2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Dikkat et ultrasonda bakarken bile değişiyor daha büyüdüklerinde tek pozisyon duracaklar kafa aşağı popo yukarıda çok kıpırdayacak yeri kalamayacak. Şimdi sık sık ordan oraya geçiyorlar bi aşağıda bi yukarıda

Verene de alana da çok şükür.
Evlat acısının her türlüsü kötüdür yaşamayan anlamaz. Yine bu siteden bir arkadaşım isim vermeyim şimdi.
204 şubat annesi 1,5 yaşında kızını kaybedince kızımda 1,5 yaşındaydı.
Kalbim durdu sandım hastanelik oldum beraber büyüttüğümüz kızımız nasıl olur ölebilşrdi dedim.
Rabbim kimseye düşmanıma bile evlat acısı yaşatmasın.

Bende öyle yapayım canım uykuda istemdisi yan ama yuzustune meyilli şekilde donebiliyorum yastik olursa engellemis olur o hamile yastigi sonradan emzirme yastigi olarak kullaniliyormus galiba ama o kadarda islevli durmuyor rahat etmekten ziyade gerek yok bencede

S selifor bbebeğinin boyu ve kilosu icin ne dediler canım gunlerimiz yakin merak ettim
Boyunu soylemdi canım kilosu 140gr yazıyordu boyunada baktm kagida ama göremedim sadece 16+6 yazıyor sanırım boyuna göre olan o hafta yani 1 hafta falan geri galiba çünkü bu yapildiginda 17+6ydim yalniz aklima geldi şimdi 10unda kendi doktoruma gittigimde 142gr demisti bu doktor 140dedi alicagina vermis olamaz heralde ultrasondan farkediyor diye düşünüyorum kötü düşünmek istemiyorum sen en son ne zaman gittin o zamankinde boyu ve gramı kac yazıyor canım

O zaman bu haftalarda sıkıntı yok anladım canım aklıma takılmsti rahatladım

okurken yasadigim gunler aklima geldi yaslar suzuldu gozlerimden. acın buyuk canim ne desem fayda etmez. ama sabret.Allahim sabrini versin. Cennette seni bekleyen bir melegin var. zor biliyorum bu aci. basin sagolsun cnm.

gecmis olsun cnm. ac niye gel dedi dr.

duphalac bende 3. gunde fauda etti cnm. zor mesele. yesili bol tuketmeye calis

Kızlar merhaba ben ayfreis nıckımı değiştirdim nasılsınız görüşmeyeli büyüdükmüü benım gıbı mıdesı yananlar varmı sacları cıkıyor galıba
ben rennie ice ice bir hal oldim. yeni nick hayirli olsun
Kızlar aranızda çalışan var mı bebek olunca çalışmaya devam mı yoksa ara mi vereceksiniz çocuğa kim bakmalı kayınvalide mi bakıcı mı ben evde oturup çocuğun büyümesini bekleyecem galiba
dogumdan sonra izin bitince okul baslayinca ise donus. kv bakacak. bakiciya guvenemen.

kasar peyniri yogurt muz...

Kızlar ishal için bi öneriniz var mı
patates ve pirimc lapasi

yer degistirir cnm. su an genis alandalar keyiflerince takiliyolar...

Arkadaşlar merhaba, Allah nasip ederse Ocakta doğumum var benimde. Kafam çok karışık eşyaları almaya başlasam mı yavaş yavaş yoksa 1 ay daha beklesem mi. Nelerden başlasam almaya ? 21. haftanın içine girmek üzereyim. Önümüzdeki hafta ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah iyi geçer. Daldan dala atladım siz neler yapıyorsunuz :)

Bu arada çok ciddi kas ağrıları çekiyorum hergun ama hergun zehir gibi geçiyor sürekli ağrı kesicilerle yaşıyorum sizde de oluyor mu?

