2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Sağlık ocağından aradılar 21. Haftada tetanos aşısı için çağırıyorlar, başka çağrılan var mı ?
Aşı olmak şart mı?

Midesi yanan ve buna cozum bulan var mi. Sabahlari yaniyo ama cok etkilemiyo. Aksamlari yatsam yatamiorum otursam oturamiorum yanmasindan. Galon galon su iciorum ama icimin yangini gecmiyo

Sağlık ocağından aradılar 21. Haftada tetanos aşısı için çağırıyorlar, başka çağrılan var mı ?
Aşı olmak şart mı?
yesa Sart degil. Kendi isteginizle reddedebilirsiniz. Tetanos asisi yapiolar. 5 doz. 2 yila yayiyolar. Hepsini yaptirirsaniz bi daha yaptirmaniza gerek kalmaz omur boyu.

Artışı ne ekşisi ne acaba arti eksi
Eksisini bilmiorum ama gobek kordonu kesilirken cok nadir de olsa bebege tetanoz bulasabiliomus. Onu onlemek icinmis bu. Anne bagisiksa bebek de bagisik mantigi sanirim. Asidan cok korkarim aslinda ama 16sinda da benim asim var gidip pasa pasa yaptircam

kızçeler helloo :)
çatlak kremlerimi aldım.
bella b çatlak önleyici ve palmers losyon aldım hadi hayırlı olsun. 7. aydan sora hindistan cevizi yağı alıp ondan da kullanmayı düşünüyorum. yağ olduğu için biraz zor olcak gerçi ama çok etkiliymiş kızlar

Hadi hayirli olsun 0 çatlak ile sürec tamamlansin:)

Ben de aldım valla

Lierac ve Palmers Stretch marks aldım

Evde de hindistan cevizi yağı var organik ama ben hamile kalmadan önce Türk kahvesine katip içerdim hamile kaldiktan sonra gormeye bile tiksindim şu an da malesef çok tiksiniyorum ondan bilmem kullanabilir miyim sonuçta icmicem ya da yemicem ( bayaa katı beyaz :) süreceğim ama inşallah tiksinmem:)

Son düzenleme:

evet değişiyor demekki :)

Aynen tam topan patlıcan oldum

olsun böyle de güzeliz boşver

yaptır öyleyse canım ama ters bi durum olursa da pek güvenme bence teste

canım o çatlaklar daha önceden oluşmuştur sende bence cünkü ilk olusmaya basladıgında aylarca kırmızı ya da mor renk oluyo. sonradan beyazlıyo. careside yok malesef

şimdi anladım. acil önlem al caNım evet. sağlık olsun

palmers benimkide aynı. bence yağ şimdi için etken 7. aydan sonra gerekli sanki. elindekiler şuan yeterli bence :)

Canım şu palmers in bi resmini atabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…