2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aslinda krem alali 1 ay oldu ama ben daha dun basladim. Ama bu kremler beni paklamaz farkettim ki. Cildim hemen emip kuruyo. Bende pirayegibi nin yaptigi gibi boydan yaglanmaliyim galiba. Bebek yagi mi alsam napsam
ben sabahları organik hindistan cevizi yağı akşamları kakao yağı sürüyorum, aynen pehlivan gibi her yerimi yağlıyorum:) kızıma hamileyken sadece kakao yağı kullanmıştım hiç çatlamadım, şimdi yaşım ilerledi diye hem hindistan cevizi hem kakao yağı kullanıyorum:) bakalım ne olacak:)

canim bende sana yazacaktim. ayin 16 sinda gideyim diyorum 182.yi aradim daha randevusu gorunmuyor dedi. acaba ayrintili icin ayrica randevu almamiza gerek vaar mi yoksa direkt doktor mu yonlendirecek. @Kubraali
Ben yirmibeşinde gittim. 3 hafta sonra gel dedi. Deqvlet ücretsiz diye biliyorum ama emin değilim

Son düzenleme:
bu çatlakların ırsi olduğunu düşünüyorum bende,ilkinde hiç çatlağım olmadı sadece basenimde bir iki yırtık kremde kullanmadım,şimdi ikinci kez anne olacağım işallah bunda da bebek yağı kullanıyorum yetgerli olacakmı bilmiorum ama,milyonlar verip te başarısız olanda çok şaşkınım açıkçası

kırmızı balık sen 19 haftadasın değilmi?20 demi başlıyor acaba bende hissetmiorum pek üstelik 2.kez anne olucam hayırlısıyla...

bu arada imza alanına nekledim çok şükür:)

kırmızı balık sen 19 haftadasın değilmi?20 demi başlıyor acaba bende hissetmiorum pek üstelik 2.kez anne olucam hayırlısıyla...

Evet 19. haftamdayım ama henüz hissetmedim bişey

Doktor 21 e kadar hissetmemen normal dedi, ama merakla bekliyorum tabiki

Bebeğim artık tepiklesin beni yahuuuuuu
gece uyumak için yattığında sırt üstü biraz yat.hemen hareketlenmeye başlıyo.artık ben gün içinde de hissediyorum ama ilk 3 gün sadece o şekilde hissettim.sadece dokunuyo zaten.pıt pıt atıyo anlarsın hemen.bu aksam dene bakalım.

Denicem bakalım, senin de ilk gebelik mi ?

İnşallah bu gece hissederim

Aslinda krem alali 1 ay oldu ama ben daha dun basladim. Ama bu kremler beni paklamaz farkettim ki. Cildim hemen emip kuruyo. Bende pirayegibi nin yaptigi gibi boydan yaglanmaliyim galiba. Bebek yagi mi alsam napsam
Günde iki kere kullanmak gerekiyor biri krem biri yağ olmalı yağlar çok yoğun nemlendiriyor bebe yağı bende var ama çok etkin değil gibi nemlendirmek için iyi olabilir ama sürmüşken çatlamayı önleyen bi yağ olsun dersen badem yağı çok iyi kötü tarafı tüylenme yapıyormuş ben şifahome diye şubeleri olan bi aktardan akzer çatlak yağı aldım içinde çok faydalı yağlar var doğal karışım yumuşacık yaptı karnımı çatlamayı engelleyecek mi onu ilerde göreceğim :)

Kızlar birşey soracağım, park yatağın içindeki yatak yeterli oluyor mu? Yoksa ayrıca yatak yaptırmak ya da almak gerekiyor mu?

Bu arabanın kilosunu net hatırlamıyorum 11-12 olabilir ama 10 kilo üstündeydi çok inceledim çünkü kişiye göre değişir tercih asansörde olsa yeri gelir tek bi yere gidilebilir ben 7-8 en fazla taşıyabilirim

Geceleri rahat uyuyabiliyor musunuz ben hic rahat değilim daha simdiden karnim rahatsiz ediyor hangi tarafa yatarsam yatayim göbeğim yüzünden uyuyamiyorum dönmek bile zor geliyor bazen. Cok sivri bi karnim var

Mesela bu yatak gözüme hoş göründü.
Sizin yorumlarınız nedir? Hiçbir bilgim yok park yatak konusunda.
https://www.e-bebek.com/kraft-fast-park-yatak-p-kra-dphy8036bblg/

Canım park yatak alırken

1. Sallanma özelliği olsun
2. Kenarında fermuar olsun bebetolarimizmız büyüyünce oradan girip cikiyorlarmis üstten atlicam diye kafa göz gitmiyormus:)
3. Bi de bazılarında değişik bir koku varmış zor cikiyormus ona dikkat edin demişlerdi
4. Bi de kac kilo taşıyor o da önemli demişlerdi üst kat 9 alt kat 15 kg sanırım ideal olanıymis

Benim.bildiğim bunlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…