2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gunaydin arkadaslar 15. Haftamdayim Simdi kontrolden geldim kizim olcakmis Allahin izniyle doktor 20. Hafta icin detayli ultrason istedi ama benm ultrason icin randevu almaya gittigim hastanede 22. Haftayi onerdiler bende 22.haftya randevu aldim. Olur degilmi 22. Haftada? Organlari daha iyi gelisir ve buyur dediler.

Benim bir arkadasımda 22.haftada yaptrıdı canım hiç bişi olmaZ merak etme daha iyi oluyor hatta.Bu arada burda kız anneleri fazla galiba 2018 ocak anneleri iki ayrı sohbet grubu var sanırm bugün bunu kesfettim bizimde cinsiyetimiz kız rabbim sag salim kucağımıza almayı nasip etsin mis kokularını koklamayı nasip etsin arkadaşlar herkeese merhabalar.

Dün biraz çikolata yedim uzandım ama sanırım bebeğim uyudu
Yine tepiklemedi beni
Bende cikolata yedim yattim. Uyuyakalmisim

Baska nerde var ki sohbet grubu cahillikten ölcem

süperrr çok ama çokk sevindimm maşallah sizee.. bu kadar olurr bebeklerimizin cinsiyetleri bile aynıı bu arada çatlak kremi kullanmaya başladınmı.. ben hiç kilo almadım bebiş var mı yokmu belli bile değil göbüşten ama göğüslerimden yana çok dertliyim.. onun için ayrıyetten krem istedim doktorumdan ama genede şimdiden çok kötüler doğumda nasıl olcaklar düşünmek bile istemiyorum

kızçeler bi sorum olacak. çatlaklar için kakao yağı kullanan arkadaşlar var. ben nette bakıyorum ama katı kakao yağı var bi de normal sıvı olanı var. hangisini kullanıyosunuz acaba???

Kızlar doktordan geldik biz :) bebek iyi çok şükür gelişimi güzel maşallah. Kanama alanı hala görünüyor azalmış baya. Ev içi yürüyüşe izin var belki haftada bir iki saatliğine çıkabilirsin dışarı dedi büyük aktivitelere girişme yorma kendini dedi. AFP testi için kan verdim idrar verdim enfeksiyon için. 20.hafta detaylı ultrason muayenesi aldım perinatalogdan. Onun dışında büyük bir ihtimalle kızımız oluyor Harmony sonucu, doktorumda da cinsiyet bölümü gönderilmemiş o yüzden gördüğünü yorumladı kız bebek büyük ihtimalle dedi Rabbime şükürler olsun güzel haberler aldık bugün. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız :)

kızçeler bi sorum olacak. çatlaklar için kakao yağı kullanan arkadaşlar var. ben nette bakıyorum ama katı kakao yağı var bi de normal sıvı olanı var. hangisini kullanıyosunuz acaba???
ben kakao yağı kullanıyorum akşamları:) aslında bunun katı olanı makbulmüş öyle yazıyor internette, yani daha az işleme maruz kalıyormuş. Benim de katı ama sürmesi çok zor oluyor. Ben de gündüz balkona koyuyorum orası sıcak diye, akşama yumuşamış hatta biraz erimiş oluyor öyle sürüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…