Daha uygun bir şey işini görür canım ama çok beğendiysen elbette al derim..
Rabbim sağlık versin üzmemeye karar verdim öyle yada böyle o benim canım..
İçini ferah tut inş sorunsuz çıkarsın
Bende bugüne kadar öyleydim bugün bir panik geldi bir an önce gitsin istiyorum..
Bende testlerin hiç birisini yaptırmadım
Her haliyle kabulüm dedim bugün biraz hassasım galiba kafaya taktım üzüldüm bir an önce toparlanmam lazım
Selam ve iyi geceler canikolarr valla bayagı oldu yazmayalı okumayalı bildirim gelmeyince anlamamışım dolmuş buralarBen pek hareket hissetmiyordum cok nadir hissettigim oluyordu çikolata yemek, sırtüstü yatmak, sola donmek vs vs hicbiri bi ise yaramadı endişeleniyodum hatta kac gundur ama ablam karnıma okudu biraz inanamadım cok hareketlendi. Dediğine gore salavat çektiğinde ve El Musavvir çektiğinde hareket ettigini söylemişim. Hala hareketli meger bebisimin bunlara çikolatadan daha cok ihtiyacı varmıışş yarın ayrıntılı ultrasona gidiyoruz dua edin bize olur muuu
Çok tatlısın mesajların ruhumu şenlendiriyor. Yanaklarına vurarak sevesim geliyorBen de hani yaşlı teyzeler vardır ya tarlada doğurdum sonra calismaya devam ettim diye. Onlar gibi hissediyorum hahaha tabii bu su an böyle. Son aylar yarım dünya olunca tekrar mesaj atarım hahah
Evet okumak işe yarıyor. Bende telefondan yasini şerif açıp dinletiyorum hemen tekme atıyor. Hiç hareket etmiyor derken altı kere peşpeşe tekme attıOlur tabii ki canım. Çok normal ama hepsi geçecek rahatlayacaksin :)
Yaaaa aa aaaa süper ben de deneyeyim:)
Benim bebişimde erkek ama karnım yusyuvarlak. Acaba çocuum kız mı diyorum ama doktorum her gittiğimde erkek diyor:))) demek ki kız olursa karın yuvarlak erkek olursa sivri olur hurafeside yalanmışGünaydın :)
Benim oğluşum da iyice belli ediyor kendini :) artik yukariya çıkmaya basladi kipir kipir oynuyo maşallah aslan oğluma :)
Artık hareketlerini hissedince daha rahatladım. Huzur doluyum. Önceden yaşıyor mu acaba diye sürekli düşünüyordum. Şimdi annesine söylüyor yavrum canım oğlum ❤
Karnım da öyle sivrildi ki tam ortası bi avuc kadar bişey yandan bakinca upuzun :)
Benim bebişimde erkek ama karnım yusyuvarlak. Acaba çocuum kız mı diyorum ama doktorum her gittiğimde erkek diyor:))) demek ki kız olursa karın yuvarlak erkek olursa sivri olur hurafeside yalanmışfiziki yapıyla alakalı bir durum olmalı :O)
Kizlar gunaydin. Hazirliklar ne alemde. Uzun suredir araba konusunda yaptigim arastirmalar sonucu kraft xlx 360 donerli arabaya karar verip aldim.cok kullanisli tavsiye ederim.odamizida aldik ekimde teslim olucak yatak odam icinde bambu besik aldim.agirlari bitirdim ufaklar kaldi.eminonunde iki tane han varmis o hersey hem uyhun hemdebhersey varmis.bilen varmi.
Demii o da var bende bir sürü ekşi elma ekşi erik yedim. hatta limonla çok arası olmayan ben kabuklu kabuklu limon yiyorumOlabilir canım benim ayva göbeğim vardi zaten simdi piramite dönüşüyor :)
Oğlum olacak ama ekşi çok yerim bende :) hani ye ekşiyi çıkar ayşeyiydi :) :)
Canım ben boyattım. Beyazlarım cok aşagı inmişti bende üniversite döneminden beri oldugu için boyatıyorum mecbur. Şöyle yaptım netten güya organık sipariş verdim boya ama kuaförüm kümyasam var bunda dedi ve bende saç derisine değdirmeden paket paket boyamasını rica ettim yani röfle yapar gibi tam dibi kaldı. Ama şöyle bir boya var organics diye bu bitkisel bir dahakine bunu kullanmayı düşünüyorum. Bende dayanamamıstım seni çok iyi anlıyorum için rahat etmiyorsa bu sekilde boyayabilirsin.Kizlarrr bdv ye de konu açtim ama burayada yaziyim dedim ben bu saćlarımi kafama cok taktim resim yukledim bi bakin yaa rezil durumda artik.kocamdan bile utanıyorum ...5 aydir boyamadim ..doktorum bu hafta izin verdi ama kendin karar ver yinede dedi ucunu acik birakinca hala icim rahat etmedi varmi hamileyken sacini boyayan kizlarr bi akil verin napim
Bencede benimki kiz kum baksa gobegime erkek diyor :)Benim bebişimde erkek ama karnım yusyuvarlak. Acaba çocuum kız mı diyorum ama doktorum her gittiğimde erkek diyor:))) demek ki kız olursa karın yuvarlak erkek olursa sivri olur hurafeside yalanmışfiziki yapıyla alakalı bir durum olmalı :O)
Alakası yok kızlar benım bırı kız bu da erkek valla karnım birebir aynıBencede benimki kiz kum baksa gobegime erkek diyor :)
Hayırlı olsun, güle güle kullanın canım. Dediğin Kraft modelini ben de çok beğenmiştim ama daha bekleyeceğiz almak için, benim taşınma derdim var onu bi atlatayım ondan sonra almayı düşünüyorum hepsini.Kizlar gunaydin. Hazirliklar ne alemde. Uzun suredir araba konusunda yaptigim arastirmalar sonucu kraft xlx 360 donerli arabaya karar verip aldim.cok kullanisli tavsiye ederim.odamizida aldik ekimde teslim olucak yatak odam icinde bambu besik aldim.agirlari bitirdim ufaklar kaldi.eminonunde iki tane han varmis o hersey hem uyhun hemdebhersey varmis.bilen varmi.
Gercekten hareketleri hissedince insanın yüreğine su serpiliyor sankii iyi oldugunu biliyorsın enazındanGünaydın :)
Benim oğluşum da iyice belli ediyor kendini :) artik yukariya çıkmaya basladi kipir kipir oynuyo maşallah aslan oğluma :)
Artık hareketlerini hissedince daha rahatladım. Huzur doluyum. Önceden yaşıyor mu acaba diye sürekli düşünüyordum. Şimdi annesine söylüyor yavrum canım oğlum ❤
Karnım da öyle sivrildi ki tam ortası bi avuc kadar bişey yandan bakinca upuzun :)
Aynı sey bende de var canımm karından karar verenler erkek diye yapıstırıyor hemenBencede benimki kiz kum baksa gobegime erkek diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?