2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Bi de mide için gaviskon surup konuşulMuştu. Doktoruna bi sor istersen canım

Park yatak sığar sanırım canım biraz daraltsada ortamı dedigin gibi ayni paraya büyük yataklar var modeli hosuma gitti ama bu para etmez işte uyguna denk gelirsem belki ama anne yani dedikleri bu modeller niyeyse hep pahalı

Bi de mide için gaviskon surup konuşulMuştu. Doktoruna bi sor istersen canım
Bugün aramistim ulasamadim canım yarın aricam yine midem baya hassaslasti artık doğru düzgün beslenemiyorum bir çözüm bulmam şart

Sor canım dün bir arkadaş söyledi Hatta eşi sordu gaviskon kullanıyor musun diye ben de o ne ki vitamin mi dedim sonra kız anlattı mide.reflüsu yanması çok fena ymis hep.kullanmış ben oturunca cafede vişne suyu istedim de ona şaşırdı aaa miden yanmiyor mu diye. Ki forumdaki kızlardan da kullanan var doktorun yönlendirir seni inşallah da geçer :)

Ben bu çantaya BAYİLDİMMMMMMMMMMMMMM

yorumlar da süper. Herkes çok beğenmiş senin seçtiğin renk de harika. Çok alasim geldi sen alacak misin :)

Büyükmus ve cok kullanisliymis:)
Kızlar aliexpress ten ben hiç ürün almadım ne kadar sürede geliyor? Bir de açıkçası bende sırt çantası düşünüyordum ama bebek için olanlardan değil bebeğe de kullanılır herschel ya da eastpak falan.

Bu ürün için 30 ila 45 gün demiş

Ben de öyle düşünüyordum ama zaten bu çanta öyle :)

Dıştan baksan bebek cantasi demezsin ve şık duruyor. Sırt çantası olmasi da daha da güzel yani isteyen elinde de taşıyabilir ama sırt çantası özelliği pek güzel :)

Canım sanırım bizim ülkemizin doktorları mı çok pimpirikli hamileleri mi ben anlamadım. Ben hamilelik öncesinde içersem ayda bir iki ayda bir kahve içerim diyordum o kadar çocuğu etkileyecek sanıyordum ama bi baktım avrupa amerika ida ki hamilelere doktorları günde iki fincan sınırı koyuyorlar. Tabi onlar neredeyse damar yoluyla kahve alacaklar o kadar çok içiyorlar o yüzdendir. Bende demek ki o kadar abartılacak bir yanı yok diye düşünmüştüm.

Maşallahhh ben de çok pümpirikli olmamaya çalışıyorum. Ama bazen en ufak bi olumsuzluk düşünüp büyütüyorum annem kızıyor ben sana hamileyken o kadar cahildim hiçbirşeyden korkmuyordum çokta güzel bi hamilelik geçirdim diyor.

Kafein tüketimi sınırlandırılıyor, çünkü fazlası her açıdan tehlikeli oluyor.

Ama herşeyin full organik olması da bence abartı.
Hayatın nasılsa daha dikkatli bir şekilde devam etmek ve akışına bırakmak daha mantıklı geliyor bana

Ne gelirse rabbimden hayırlısı oluyor

Dün aynı cümleyi kurdum eşime, dedim ki biride çıkıp demiyor ki evlisin eşin hamile sen niye sevgili yapıp otelde kalıyorsun??? Ama işte böyle diyince millette saldırıyor. Ben anlamıyorum bu insanları. Kaldı ki vatan şaşmazı pek sevmezdim ama çok efendi terbiyeli gibi göründüğü için baya saygı duyardım. Kendi üzüntüme bile şaşırdım bu derece neden üzüldüm diye ama yaptığı da çok yanlıştı yani. Yine gereksiz konuyu çok uzattım

S selifor canım gaviscon benim doktorum da önermişti mide yanmasına. Çevremdeki annelerin de büyük kısmı kullanmış. Şu an doktoruna ulaşamadığın için süt içmeni tavsiye edebilirim reflüye iyi geliyor. Bir de hamilelik reflüsü hareketi var internetten bir araştır canım basit bir iki kol hareketi, mide kapakçığını kapattığı için yanmaya iyi geliyormuş.

Kızlar göğüslerim normalde şiş ama bazen şişliği iniyor. Siz böyle birşey yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz?
Canım ben ara ara şişlik iniyor mu hiç dikkat etmedim ama ilk haftalarda ki ağrı ve hassasiyetim kalmadığı için sanki genel olarak şişliğim yokmuş gibi hissediyorum. Ama saçma yani tam tersine gitgide daha da şişmesi gerekmiyor mu süt doldukça??

InsaAllah canım yeni başladı bende baslarda yoktu gerçekten kötü yemek yiyemiyorsun yatsam yatamiyorsun otursan aynı buna hamd olsun yine de hamilelik birsey olucak elbet dikkat etmek önlem almak lazım cok tesekkur ederim canım benim

Kuzum yaaa çok geçmiş olsun ikinize de hatta üçünüze.. Allah şifa versin tez vakitte. Bebek iyiymiş Allahtan önemli olan bu. Canım senin eşin neden şehir dışında? Asker falan mı?

Süt ictimde oda biraz bulantı yaptı canım bakayim videoya cok teşekkür ederim

Kuzum yaaa çok geçmiş olsun ikinize de hatta üçünüze.. Allah şifa versin tez vakitte. Bebek iyiymiş Allahtan önemli olan bu. Canım senin eşin neden şehir dışında? Asker falan mı?
Canım sağolasın insaAllah eşim tez vakitte iyilesir aklım hep onda birde kendimi sıktigim icinde midem yanıyor sanırım buna şükür iyi olcaz insaAllah ve evet canım asker

Ben de hani yaşlı teyzeler vardır ya tarlada doğurdum sonra calismaya devam ettim diye. Onlar gibi hissediyorum hahaha tabii bu su an böyle. Son aylar yarım dünya olunca tekrar mesaj atarım hahah

Aynen ya ben de abartıya karsiyim

Hamile olduğunu öğrenince makyaj yapmayan insanlar var. Ama o insanlar makyaj yapınca mutlu. Normal halleri öyle değil ki. O yüzden tabii ki dikkat edip biraz da akısına bırakmak lazım :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…