Kızlar aşı lar konuşulmuş ama ben Sağlık ocağına hamile olduğumu haber vermedim. Herkes Onlar seni arar dedi ama onlarda beni aramadı. Ha aradilar Ha aricaklar derken 17+2 olduk. Napsam ki ? Ben mi gidip haber versem
Beni de çağırdılar. Ben de çok kararsizim. Aslında ben ikinci kızımda 3 doz yaptirmistım. Şimdi sadece 2 doz yaptiracakmisim. Doktora sorayım diyorum ama o da kesin yaptir bi şey olmaz der. Bilemedim valla napayım
Kızlar aşı lar konuşulmuş ama ben Sağlık ocağına hamile olduğumu haber vermedim. Herkes Onlar seni arar dedi ama onlarda beni aramadı. Ha aradilar Ha aricaklar derken 17+2 olduk. Napsam ki ? Ben mi gidip haber versem
Dermoeczanem daha önce alış veriş yaptığım bir site, güvenilir buluyorum canım kargo takibi, ürünlerin tarihi açısından sorun yaşamadım hiç. Ben henüz kilo almadım hatta verdim zaten çok zayıf hamile kaldım bulantıların geçmesiyle ben de alırım. Üzerimde baskı oluşturuyor bu durum sürekli zayıfsın bebek küçük doğacak lafları, yedirmeye uğraşmalar.. Sanki keyfimden yemiyorum, ah ah kucağımıza sağlıkla alsak bi canım..
telefonla ac bildir canim. ben gitmedim. aile hekiminin teli vardi. arada arayip soruyolar. hem oglumun bilgilerini hem beni. dogurganlik donemindeymisiz oyle demisti bir keresinde. actim telefonla bilgi verdim. sadece kilo takibiniz var dedi. asilari ben 5 e tamamlatmistim.
telefonla ac bildir canim. ben gitmedim. aile hekiminin teli vardi. arada arayip soruyolar. hem oglumun bilgilerini hem beni. dogurganlik donemindeymisiz oyle demisti bir keresinde. actim telefonla bilgi verdim. sadece kilo takibiniz var dedi. asilari ben 5 e tamamlatmistim.
Bende hic bulantim olmadigi halde 5 kilo verdim. Hala almadim. Doktor bebegin gelisimi iyi sikinti yok demisti. Bizim arkadas 8. Ayda 3 kilo almis daha. Doktoru gayet guzel gidiosun demis
Mhrs den doktora randevu aldim. 2li zaten gecti. Suan 17+2deyim 21. Hafta gibi falan detayli ultrason icin randevu alabilirim heralde. Bakalim yarin sorucam. Ozeldeki doktorumun beni yonlendirdigi doktor detayliyi muayenehanesinde yapiyo 300 docent olan istiyo. 400 prof. O paralari vermek istemiyorum. Devlet daha mantkli geliyo ama devlet hastanelerine cok isim dusmediginden isleyis biraz korkuttu beni