2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canım çok teşekkürler, peki sence 689 tl park yatak için pahalı mı?

Birkac gün ağrım olmuştu yerini genisletti demek ki simdi rahat rahat takılıyor kuzum benim napıyım meraklandim canım Allahtan 2 günüm kaldı görmeye perşembe gelse hemen sagol

Kızlar birşey soracağım, park yatağın içindeki yatak yeterli oluyor mu? Yoksa ayrıca yatak yaptırmak ya da almak gerekiyor mu?
Ben de bugun baya bir zamanimi park yatak arastirmasina verdim. Evet icine ayrica yatak lazim oluyor.
Visco mu pamuk mu yun mu yoksa yayli ortopedik mi o da ayri bir konu.
Ama ben yatma kademesi olarak 3 kademeli bisey ariyorum fakat henuz bulamadim. Bulan olursa ve bilgilendirirse cok sevinirim. Yine malum bel fitigim yuzunden en alt kademeye egilip kalkmada problem olabilecegini dusunuyoum kendi acimdan.
Yandan fermuarli ve avrupa standartlarinda kokusuz ve kumas boyasi zararsiz olanlari ayristirmaya calisiyorum.
Yani anlayacagin park yatak secimi de ayri bir dert eger buyuyen besik almayi dusunmuyorsan. Ben hala karar veremesem de simdilik fikrim 2-2,5 yasina kadar isi park yatakla goturmek

Canim tatli badem yagi tuylenme yapmio die biliorum ben o yuzden badwm yagi diil tatli badem oneriolar
Geceleri rahat uyuyabiliyor musunuz ben hic rahat değilim daha simdiden karnim rahatsiz ediyor hangi tarafa yatarsam yatayim göbeğim yüzünden uyuyamiyorum dönmek bile zor geliyor bazen. Cok sivri bi karnim var
normalde cok derindir uykum. Ama son bikac haftadir gozlerim uyuyo ama beynim uyanik. O yuzden gun boyu uykum var. Cok yorulunca bu durumdan bi gece derin derin uyuyorum yorgunluktan. Sonra gunlerce yine ayni

kızlar park yatak alacaklar burdada paylasin bende park yatak istiyorum bize fikir olsun
allahim hepimizinde kucagina almayi nasip etsin inşallah

Selam bu sıcakta bugün test sonucu için doktora gittim.
Sonucumuz çok iyi çok şükür kalp atışımıza baktı tabi bide ultrasonla muayene etti büyümüş içeride minik..
Gozunaydin canim. Benim de buyuk gun yarin bakalim insallah hersey yolundadir. Neye donustugunu cok merak ediyorum

Evet ağır gibi geldi banada şık diye işkenceye dönüşmesin bebişleri taşımak

Ay valla ben su bebek arabasini sectim ya uzerimden buyuk yuk kalkti :) darisi odayi nasil tasarlayacagim kismina insallah.
Internette gordugum bi oda cok hosuma gitti onu baz alabilirim. Bikac patlatan sey ve esyalar cok sade. Mesela bu odada duvar kagidi, tablolar arkasinda ki farkli duvar fonu ve hali patlatmis diger seyler cok sade.
Bakalim sizin fikriniz ne oda hakkinda

Tatlı badem yağı demek istedim canım bi çok arkadaşımdan çatlamadığını ama tüy yaptığını duydum sonra dökülüyomu bilmiyorum yinede en etkin diyorlar

Kizlar vee kader arkadasim flz9035 Biz de bugun bebisimizin cinsiyetini kesin olarak ogrendik. Vee kizimiz olacak insallah. Gonlumden gecen de buydu o yuzden ayrica bir sevindim. Ve bugun ogluma da abi olacagi haberini verdik. Ultrason odasina girdirip burada seninle tanismak isteyen bir arkadas varmis, dedik. O kadar mutlu oldu ki... Inanilmaz istiyordu kardesi olmasini yavrum yatana kadar abi olacagim diye sayikladi. Bu arada biz bugune kadar yakin akrabalar disinda kimseye soylememistik hamile oldugumu. Bugun duymayan kalmadi. Yemek servisi yapan garsona kadar herkes haberden nasiplendi. Bosuna dememisler cocuktan al haberi diyeVeee bir de hareketler konusunda endise eden hamis anneler, doktorum ozellikle tembihledi 24. Haftaya kadar sakin hareketlerini takip etmeye calisma. O haftaya kadar duzensiz hissedersin ve kendini bos yere strese sokarsin, dedi. 24. Haftadan sonra takip onemliymis. Biz de durumlar boyle. Bugun duygu yogunlugu bol bir gun yasadim. Darisi isteyen herkesin basina olsun insallah.

Kizlar az önce bebeğimi cok net hissettim :)
Sağ tarafimdaydi bacagimi kendime doğru cekemiyordum sertlik oluyordu kasığımda. Sol bacağımi rahatlikla kendime cekebiliyordum.
Sonra uzandim bebeğim birden bi toplandı sertleşti şişti ortaya doğru geldi şimdi sola daha yakin duruyor. Cok mutluyum yaa ayrıca çok duygulandım

Renkler ve sadelik çok hoş görünüyor canım. Zaten bebek odasında fazla eşya olmamalı bence, içi ferah olsun ki rahatça koştursun minikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…