Kizlar vee kader arkadasim
flz9035
Biz de bugun bebisimizin cinsiyetini kesin olarak ogrendik. Vee kizimiz olacak insallah. Gonlumden gecen de buydu o yuzden ayrica bir sevindim. Ve bugun ogluma da abi olacagi haberini verdik. Ultrason odasina girdirip burada seninle tanismak isteyen bir arkadas varmis, dedik.
O kadar mutlu oldu ki... Inanilmaz istiyordu kardesi olmasini yavrum yatana kadar abi olacagim diye sayikladi. Bu arada biz bugune kadar yakin akrabalar disinda kimseye soylememistik hamile oldugumu. Bugun duymayan kalmadi.
Yemek servisi yapan garsona kadar herkes haberden nasiplendi.
Bosuna dememisler cocuktan al haberi diye
Veee bir de hareketler konusunda endise eden hamis anneler, doktorum ozellikle tembihledi 24. Haftaya kadar sakin hareketlerini takip etmeye calisma. O haftaya kadar duzensiz hissedersin ve kendini bos yere strese sokarsin, dedi. 24. Haftadan sonra takip onemliymis. Biz de durumlar boyle. Bugun duygu yogunlugu bol bir gun yasadim. Darisi isteyen herkesin basina olsun insallah.