2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Renkler ve sadelik çok hoş görünüyor canım. Zaten bebek odasında fazla eşya olmamalı bence, içi ferah olsun ki rahatça koştursun minikler :)
Evet girince soyle icimiz acilsin degil mi?
Bugun zaten yeni bir soru olustu kafamda gorseldeki cekyati gorunce. Bebek odasinda arada annenin uzanabilecegi bebegini emzirebilecegi yataga donusturulebilen bisey gerekli midir?
Cunku bi arkadasim arada bebeginin odasinda kac defa yerde uyumak zorunda kalmisti. Cunku mesela bebek o gece cok huysuz ya da hasta. Bu konuyu da bilemedim. Ne zaman kendi odasina gecerse o zaman dusunurum artik :)

Evet canım ferah mekanları seviyorum ben de :) aslında ikea nın çok şık bir koltuğu var yataklı da olabilen yarın bulup linkini yazarım sana tam bebek odası için bence yine ahşap, beyaz çok hoş bir şey :)

A super olur ne kadar az yer kaplarsa o kadar iyi

A super olur ne kadar az yer kaplarsa o kadar iyi
Yaklaşık bir haftadır hiç yok lekelenme canım güzel haberlerle gelelim inşallah yarın
Haydi masallah
Yarin soyle icimiz de bir ferahlasin da kendimize gelelim

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli mükemmelötesi bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Biz dün kızçemi gördük uykucu şirin uyuyor anca prensesim narin bir kızçe olacakmış herşey yolunda dedi doktorumuz maşallah bir sonraki kontrol 1 ay sonra zaman geçmiyor sanki bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle dönsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…