- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
Canım dolapta soğuttuğum kolonyayı ayak tabanlarıma püskürtüyorum ben tabanlarımda yanma hissettiğimde
Aynen biri alt üst diğeri elbise :)
Altli ustlu takim pijama tek bir parca elbise olsn gecelik.dikis yerin tam pijamanin degdigi yere gelirse yaklasik 40 gun sanirim giyilmez pijama
Ayy gercekten mi. Geceleri sorun yasamiorum kocamin ustune atiorum bacagimiYagmureylul canım, korkutmayayim ama genelde ayak tabanındaki yanma şekerle ilgilidir.kilon ve şekerin nasıldır bilmiyorum bit takip et istersen..tabi hamilelige bağlı geçici bişey de olabilir.
Kızlar bu arada şu sarılıp uyunan hamile destek yastiklarindan aldım süpermiş yaa..oh rahat sarılıp yatıyorum. Tavsiye ederim :)
Allahin işi işte canım hikmetinden sual olmuyor anasina babasina bagislamis ömür vermis bizlerde sağlıkla evlatlarimizi kucagimiza alalim insaAllah ve onlarla sinamasin Rabbim biziİlk hamile olduğunda kuzenimden bahsettiğim size Doğuma kadar mükemmel hamilelik geçirdi Doğum anında Bebek ölü doğdu 1 ay yoğun bakımda kaldı gittiği her doktor ona cp hastası bir çocuğu olacağını söyledi özğrli olacaktı
Allah ol dedi ve oldu şimdi sapasağlam 4 aylık ve normal olması mümkün değildi.
Ben hep bol giyinmeyi seviyorum canım alırsam 2 beden falan fazla alırım sanırım simdi alirsam yaniTatlim henuz gelmedi.amnio sonucum iyi gelirse kendimi şimartacagim demistim ben L aldim.ama internet sitesi deki numarayi arar boyunu kilonu verirsen yardimci oluyorlarmis.boyum uzun su an 68 kiloyum. E daha 5 ay var L olur.dedim ama taclar terlikler cok guzel zaten camasir mecbur alacaktim almisken birde lohusa takimi alayim dedim.zaten kizimin dogumundan kalma 2 tane var bir daha kullanmadim.
Ayy gercekten mi. Geceleri sorun yasamiorum kocamin ustune atiorum bacagimiama aksamlari yada gun icinde uzaninca bacagimin arasina bisi alma ihtiyaci hiseetmeye basladm. Cok mu rahat
Öğrenmenin yaşı Yok evet canım annen baya genç anane olacak benim eşim 44 yaşında daha yeni baba olacak inşallahAslinda bildigimden diil. Tamamen sagdan soldan bakarak yapiorum. Internetten olcu buluyorum. Ona gore kesiyorum. Dikis bilgimden 3 gun gittigim ev tekstili kursundan. Duz dikisten baska bisi bildigim yok yani. Onda da makineyi 4 5 kere bozup kurcalayarak tekrar yapiorum. Tamamen sansa kaderebenm 46 yasindaki annem kardesim istio die internetten bakarak sac ormeyi ogrendi biz daha neler ogrencez km bilir
Bana doktorun verdiği magnorm 365 gr suda eriyen tablet hamilelikte her ilaç kullanılmıyor doktorun önerdiğini kullanmak gerekir benim bu ilaç ve sıcak su torbası sayesinde geçti dene bence zararı olmaz inşallah şifa olurCanım herhangi bir magnezyum tableti olur mu ya da sen hangisini kullandın söyleyebilir misin. Fibromiyalji olduğu söylendi bana yapacak birşey yok çekeceksin bu ağrıyı dendiElimde bir tane magnezyum tablet var olmazsa içeyim herhalükara karşı. Senin geçti mı ağrıların peki ?
Huzursuz bacak sendromu ve şeker yanma yapar Hb sendromu ana sebebi Demir eksikliğidir hafife alma ayak boşuna yanmaz hemen tahlil yaptır gerekli önlemleri al canımAyaklarinin alti yanan var mi acaba
Günaydın canım benimkide 8 eylül ayrıntılı ultrason yapılacak merakla bekliyorumGünaydın kızlar :)
Bu ara doktora gidecek kalmadı mi yahu herkes gitti geldi mi
Ben en yakın 9 eylül :)
Günaydın canım benimkide 8 eylül ayrıntılı ultrason yapılacak merakla bekliyorum
Günaydın canım benim de 5 Eylül de, ayrıntılı bakacak doktorum. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz.Günaydın kızlar :)
günaydın canımm ben gidiyorum bugüüünnnnGünaydın kızlar :)
Oo liste almış başını gidiyorBenim listem su sekilde
Yaninda cizgi olanlar alinanlar
Bebk telsizi
Burun aspiratoru
Kuvet kova masrafa ve kuvet ayagi~
Alt degistirme~
Canta
Hastane cikis seti~
Kalin battaniye~
Zibinlar tulumlar coraplar
Emzirme onlugu
Bebk icin onluk
Agiz bezi
Atesolcer~
Gogus pompasi ve torbasi
Gogus pedi ve kalkani
Gogus kremi
Biberon
Havlu~
Travel set
Oto koltugu
Kanguru
Sepet besik
Ahsap oyun parki
Mama sandalyesi
Hali perde
Yorgan~
Yastik~
Nevresim~
Donence
Pijama takimi
Terlik tac set
Emzirme sutyeni
Cop kutusu
Hediyelik bebek sekeri~
Cam sebil ve bardak~
Islak mendil
Bebk bezi
Bebek yagi
Pisik kremi
Sampuan
Bakim seti
Deterjan
Bugun benmkide yaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?