Midesi yanan ve buna cozum bulan var mi. Sabahlari yaniyo ama cok etkilemiyo. Aksamlari yatsam yatamiorum otursam oturamiorum yanmasindan. Galon galon su iciorum ama icimin yangini gecmiyo
Eksisini bilmiorum ama gobek kordonu kesilirken cok nadir de olsa bebege tetanoz bulasabiliomus. Onu onlemek icinmis bu. Anne bagisiksa bebek de bagisik mantigi sanirim. Asidan cok korkarim aslinda ama 16sinda da benim asim var gidip pasa pasa yaptircam
kızçeler helloo :)
çatlak kremlerimi aldım.
bella b çatlak önleyici ve palmers losyon aldım hadi hayırlı olsun. 7. aydan sora hindistan cevizi yağı alıp ondan da kullanmayı düşünüyorum. yağ olduğu için biraz zor olcak gerçi ama çok etkiliymiş kızlar
kızçeler helloo :)
çatlak kremlerimi aldım.
bella b çatlak önleyici ve palmers losyon aldım hadi hayırlı olsun. 7. aydan sora hindistan cevizi yağı alıp ondan da kullanmayı düşünüyorum. yağ olduğu için biraz zor olcak gerçi ama çok etkiliymiş kızlar
Hadi hayirli olsun 0 çatlak ile sürec tamamlansin:)
Ben de aldım valla
Lierac ve Palmers Stretch marks aldım
Evde de hindistan cevizi yağı var organik ama ben hamile kalmadan önce Türk kahvesine katip içerdim hamile kaldiktan sonra gormeye bile tiksindim şu an da malesef çok tiksiniyorum ondan bilmem kullanabilir miyim sonuçta icmicem ya da yemicem ( bayaa katı beyaz :) süreceğim ama inşallah tiksinmem:)
Benim doktorum da 4lu yerine 3luyu onerdi. Ben de 3lu yaptircam o yuzden..ilk hamileligimde de 2 liden sonra 3luyu pas gecip 4lu yaptirmistim mesela. ( Mac taktigi gibi oldu. 2liler 3luler 4luler ) Degisiyor yani doktora gore. Aslolan ikili test bence. Diger ikisi doktorun tercihine gore degisiyor.
Daha once hamilelik geçiren arkadaşlarımın çoğu 4lu yaptırmadı canım hatta 2li yaptırıp direk detaylı ultrason bekledikler benim de düşüncem bu yöndeydi ama özeldeki doktorum yaptır deyince tamam dedim
2 gün sonra 4lu de yaptır derse onu da yaptırırım dediğim gibi o ne derse o :)
Kızlar moralim çok bozuk belim ve kalçam çok çatlamış bembeyaz çizgi dolu 4 kilo aldım göbeğimde bişey Yok çatlak yağına başladım hemen belim kalçam çatladıysa göbeğimde çatlar herhalde çatlayan yere çözüm Yok değiL mi ? Gebelik öncesinde normal formuma göre 7 kilo almıştım 4 te gebelikte son 8 ayda 11 kilo almış oldum 51 kilodan 62 kiloya çıktım bu kiloda ne hale geldim bu hızlı değişime vücudum dayanamadı demek ki çatlağın ömür boyu çözümü Yok mu acaba
canım o çatlaklar daha önceden oluşmuştur sende bence cünkü ilk olusmaya basladıgında aylarca kırmızı ya da mor renk oluyo. sonradan beyazlıyo. careside yok malesef
Tabi ki bebişlerin sağlıkla gelmesi herşeyden önemli.Uzun süredir sağlık sorunlarından (bulantılar) kendimle ilgilenmediğim için arka bölgeyi dün farkettim.şok oldum zamanla alışırım elbet mecbur:) Göbüşü kurtarmaya çalışayım bari
Ben de aldım valla
Evde de hindistan cevizi yağı var organik ama ben hamile kalmadan önce Türk kahvesine katip içerdim hamile kaldiktan sonra gormeye bile tiksindim şu an da malesef çok tiksiniyorum ondan bilmem kullanabilir miyim sonuçta icmicem ya da yemicem ( bayaa katı beyaz :) süreceğim ama inşallah tiksinmem:)
Ben de aldım valla