2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ya tabiki bizim aldığımız kilolar bebişi sağlıklı yapacak diye bişey Yok.. bebek kendine yeterli olanı alıp gerisini anneye bırakıyormuş o da bize kilo olarak dönüyor tabi :)

Ya tabiki bizim aldığımız kilolar bebişi sağlıklı yapacak diye bişey Yok.. bebek kendine yeterli olanı alıp gerisini anneye bırakıyormuş o da bize kilo olarak dönüyor tabi :)
İnşallah onlar içeriden bulup buluşturup besleniyorlardır :) babaannem der ki nerde zayıf bi kadın varsa çocuğu etli, sütü yağlı olur kendimi böyle teselli ediyorum haha :)

İnşallah onlar içeriden bulup buluşturup besleniyorlardır :) babaannem der ki nerde zayıf bi kadın varsa çocuğu etli, sütü yağlı olur kendimi böyle teselli ediyorum haha :)
Hiç endişelenmene gerek Yok :) aksine mutlu olmamız lazım çok almadan doğumu yaparsak eski halimize hemen dönebiliriz

yesa bu arada canım senin "muz ve kaşar peyniri bebeği iyi besliyormuş" yazından sonra muz ve kaşar peynire resmen abandım :) zaten midemi rahatlatan birkaç şeyden biriydi bunlar :) sağolasın canım

18. Haftasında olan kimler vardı kızlar aramızda ? Okuyorum aa diyorum aynı gidiyoruz sonra işe dönünce aklımdan gidiyor herkesin ismi en son bir arkadaşımız vardı 17+3 te birebirdik

18. Haftasında olan kimler vardı kızlar aramızda ? Okuyorum aa diyorum aynı gidiyoruz sonra işe dönünce aklımdan gidiyor herkesin ismi en son bir arkadaşımız vardı 17+3 te birebirdik

Merhaba canım ben 17+6 dayım..yarın tam 18 hafta doluyor.ama ultrasona göre bebek şu an 18+1 de..2 gun önde.
Ben dün doktora gittim.tatildeydim 15 gündür. Denize vs girdim..bol bol gezdik ve baya yorulmusum. Ama çok keyifliydi. Dönünce bi gidelim dedik,çok şükür kızım gayet iyi,büyümüş. 218 gr olmuştu. Gözleri açıktı, çok garip geldi:)
Ben şu sıralar bi sorun yaşamıyorum, sadece takviyelerimi çok düzenli içmiyorum. Azcık yaramazlık yapiyorum:)
Doktorum la konuştum pilates e başlayayım istiyorum diye,hemen başla dedi..
Benim boyum 178 kilom 61 di..hamilelikte kalınca 58 e düştüm, ama son 2 haftadır iştahım çok açıldı. Şu an 61.5 kiloyum.aslinda yarım kilo gibi bişey almışım. Doktor 20.haftaya kadar 2 kiloyu geçme sonra zaten alırsın dedi.

Aynen bugün bende tam 17+6 yım. Cinsiyeti belli mi bebişin ? Maşşallah bu arada bizimki henüz 155 gram yani 1 hafta önce öyleydi :)

Ya arkadaşlar ben henüz net bişey hissetmiyorum. Doktorum 20.hafta itibariyle hissedersin dedi.sadece sertlik var kasiklarimda.
Sizde nasıl? Şu an 18 haftalığım

Canınız sıkkınken ve aşırı üzüldugunuzde sizinde kasığiniza agri giriyor mu?
Sanki minigim anne üzülme der gibi belirti veriyor çünkü onun olduğu yerde sızı ağrı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…