2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
kızlar kimse kilo almıyor. bende bi anormallik mi var aşırı yemiyorum arada kaçamaklar oluyor ama genelde acıkınca meyve kuruyemiş falan yiyorum ve 7 kilo aldım moralim bozuluyor artık
Valla ben sureklı acım hıc doymuyorum ama sımdıden 4 kılo aldım benım de kafam bozuk

Ayyyy al valla yat dinlen takıl bebetonla
Dayanamadım yıne geldım belkım bayramdan sonra alırım

Ben girdim ama ozelde degil 5 dk bakti bakmadi onda da icime kurtlar dusurdu bugun kendi druma gittim de icim rahatladi detaylidan daha iyi bakti.
Bebişimiz iyidir inşaAllah annesi ozaman

ben rennie ice ice bir hal oldim. yeni nick hayirli olsun
Saol canım . ben hıc surup bakmadım ılerde ısterım belkım hocamdan. daha daha nasılsınız bakalım bugun

Öğrenmenin yaşı Yok evet canım annen baya genç anane olacak benim eşim 44 yaşında daha yeni baba olacak inşallah

Benm annem de en kucuk kardesimi 42 de dogurdu brnm bebekle aralarinda 5 yas ancak olucak

Günaydın kızlar :)

Bu ara doktora gidecek kalmadı mi yahu herkes gitti geldi mi

Ben en yakın 9 eylül :)
Benim bugu 11 de randevum var canim

Oo liste almış başını gidiyor inşallah en kısa zamanda tamamlarsin canım darısı bizlerin başına
Sepet beşik hangisi oluyor o tüllü pahalı olanlar mi acaba
550 tl ye gordum dun avm de. Tahta sepet gibi. Alti yedi ay kullanmalik.bisi. tullu mu dusuneyim sadece cibinligi tul

Ayak tabanlarinin yanmasi şekerle ilgili olabiliyor bazen 5. Aydan itibaren gebelik sekeri cikabiliyor bazi hamilelerde en iyisini doktorunuz bilir mutlaka bahsedin doktorunuza bu durumdan.....
Ayyy benımde yanıyor ağrıyorr ben şeker şeysını yapmayım dıyordum ama yapayım barı
Günaydın kızlar :)

Bu ara doktora gidecek kalmadı mi yahu herkes gitti geldi mi

Ben en yakın 9 eylül :)
Topragımm benımkıde 9 eylül sabah bu seferkı cok uzun oldu 5 hafta sonra gormek ondan zamanı saymadan akısına bıraktım az kaldı demı gormemıze

Perşembe günü ben gidicem canım inşallah cinsiyeti öğreniriz
annemm gostermedımı daha ama kuzum ben anladım senın nıckınden ötürü oldu belkıbiumut demıssın oda belkıbiumut gösterecek Hadı bakım hayırlısyla gıt gel

günaydın canımm ben gidiyorum bugüüünnnn

Oooooo supermis valla :)

Sen nereye gideceksin canım ayrıntılı için :)

Biz de bu ay sonunda gidicez ayrıntılıyaa hala yer bile belli sayılmaz zaten hep bayrama geliyor 21 haftalıkken gidicez belki bayramdan sonraya bırakırız daha mı iyi olur acaba ayrıntılı icin?

Günaydın güzel annelerr!.. Detaylı ultrasonu da sağ salim atlatsak derin bir oh çekeceğimmm.. Bizim oğlan 2 gündür tekmeliyor. Bugün hiç hareket yok. Yüreğim ağzımda

Oooooo supermis valla :)

Sen nereye gideceksin canım ayrıntılı için :)
Valla muayene tarıhı verdı detaylı bakarız dedı yıne ofısıne gıdıcem canım galıba orda yapabılıyor benım doktorum bırde ayrıntılı bakıyor galıba bu doktorlar sıtesınde adı vardı

Günaydın
Bizimde bebeğimle bulusmamiz 11 eylül çoğumuzun tarihler yakınmış

Kızlar,

Haftasonu biraz bebek eşyalarına baktım.
Kraft summer park yatak çok hoşuma gitti.
Hem de indirimdeydi. Fiyatı 399,00 TL.

•Alüminyum gövde

•Bebeğin parka kolaylıkla girip çıkabileceği fermuarlı pencere

•Farklı yaşlarda kullanım için 9 kg taşıma kapasiteli ilave ara kat

•11 kg taşıma kapasiteli alt değiştirme ünitesi

•Ara kat takılı değilken ana ünitenin maksimum taşıma kapasitesi 15 kg’dır.

•Sallanma aparatı ile beşik olarak kullanabilme

•Tekerlekler sayesinde kolay taşınabilme

•Fermuarlı taşıma çantası

•Ölçüsü : 60x120cm

Nasıl sizce?

Eklentiler

• bimg_4320169213824.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…