2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İlki sezeryan oldu bende gecelikle rahat edemedim ya ikinci günü pijamayı giyip belini yukarı kadar cektim :))) batma fln olmadı
Yine bi pijama takımı alırım büyük ihtimalle

Yagmureylul canım, korkutmayayim ama genelde ayak tabanındaki yanma şekerle ilgilidir.kilon ve şekerin nasıldır bilmiyorum bit takip et istersen..tabi hamilelige bağlı geçici bişey de olabilir.

Kızlar bu arada şu sarılıp uyunan hamile destek yastiklarindan aldım süpermiş yaa..oh rahat sarılıp yatıyorum. Tavsiye ederim :)

Aynen biri alt üst diğeri elbise :)

Altli ustlu takim pijama tek bir parca elbise olsn gecelik.dikis yerin tam pijamanin degdigi yere gelirse yaklasik 40 gun sanirim giyilmez pijama

Ah tişikkirlir bakayım nette hem elbiseli hem pijamalı setlerden alırım sanırım ve son zamanları bekleme taraftarıyım belki bir varile dönüşüp uzuvlarımı kaybeder yuvarlanarak hareket ederim belli olmaz

Ayak tabanlarinin yanmasi şekerle ilgili olabiliyor bazen 5. Aydan itibaren gebelik sekeri cikabiliyor bazi hamilelerde en iyisini doktorunuz bilir mutlaka bahsedin doktorunuza bu durumdan.....

Ayy gercekten mi. Geceleri sorun yasamiorum kocamin ustune atiorum bacagimi ama aksamlari yada gun icinde uzaninca bacagimin arasina bisi alma ihtiyaci hiseetmeye basladm. Cok mu rahat

Allahin işi işte canım hikmetinden sual olmuyor anasina babasina bagislamis ömür vermis bizlerde sağlıkla evlatlarimizi kucagimiza alalim insaAllah ve onlarla sinamasin Rabbim bizi

Afedersiniz ikinciye kustum ve hamd olsun şuan o kadar rahatladim ki agrilarim terlemem geçti attim mi mikrobu naptim bilmiyorum tekrarlamasin insaAllah doğru düzgün beslenemedim bile bugün yarın açığını kapatmaliyim

Ben hep bol giyinmeyi seviyorum canım alırsam 2 beden falan fazla alırım sanırım simdi alirsam yani
Hepsini sağlıkla mutlulukla kullanirsin insaAllah bende cuma detayli iyi çıkınca ve kızım olacagini ogrenince birsey alip kendimi mutlu etmistm cok iyi geldi dogrusu biz kadınlara alisveris desinler yeter ki

Ayy gercekten mi. Geceleri sorun yasamiorum kocamin ustune atiorum bacagimi ama aksamlari yada gun icinde uzaninca bacagimin arasina bisi alma ihtiyaci hiseetmeye basladm. Cok mu rahat

Vallahi her şekle rahat giriyo..birde iç malzemesi değişik bi şeyden yapılmış belli.vucudumun formunu alıyor. Çökmüyor. Biraz pahalı ama değer bence 120 TL idi e bebek te:)

Öğrenmenin yaşı Yok evet canım annen baya genç anane olacak benim eşim 44 yaşında daha yeni baba olacak inşallah
Bana doktorun verdiği magnorm 365 gr suda eriyen tablet hamilelikte her ilaç kullanılmıyor doktorun önerdiğini kullanmak gerekir benim bu ilaç ve sıcak su torbası sayesinde geçti dene bence zararı olmaz inşallah şifa olur
Ayaklarinin alti yanan var mi acaba
Huzursuz bacak sendromu ve şeker yanma yapar Hb sendromu ana sebebi Demir eksikliğidir hafife alma ayak boşuna yanmaz hemen tahlil yaptır gerekli önlemleri al canım

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli güzel mi güzel mükemmelötesi bir Hafta geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Günaydınn..

Yine sohbet almış başını gitmiş, hep geç kalıyorum.. Ama çoğunu okudum galiba, başardım
Rahatsız olan arkadaşlar varmış, S selifor D Demet94 , H Hayrosgiller geçmiş olsun hepinize.. Başka kaçırdığım arkadaş varsa kusura bakmasın..

G gogo7_ geçen detaylı ultrason için konuşmuştuk ya, kent hastanesinde yaptıracağım galiba demiştim.. Birkaç gün önce de, geçen yıl doğum yapan bir arkadaşımla konuştuk, detaylı için Dr. Soner Recai Öner'i tavsiye etti.. Karar verdin mi doktora bilmiyorum ama karar vermediysen, aklında olsun diye yazdım..

Bir de İzmir'e taşınacak bir arkadaş vardı, @Senna34 sendin değil mi? Ben önce Medical park hastanesinde Vedat uluğ'a gittim, sonra son üç randevumda Kent hastanesinde Orçun Sezer' e gittim... Dr olarak ikisi de çok iyi, ikisinden de memnun kaldım.. Ama hastane tercihi olarak Medical Park'a karar verdiğim için tekrar orada devam edeceğim kontrollerime..

Bu arada kızımın ilk hareketlerini, Perşembe günü, tam 17 haftalıkken hissettim

Oo liste almış başını gidiyor inşallah en kısa zamanda tamamlarsin canım darısı bizlerin başına
Sepet beşik hangisi oluyor o tüllü pahalı olanlar mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…