2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Tarihlerimiz de yakın :)
İlk hisseden yazsın
Bizim aralık sonu bebesi de olabilir belkim
doğum ne zaman diye sorana nedense aralık sonu diyorum bende hep:))öyle olacak herhalde,anlaştık ama ben kızımın ismini naz koymak istiyorum,bazen elim karnımda takılıyorum hanımefendiye adın gibi nazlı olacaksın herhalde falan diye ama tık hareket yok kendilerinde,ama hissedersen yaz mutlaka

Benim de kızım Azra olacak Allah'ın izniyle:)
Ben de uğraşıyorum konuşup elimi koyuyorum karnıma ama, henüz kıpırtı yok :)

Kucağımızda konuşacağımız günler gelsin inşallah tez zamanda

Ağrı kalça yada belinde falan mı

Ben simdiye kadarki süreçte hic devlete gitmedim ya sey demişlerdi 10. Haftaya kadar doktorlar kabul ediyor ondan once gelmediysen bakmıyolar demişlerdi de o proflar doclar icin mi gecerli bilmiyorum var mı oyle bisey

Ben simdiye kadarki süreçte hic devlete gitmedim ya sey demişlerdi 10. Haftaya kadar doktorlar kabul ediyor ondan once gelmediysen bakmıyolar demişlerdi de o proflar doclar icin mi gecerli bilmiyorum var mı oyle bisey

Devlet için mi bunu dediler yok canım öyle bir şey devlet için ben ilk defa 2li test için gittim sonra da devam etmeye karar verdim

Belki ozellerdeki bazı doktorlar bunu yapabilir

Kızlar demir hapı verdi bugun doktor sanırım bulantı yapıyomuş onerisi olan var mı su zamanda içersen sıkıntı olmaz vs diyecek biri arıyorum :) Aç karnına içilecek diyo da yatmadan içsem daha mı iyi olur acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…