2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
yesa canim internetten hamilelik pilatesine devam ediyor musun hala nasil gidiyor?
Ben pilates derslerini birakicam. Bir ay gitmis oldum malum omirga sirunlarindan dolayi profesyonel olsun dedim ama zaten pahali geliyordu bir de zam gelmis bebegimin eksiklerini alirim valla o paraya.
Guzel hamilelik pilates videolarin varsa linkini verir misin canim? Sen bakip aralarindan secmissindir

günaydın güzel hamişler,
15 eylülde ayrıntılı ultrasyona gideceğim bende 45 sonra görmüş olacağım TUĞRA DORUYU ismimizi koydu babamız hayırlısıyla,
birde benim hiç iştahım yok 51 kiloydum 54 oldum zorla iştahım gelmeyecekmi çok merak ediyorum deli gibi yemek istiyorum yahu ben

Benim de 7 eylül Bu cuma da aşı günüm. Senin aşı günün ne zaman?
Benim aşı günüm de cuma günü ama ben sizden farklı olarak 4. Dozu vurulacam kalacak geriye 1 doz onuda vurduracam zamanı gelince ondan sonra 10 yıl kafam rahat

Benm annem de en kucuk kardesimi 42 de dogurdu brnm bebekle aralarinda 5 yas ancak olucak

Benim bugu 11 de randevum var canim

550 tl ye gordum dun avm de. Tahta sepet gibi. Alti yedi ay kullanmalik.bisi. tullu mu dusuneyim sadece cibinligi tul
Evet çok güzel ama 4 5 aylık bebek büyüyünce dönüyor düşer falan neyse sen al kullan bana gönder üçüncüye de ben kullanırım

Canım en son 7 haftalıkken gittim doktora bı dahakine doğuma giderim dedim ama bı gidip sormak lazım meraklandım sizin yüzünüzden herkes cinsiyeti öğrenmiş bende ogrenecem inş

Arada video yapıyorum ama düzenli yapmıyorum canım eskiden daha iyiydim

Youtube pregnancy Fırst trimester pilates yazınca ilk çıkan videoları yapıyordum tabii şimdi pregNancy second trimester pilates yazmak lazım bence çıkan videolarin hepsi yapılabilir gayet güzeller

Doruyu isim mi canim. Ilk defa duyuyorum anlami ne

Evet çok güzel ama 4 5 aylık bebek büyüyünce dönüyor düşer falan neyse sen al kullan bana gönder üçüncüye de ben kullanırım
Kiz yok 12. Aya kadar kullanilir dio da ben 6. Ayda odasina gondermek istiorum. Gondereyim ayipsin

Doruyu isim mi canim. Ilk defa duyuyorum anlami ne

Kiz yok 12. Aya kadar kullanilir dio da ben 6. Ayda odasina gondermek istiorum. Gondereyim ayipsin
Yok canım pek afacan olur bu çocuklar durmaz içinde ayy canım benim sağ ol güle güle kullanın inşallah

Bu arada bugün sağlık ocağından aşı için aradılar. Yakın zamanda Kan değerlerime baktırıp baktırmadigimi sordular bende gebeligin ilk döneminde baktirmistim dedim. haftaiçi saat 10 buçuktan önce gelin 20. Haftadan sonra kan değerleri düşebilir o yüzden bi kan değerlerinize de bakalim dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…