2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Melodi Selam,
Listeye ekleyebilir misin bizleri ?
Canım pcde problem var bugün şehir dışına çıkıyorum geldikten sonra eklesem telden giriyorum çünkü şimdi önümüzdeki pazartesi eklerim canım

Kızlar aşı lar konuşulmuş ama ben Sağlık ocağına hamile olduğumu haber vermedim. Herkes Onlar seni arar dedi ama onlarda beni aramadı. Ha aradilar Ha aricaklar derken 17+2 olduk. Napsam ki ? Ben mi gidip haber versem

hayırlısı kuzum artık hıssedelım onları ınsallh
baslariz artik iyice hissetmelere. sonlara dogru tekmeyi yedikce canımızda aciyacak haberiniz olsun.

kizlar ihmal etmeyin. zarari yok ki. hatta tamamlayabiliyosaniz 5e tamamlayin omur boyu riskiniz kalksin ortadan.
Bu arada kızçem içerde kıpır kıpır maşallah canlar biz bugün annemlerin yazlığına gidecez pazar dönecez değişiklik olur bizim içinde
degisiklik guzel olur canim. guzelce dinlen.

Kızlar aşı lar konuşulmuş ama ben Sağlık ocağına hamile olduğumu haber vermedim. Herkes Onlar seni arar dedi ama onlarda beni aramadı. Ha aradilar Ha aricaklar derken 17+2 olduk. Napsam ki ? Ben mi gidip haber versem
neden haber vermedin canim. sistem artik eskisi gibi degilmis. bizim hemsire oyle dedi. en yakin zamanda bildir canim gebeligi.

Kilo almayan benim gibi birini daha görünce meraklandım kaç kilosun acaba ? :)

Haklısın canım ihmal ettim biraz. Pazartesi Eve döneriz inşallah ilk iş gidip bildireyim
telefonla ac bildir canim. ben gitmedim. aile hekiminin teli vardi. arada arayip soruyolar. hem oglumun bilgilerini hem beni. dogurganlik donemindeymisiz oyle demisti bir keresinde. actim telefonla bilgi verdim. sadece kilo takibiniz var dedi. asilari ben 5 e tamamlatmistim.

Tamam canım öyle yaparım inşallah çook Sağol

Bence haber vermelisin daha sonra bebek aşıları vs için güzel takip ediyorlar

Benimde 2li geçmişti 16. Haftada 4lü istedi doktorum başka da birşey yaptırmadım ama 4lü testimi çok uygun fiyata yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…