Evet model hosuma gitti ama fiyat olarak o kadar etmez malesef benim 200-300u gecmeyen birsey bulmam gerek galiba zaten masraflar çok ufacik şeyler ates pahasi
Amin canım benim başkasına soyleyince kolay oluyor biliyorum kendin olunca elinde olmuyor uzulmeden edemiyor insan yanindaki kuzuna bakıp ve oglusunu düşünüp icini rahatlat
Park yatak sığar sanırım canım biraz daraltsada ortamı dedigin gibi ayni paraya büyük yataklar var modeli hosuma gitti ama bu para etmez işte uyguna denk gelirsem belki ama anne yani dedikleri bu modeller niyeyse hep pahalıCanım geçici olarak kalacağın yere park yatak sigmiyordu demi. O odaya tekrar bi baksan resmen park yatak fiyati. Buna vereceğine park yataga verirsin 3 3.5 yaşına kadar kullanır sonra da onun gönlüne göre oda yaparsın :)
Bugün aramistim ulasamadim canım yarın aricam yine midem baya hassaslasti artık doğru düzgün beslenemiyorum bir çözüm bulmam şartBi de mide için gaviskon surup konuşulMuştu. Doktoruna bi sor istersen canım
Park yatak sığar sanırım canım biraz daraltsada ortamı dedigin gibi ayni paraya büyük yataklar var modeli hosuma gitti ama bu para etmez işte uyguna denk gelirsem belki ama anne yani dedikleri bu modeller niyeyse hep pahalı
Bugün aramistim ulasamadim canım yarın aricam yine midem baya hassaslasti artık doğru düzgün beslenemiyorum bir çözüm bulmam şart
Kızlar aliexpress ten ben hiç ürün almadım ne kadar sürede geliyor? Bir de açıkçası bende sırt çantası düşünüyordum ama bebek için olanlardan değil bebeğe de kullanılır herschel ya da eastpak falan.Ben bu çantaya BAYİLDİMMMMMMMMMMMMMM
yorumlar da süper. Herkes çok beğenmiş senin seçtiğin renk de harika. Çok alasim geldi sen alacak misin :)
Büyükmus ve cok kullanisliymis:)
Kızlar aliexpress ten ben hiç ürün almadım ne kadar sürede geliyor? Bir de açıkçası bende sırt çantası düşünüyordum ama bebek için olanlardan değil bebeğe de kullanılır herschel ya da eastpak falan.
benim.kesin kiz canim. dr. yuzde yuz kiz dedi. artik degismez herhalde.sibel_ahmet @Demet94 canim sizinkiler kesin kiz mı?
Günlerimiz çok yakın olanlar @Mina15 @Cnntksm @pamukkksekerrr @attprm @Diloyraa @oz__ @speedy-gonzales sizde de kesin erkek mi ?
Ben niye arada kaldım ya bacakları kapalı kız olabilirmiş her bacağı kapalı olan kız mıöğrenseydimde sevinseydim
Ben de az biraz almışım :/Kızlar tam bir ayda 3 kilo almışım nazarlara mı geldim çok moralim bozuk
Canım sanırım bizim ülkemizin doktorları mı çok pimpirikli hamileleri mi ben anlamadım. Ben hamilelik öncesinde içersem ayda bir iki ayda bir kahve içerim diyordum o kadar çocuğu etkileyecek sanıyordum ama bi baktım avrupa amerika ida ki hamilelere doktorları günde iki fincan sınırı koyuyorlar. Tabi onlar neredeyse damar yoluyla kahve alacaklar o kadar çok içiyorlar o yüzdendir. Bende demek ki o kadar abartılacak bir yanı yok diye düşünmüştüm.Bana doktorum günde 1 tane iç demese, ben de belki korkumdan kahve hiç içmeyecektim.
Etrafımda da hiç içme diyen çok var, ama doktoruma her konuda çok güveniyorum sadece 1 fincan Türk kahvesi içebilirsin diyor:)
Ben de afiyetle içiyorum
Doğum sonrası kiloları verme kısmı ve Doğum zamanı çok fazla şişip ödem olma veya şeker çıkma durumları vs için doktorlar kilo almamamız için söyleniyorlar
Maşallahhh ben de çok pümpirikli olmamaya çalışıyorum. Ama bazen en ufak bi olumsuzluk düşünüp büyütüyorum annem kızıyor ben sana hamileyken o kadar cahildim hiçbirşeyden korkmuyordum çokta güzel bi hamilelik geçirdim diyor.Ben genel olarak rahatım ya garip bir şekilde
Ağrım olur aman olcak tabii ki olacak hamileyim dErim.
Doktoruma bi kere yazmadim soyleyim böyleyim şu çıktı bu çıktı diye :)
Daha pek hissetmiyorum aman hissederim daha var derim :)
Bir anda soğuk terler döküp ateş basıp bayaa bayaa kustum, mağaza ortasında comeldim kaldım aman nolcak hamileyim ben:)
Onun disinda arkadaşların bebeklerini kaldırım aman bi şey olmaz derim
Sürekli hasta değilim hamileyim derim ::) biri bi şey söyleyince özellikle :)
Beslenme konusunda da yumurta ceviz yoğurt 3lusu hayatımda var Allaha Şükür geri kalan her şeyi de yeyip içiyorum :)
Aslında oğluşum da 14 ay bekletti bizi ama rahat bi hamileyim ilk bebek ama besinci gibi rahatim... :)
Canım sanırım bizim ülkemizin doktorları mı çok pimpirikli hamileleri mi ben anlamadım. Ben hamilelik öncesinde içersem ayda bir iki ayda bir kahve içerim diyordum o kadar çocuğu etkileyecek sanıyordum ama bi baktım avrupa amerika ida ki hamilelere doktorları günde iki fincan sınırı koyuyorlar. Tabi onlar neredeyse damar yoluyla kahve alacaklar o kadar çok içiyorlar o yüzdendir. Bende demek ki o kadar abartılacak bir yanı yok diye düşünmüştüm.
