1. Sallanma özelliği olsun
2. Kenarında fermuar olsun bebetolarimizmız büyüyünce oradan girip cikiyorlarmis üstten atlicam diye kafa göz gitmiyormus:)
3. Bi de bazılarında değişik bir koku varmış zor cikiyormus ona dikkat edin demişlerdi
4. Bi de kac kilo taşıyor o da önemli demişlerdi üst kat 9 alt kat 15 kg sanırım ideal olanıymis
Canım artık rahmimiz, bebeğin bulunduğu alan iyice büyümeye başladı yani daha geniş bir alanda takılıyorlar artık o yüzden bazen hissedememen normal diye düşünüyorum. Üstelik bizim haftalarımızda her gün net olarak bebeği hissedemeyebiliriz ki henüz hiç hissetmemiş de olabiliriz. O yüzden evhamlanma oracıkta uslu bir şekilde dinleniyordur :)
Birkac gün ağrım olmuştu yerini genisletti demek ki simdi rahat rahat takılıyor kuzum benim napıyım meraklandim canım Allahtan 2 günüm kaldı görmeye perşembe gelse hemen sagol
Ben de bugun baya bir zamanimi park yatak arastirmasina verdim. Evet icine ayrica yatak lazim oluyor.
Visco mu pamuk mu yun mu yoksa yayli ortopedik mi o da ayri bir konu.
Ama ben yatma kademesi olarak 3 kademeli bisey ariyorum fakat henuz bulamadim. Bulan olursa ve bilgilendirirse cok sevinirim. Yine malum bel fitigim yuzunden en alt kademeye egilip kalkmada problem olabilecegini dusunuyoum kendi acimdan.
Yandan fermuarli ve avrupa standartlarinda kokusuz ve kumas boyasi zararsiz olanlari ayristirmaya calisiyorum.
Yani anlayacagin park yatak secimi de ayri bir dert eger buyuyen besik almayi dusunmuyorsan. Ben hala karar veremesem de simdilik fikrim 2-2,5 yasina kadar isi park yatakla goturmek
Günde iki kere kullanmak gerekiyor biri krem biri yağ olmalı yağlar çok yoğun nemlendiriyor bebe yağı bende var ama çok etkin değil gibi nemlendirmek için iyi olabilir ama sürmüşken çatlamayı önleyen bi yağ olsun dersen badem yağı çok iyi kötü tarafı tüylenme yapıyormuş ben şifahome diye şubeleri olan bi aktardan akzer çatlak yağı aldım içinde çok faydalı yağlar var doğal karışım yumuşacık yaptı karnımı çatlamayı engelleyecek mi onu ilerde göreceğim :)
Geceleri rahat uyuyabiliyor musunuz ben hic rahat değilim daha simdiden karnim rahatsiz ediyor hangi tarafa yatarsam yatayim göbeğim yüzünden uyuyamiyorum dönmek bile zor geliyor bazen. Cok sivri bi karnim var
normalde cok derindir uykum. Ama son bikac haftadir gozlerim uyuyo ama beynim uyanik. O yuzden gun boyu uykum var. Cok yorulunca bu durumdan bi gece derin derin uyuyorum yorgunluktan. Sonra gunlerce yine ayni
Selam bu sıcakta bugün test sonucu için doktora gittim.
Sonucumuz çok iyi çok şükür kalp atışımıza baktı tabi bide ultrasonla muayene etti büyümüş içeride minik..
Selam bu sıcakta bugün test sonucu için doktora gittim.
Sonucumuz çok iyi çok şükür kalp atışımıza baktı tabi bide ultrasonla muayene etti büyümüş içeride minik..
Yaa ölemi dersinn ağırlık bilmiyorumkı canım asansorle eve ınıp cıkacak kullancagım yerler ya park ya avm olur ankarada bıde en cok babası sürer aslında
Hayırlı olsun canım bızımkıde kız kesın oldu artık. Allahım kucagımızdada gostersın
Bende bayıldımda Biricik_Rose 'da güzel ama ağır dıyo bilemedimki
Ay valla ben su bebek arabasini sectim ya uzerimden buyuk yuk kalkti :) darisi odayi nasil tasarlayacagim kismina insallah.
Internette gordugum bi oda cok hosuma gitti onu baz alabilirim. Bikac patlatan sey ve esyalar cok sade. Mesela bu odada duvar kagidi, tablolar arkasinda ki farkli duvar fonu ve hali patlatmis diger seyler cok sade.
Bakalim sizin fikriniz ne oda hakkinda
Canim tatli badem yagi tuylenme yapmio die biliorum ben o yuzden badwm yagi diil tatli badem oneriolar
normalde cok derindir uykum. Ama son bikac haftadir gozlerim uyuyo ama beynim uyanik. O yuzden gun boyu uykum var. Cok yorulunca bu durumdan bi gece derin derin uyuyorum yorgunluktan. Sonra gunlerce yine ayni
Kizlar vee kader arkadasim flz9035 Biz de bugun bebisimizin cinsiyetini kesin olarak ogrendik. Vee kizimiz olacak insallah. Gonlumden gecen de buydu o yuzden ayrica bir sevindim. Ve bugun ogluma da abi olacagi haberini verdik. Ultrason odasina girdirip burada seninle tanismak isteyen bir arkadas varmis, dedik. O kadar mutlu oldu ki... Inanilmaz istiyordu kardesi olmasini yavrum yatana kadar abi olacagim diye sayikladi. Bu arada biz bugune kadar yakin akrabalar disinda kimseye soylememistik hamile oldugumu. Bugun duymayan kalmadi. Yemek servisi yapan garsona kadar herkes haberden nasiplendi. Bosuna dememisler cocuktan al haberi diyeVeee bir de hareketler konusunda endise eden hamis anneler, doktorum ozellikle tembihledi 24. Haftaya kadar sakin hareketlerini takip etmeye calisma. O haftaya kadar duzensiz hissedersin ve kendini bos yere strese sokarsin, dedi. 24. Haftadan sonra takip onemliymis. Biz de durumlar boyle. Bugun duygu yogunlugu bol bir gun yasadim. Darisi isteyen herkesin basina olsun insallah.
Kizlar az önce bebeğimi cok net hissettim :)
Sağ tarafimdaydi bacagimi kendime doğru cekemiyordum sertlik oluyordu kasığımda. Sol bacağımi rahatlikla kendime cekebiliyordum.
Sonra uzandim bebeğim birden bi toplandı sertleşti şişti ortaya doğru geldi şimdi sola daha yakin duruyor. Cok mutluyum yaa ayrıca çok duygulandım
Ay valla ben su bebek arabasini sectim ya uzerimden buyuk yuk kalkti :) darisi odayi nasil tasarlayacagim kismina insallah.
Internette gordugum bi oda cok hosuma gitti onu baz alabilirim. Bikac patlatan sey ve esyalar cok sade. Mesela bu odada duvar kagidi, tablolar arkasinda ki farkli duvar fonu ve hali patlatmis diger seyler cok sade.
Bakalim sizin fikriniz ne oda hakkinda Eki Görüntüle 2030906