorum bu zamanlarda olurmu sizce bukadar sık idrar

Canım ben de kullanıyorum , sabah kahvaltıdan sonra alıyorum , fazla etkilemiyor , bazen uyku yapıyor ama ilaçtan mı bilemedim. Havanın etkisi de olabilir.

Canım ben yatmadan önce içiyorum hiç sorun yaşamadım demir ilacıyla ilgili :)

Canım ben de kullanıyorum , sabah kahvaltıdan sonra alıyorum , fazla etkilemiyor , bazen uyku yapıyor ama ilaçtan mı bilemedim. Havanın etkisi de olabilir.

Canım ben yatmadan önce içiyorum hiç sorun yaşamadım demir ilacıyla ilgili :)

ben gece uyumadan aliyorum.en rahati bence.deneyebilirsin

Tesekkur ederimmm ben de gece alayım progestanla beraber giderler artık sabah aç karnına yutamıyorum ekmeksiz gitmiyo

Deneyimleri yazıyorum canım

1. Ac karnina içtim kustum

2. Sabah 5 e alarm kurdum içtim tekrar uyudum sabah 7 kalktım kustum

3.gece yatmadan içtim kalkınca kustum

Hazır misinnnnn

Öğle yemeği yedim 2 saat geçti ilaç içtim kusmadimmmmm

Sonra 2 saat daha geçti bu arada çay süt ve süt ürünleri yok ama

Ücreti hakkında ne söylesem yalan olur. çünkü hiç sormadım. Sadece ayrıntılı ultrason yaptırmak istediğimi söyledim. Ayşenur hanım da 3 hafta sonra gel yapalım dedi.

Ne kadar ücret veriliyor acaba biliyor musun? Eğer arada fazla bir fark yoksa özelde yaptırırım.

Valla ürktüm şimdi

kizlar merhaba.site kurallarini cok bilmiyorum adres verebiliyormuyuz ama e bebekte oyun halilari %30 indirime girmis.sabaha kadar gecerliymis.ben daha once almaya karar vermistim.siparis verdim bu aksam.ilgilenenler varsa dusunebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…