Dün aynı cümleyi kurdum eşime, dedim ki biride çıkıp demiyor ki evlisin eşin hamile sen niye sevgili yapıp otelde kalıyorsun??? Ama işte böyle diyince millette saldırıyor. Ben anlamıyorum bu insanları. Kaldı ki vatan şaşmazı pek sevmezdim ama çok efendi terbiyeli gibi göründüğü için baya saygı duyardım. Kendi üzüntüme bile şaşırdım bu derece neden üzüldüm diye ama yaptığı da çok yanlıştı yani. Yine gereksiz konuyu çok uzattımCok uzullerek soyluyorum ki boyle adamlarin olmelerine uzulemiorum. 4 aylik hamile karin varken senin o kadinla otel odasinda isin ne die bi allahin kulu da sormamis. Defne joy foster baska bi adamin evinde ölünce butun turkiye kotu kadin olarak bahsetmisti. Veryansinlar girlaydi. Smdi bakiyorum instagramda herkes bi ovguler bi ozlemler. Bu cifte standart beni deli ediyo
Canım ben ara ara şişlik iniyor mu hiç dikkat etmedim ama ilk haftalarda ki ağrı ve hassasiyetim kalmadığı için sanki genel olarak şişliğim yokmuş gibi hissediyorum. Ama saçma yani tam tersine gitgide daha da şişmesi gerekmiyor mu süt doldukça??Kızlar göğüslerim normalde şiş ama bazen şişliği iniyor. Siz böyle birşey yaşadınız mı ya da yaşıyor musunuz?
InsaAllah canım yeni başladı bende baslarda yoktu gerçekten kötü yemek yiyemiyorsun yatsam yatamiyorsun otursan aynı buna hamd olsun yine de hamilelik birsey olucak elbet dikkat etmek önlem almak lazım cok tesekkur ederim canım benimSor canım dün bir arkadaş söyledi Hatta eşi sordu gaviskon kullanıyor musun diye ben de o ne ki vitamin mi dedim sonra kız anlattı mide.reflüsu yanması çok fena ymis hep.kullanmış ben oturunca cafede vişne suyu istedim de ona şaşırdı aaa miden yanmiyor mu diye. Ki forumdaki kızlardan da kullanan var doktorun yönlendirir seni inşallah da geçer :)
Kuzum yaaa çok geçmiş olsun ikinize de hatta üçünüze.. Allah şifa versin tez vakitte. Bebek iyiymiş Allahtan önemli olan bu. Canım senin eşin neden şehir dışında? Asker falan mı?Selam anneler ben geldim biraz sıkıntılı geldim eşimin yanına gitmiştim en son yazdigimda güzel geçti cok iyi geldi duygu olarak ama hasta oldum cumartesi hicbirsey yoktu dün ishal kusma mide yanması derken solugu acilde aldım serum yedim bugünde halsizlik ve midemde hafif ağrı var etkisi geçmedi daha zaten kac gündür adam akilli beslenemedim de istahim kapandı ne yesem çıkardım dün 10 kereden fazla kusmusumdur ankaranin havası yaramadi bana sanırım yolculuk falan carpti baya suan daha daha iyiyim hamd olsun hemen toparlanip düzgün beslenip acigi kapatmam lazım kusarken baya zorlandi sanırım bebeğim daha yeni yeni gerginlik var kasiklarimda bu da benim icin hareketlenmis demek Allahim beterinden korusun esimde hastaymis gidince öğrendim saklamis yemeklerden ve temiz olmamasindan üstüne usutmekten ishal olmus oda aklim onda onun akli bende kaldı derken öyle işte
Sizler nasılsınız?
Süt ictimde oda biraz bulantı yaptı canım bakayim videoya cok teşekkür ederimS selifor canım gaviscon benim doktorum da önermişti mide yanmasına. Çevremdeki annelerin de büyük kısmı kullanmış. Şu an doktoruna ulaşamadığın için süt içmeni tavsiye edebilirim reflüye iyi geliyor. Bir de hamilelik reflüsü hareketi var internetten bir araştır canım basit bir iki kol hareketi, mide kapakçığını kapattığı için yanmaya iyi geliyormuş.
Canım sağolasın insaAllah eşim tez vakitte iyilesir aklım hep onda birde kendimi sıktigim icinde midem yanıyor sanırım buna şükür iyi olcaz insaAllah ve evet canım askerKuzum yaaa çok geçmiş olsun ikinize de hatta üçünüze.. Allah şifa versin tez vakitte. Bebek iyiymiş Allahtan önemli olan bu. Canım senin eşin neden şehir dışında? Asker falan mı?
Maşallahhh ben de çok pümpirikli olmamaya çalışıyorum. Ama bazen en ufak bi olumsuzluk düşünüp büyütüyorum annem kızıyor ben sana hamileyken o kadar cahildim hiçbirşeyden korkmuyordum çokta güzel bi hamilelik geçirdim diyor.
Kafein tüketimi sınırlandırılıyor, çünkü fazlası her açıdan tehlikeli oluyor.
Ama herşeyin full organik olması da bence abartı.
Hayatın nasılsa daha dikkatli bir şekilde devam etmek ve akışına bırakmak daha mantıklı geliyor bana
Ne gelirse rabbimden hayırlısı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?