2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli gülzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Olur tabii ki canım. Çok normal ama hepsi geçecek rahatlayacaksin :)

Yaaaa aa aaaa süper ben de deneyeyim:)

Günaydın :)

Benim oğluşum da iyice belli ediyor kendini :) artik yukariya çıkmaya basladi kipir kipir oynuyo maşallah aslan oğluma :)

Artık hareketlerini hissedince daha rahatladım. Huzur doluyum. Önceden yaşıyor mu acaba diye sürekli düşünüyordum. Şimdi annesine söylüyor yavrum canım oğlum ❤

Karnım da öyle sivrildi ki tam ortası bi avuc kadar bişey yandan bakinca upuzun :)

Benim bebişimde erkek ama karnım yusyuvarlak. Acaba çocuum kız mı diyorum ama doktorum her gittiğimde erkek diyor:))) demek ki kız olursa karın yuvarlak erkek olursa sivri olur hurafeside yalanmış fiziki yapıyla alakalı bir durum olmalı :O)

Olabilir canım benim ayva göbeğim vardi zaten simdi piramite dönüşüyor :)
Oğlum olacak ama ekşi çok yerim bende :) hani ye ekşiyi çıkar ayşeyiydi :) :)

Kizlar gunaydin. Hazirliklar ne alemde. Uzun suredir araba konusunda yaptigim arastirmalar sonucu kraft xlx 360 donerli arabaya karar verip aldim.cok kullanisli tavsiye ederim.odamizida aldik ekimde teslim olucak yatak odam icinde bambu besik aldim.agirlari bitirdim ufaklar kaldi.eminonunde iki tane han varmis o hersey hem uyhun hemdebhersey varmis.bilen varmi.

ayyyy maşşallah ne güzel
vallahi enim ikinci bebişim olacak beşik,araba,puset tarzı şeyler almayacağım sadece birkaç parça kıyafet alacağım için beklemedeyim,biraz daha büyüsün istiyorum,rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin,hayırlı olsun nev_ra

Olabilir canım benim ayva göbeğim vardi zaten simdi piramite dönüşüyor :)
Oğlum olacak ama ekşi çok yerim bende :) hani ye ekşiyi çıkar ayşeyiydi :) :)
Demii o da var bende bir sürü ekşi elma ekşi erik yedim. hatta limonla çok arası olmayan ben kabuklu kabuklu limon yiyorum

Canım ben boyattım. Beyazlarım cok aşagı inmişti bende üniversite döneminden beri oldugu için boyatıyorum mecbur. Şöyle yaptım netten güya organık sipariş verdim boya ama kuaförüm kümyasam var bunda dedi ve bende saç derisine değdirmeden paket paket boyamasını rica ettim yani röfle yapar gibi tam dibi kaldı. Ama şöyle bir boya var organics diye bu bitkisel bir dahakine bunu kullanmayı düşünüyorum. Bende dayanamamıstım seni çok iyi anlıyorum için rahat etmiyorsa bu sekilde boyayabilirsin.

Bencede benimki kiz kum baksa gobegime erkek diyor :)

19. Haftadan selamlar :) dun oglum baya hareket etti ne tatlı yememe nede bı saat oturup beklememe gerek kalmadı maşallah cok sukur buyuyo yavrularımız tekmesını yerım ben onun bu arada bende bolca tesbih cekıyorum kızlar insallah hayırlı saglıklı akıllı bir oglum olur kızım 4 yasında ama cok yaramaz cok yoruyor benı sabah 6 da baslıyo mesaim allah herseyın hayırlısını versin

Hayırlı olsun, güle güle kullanın canım. Dediğin Kraft modelini ben de çok beğenmiştim ama daha bekleyeceğiz almak için, benim taşınma derdim var onu bi atlatayım ondan sonra almayı düşünüyorum hepsini.

Gercekten hareketleri hissedince insanın yüreğine su serpiliyor sankii iyi oldugunu biliyorsın enazından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…