Selam canım

Bizim ihtiyacimiz vardı dolap aldik 1 bölümü de bebişin olacak inşallah

Onun disinda çıktıkça ara ara bakıyorum gözüme kestirirsem ufak tefek alıyorum bir anda çıkıp hepsini alıp dönmek istemiyorum :) keyfini çıkarmak daha güzel eşimle almak daha güzel :)

Mesela dün bebek askisi ve çorap aldım

Bir öncekinde tulum almıştım bi tane

Ama işte mağazaların yolumun üstünde olması işten çıkınca eşimi almaya giderken zaman olması vs vs gibi durumlar da etkili

Onun disinda büyük parçalar ve diğer bir çok önemli parçaları eşimle almak istiyorum o da önce cinsiyet belli olsun diyordu belli oldu sindi de erken deyip duruyor :)

Hediyeler de gelmeye başladı alt açma 2 tulum 1 patık bakim seti falan hediye geldi şimdiden :)

Kas ağrısına magnezyum.iyi gelir mi acaba doktoruna sor sana ağrı kesiciden daha mantikli gibi geldi bana ama tabii doktor degilim:)

Benim ayrıntılı da 9 eylül inşallah güzel haberleri alırız hep beraber :)

Canim ben hala yuzustu uyuyorum. Esim gecen komtrolde doktora sikayet etti beni yuzustu yatiyo die. Doktor hicbi sakincasi yok bebek rahatsiz hissettiginde anne de rahatsiz hisseder zaten dedi.

Teşekkür ederim canım :) bana da şimdiden öyle hediyeler geldi ki kıyafet olarak doğuma az kalaya kadar kıyafet almayı dusunmuyorum. Önce gelenlere bakıcam ne eksik varsa onu alicam. 0-6 aylık beşik hediye geldiği için doğumdan 6. aya kdr da başka bir beşik almayı dusunmuyorum. Hatta ben odasına normal tek kişilik bir yatak alicam odasında benimde yatmam oturmam gereken zamanlar olur diye 6. aydan sonrada yanlarına bariyer ve koruma koyup onda yatırmayi bile düşünüyorum

Magnezyumumada bakıldı değerlerim herşeyim normal ama hamileliğinin 2. ayından itibaren günlerim rezil geçiyor resmen hamileliğin tadina varamadım hergun dayanılmaz bir boyun sırt ağrısı çekiyorum malesef keşke biri çıksa dese bende de oldu şunu kullandım geçti o kadar ağızdan çıkacak her öneriye muhtacım su an inan.

Bu arada inşallah seninde ayrıntılı ultrason sonucun çok güzel gelir :)

Canim ben hala yuzustu uyuyorum. Esim gecen komtrolde doktora sikayet etti beni yuzustu yatiyo die. Doktor hicbi sakincasi yok bebek rahatsiz hissettiginde anne de rahatsiz hisseder zaten dedi.
Bende hala yüzüstü yatıyorum. bazen rahatsız oluyorum yan yatıyorum bazen olmuyorum uyumaya devam. gün günü tutmuyor.

sibel_ahmet sagolasin canim
İnan sormadim niye ac gelim diye seker yuklemesi yapilabilir ya da kan tahlilleri icin adam o kadar rahatlatti ki beni gevsemis olarak ciktim odadan
Bayram telasiydi felan derken hemen gecer zaten 3 hafta :))

Canim sana da çok geçmis olsun bende bundan ince gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim.çok zor günler yaşadim gittigim çogu dojtor once piskolojik olarak iyiles oyle gebe kal dedi.şuan takibinde oldugum doktorum yarali bir anneyi sadece yeni bir gebelik iyilestirir istiyorsan jal dedi ve ben o ay hemen hamile kakdim unuttum mu yasadiklarimi hayir ama daha iyiyim.....herkesin bir sinavi var bu da bizim sinavimizmiş....insallah bu sefer saglikla alacagoz bebeklerimizi elimize

Biz iki isim koymayacagiz canım

Mete ben begenmistim

Eşim de Ayaz begendi

Yiğit efe kaan Batu önerdim yok dedi

Öz türkçe istiyor o yüzden her isim secemiyoruz :)
Bızde Ensarı ben kendim sectım de saydıklarının hepsini dusunduk adam ılla bırını ben koycam dıyor yoksa bana kalsa barıs koycam basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…