2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Çok tatlısın mesajların ruhumu şenlendiriyor. Yanaklarına vurarak sevesim geliyor

Yaaaa aaa asıl sen çok tatlisin ne güzel yazmışsın öyle :)

Evet okumak işe yarıyor. Bende telefondan yasini şerif açıp dinletiyorum hemen tekme atıyor. Hiç hareket etmiyor derken altı kere peşpeşe tekme attı

Ayy valla deneyim ya inşallah ise yarar benim de :)

Olabilir canım benim ayva göbeğim vardi zaten simdi piramite dönüşüyor :)
Oğlum olacak ama ekşi çok yerim bende :) hani ye ekşiyi çıkar ayşeyiydi :) :)

Ayrıca erkek daha hareketli oluyo dıyolar o da sacma kızım daha hareketlıydı bu haftalarda insallah ona gore de akıllı olur

Aynen kızlar 3 yoruma da katılıyorum

Ekşi yediren sakin bir oğlum var Allahin izniyle :)

Ben 5 sene Bursada yasadim canim uni bittikten sonra. Ablam isi dolayisiyla oradaydi ben de ilk is tecrubemi kazanir istanbula donerim derken bir 5 sene kalmisim :)
Ben pek bursayi sevemedim bana kasvetli bir sehir olarak geliyor belki daglarin arasinda kalmasi sebebiyle ama en azindan arabaya atlayip bi 10-15 dk gittiginde gozun yesil alan gorebiliyor bu en cok hosuma giden tarafi.
Sanayilesmesi bol bir sehir oldugu icin sakin bir sehir degil. Inan trafigi istanbul kadar olmasa da is cikis saatlerinde bunaltan cinsten.
Ablam hala orada ben 2-3 gunden fazla kalmayi sevmiyorum.
Ama senin ne aradiginla alakali.
Bizim de oyle bir planimiz var yer aratirmasindayiz umarim en yakin zamanda planlarimizi hayata gecirebiliriz

Ben inoa ile boyatiyorum icim rahat.
Sadece her ay boyatacagima 2-3 ayda bir boyatiyorum. Bu mantikla tum unlulerin bebeklerinin sakat dogmasi gerekir diye dusunuyorum. Ha beyazim olmasa boyamaz tek renk yapar hamileligin sonuna kadar gotururdum muhtemelen.
Sen kendini nasil daha iyi hissedeceksen hem kendin hem bebisin icin oyle davran canim. Su an benim icim bu sekilde rahat ediyor

Kız diye kandırdı mı seni bıdık :) ay bu sene erkek senesiymiş %70 erkek herkesin :) Sağlıkla hayırla gelsin inşallah canım benim ❤

Ben haftaya 6 sına gidicem canım bu ara gitmedim hiç biraz büyüsün diye :)

hayırlı olsun aldıkların :) havuzlu han sanırım ben 3 yıl önce oradan almıştım kıyafetleri açıkcası çok uygun gelmemişti

farmasi diye bir markanın boyası var Türkiyede üretilen bitkisel vs vs bende ondan almayı düşünüyorum ben bayram için değilde doğuma yakın boyamak istiyorum

Esim istedi aslında canım bursayi o atti ortaya askerde bir arkadaşı orda yasiyormus sartlar iyi is imkani vs demis orhangaziyi falan dedi esim bilmiyorum bir seçenek işte ama kafama koydum diyebilirim baska sehirde olsa ailelerimizle çocukla saatler sürmeyn bir yer falan kabulm insaAllah hayirlisiyla gerçekleşir musmutlu yaşarız çekirdek ailelerimizle sen şimdi hangi ildesin

En iyisini yapmışsın canım. Saglikla büyüyüp gelsinler insallah Allahın izniyle :)

Günaydın kahvaltı falan yapıldı anca yazdım gec kalktım sanmayın kızımı bu saate kadar aç bırakırmıyım hayırr zaten tekmelerini hissettirsin hiç uyutmicak annesini acıkınca canım yavrum ya

Merhaba gençlik bugün nedense modum düşük.. Biz bi tek bebek arabası aldık. Bayram dönüşü ayrıntılı ultrasona randevu alıcam inşallah sonra da hastanemi değiştirmeyi düşünüyorum bi hastaneye randevu aldım bakalım. Neyse, sonrasında alışverişe başlarım herhalde artııkkkk

Orhangazi bursanin epey disinda kaliyor, bursa gibi kalabalik degildir canim ama sadece onunden gecmisligim vardir hic dolasmadim. Zaten en onemli sey is imkani canim ekmek neredeyse oradayiz.
Ben istanbuldayim esimde ben de artik bunaldik ve gittikce kotuye gidiyor istanbul. Istanbulda cocuk buyutmek gozumuzu korkutuyor acikcasi.
Esimin musterileri cogunluk izmir de. Biz de izmir aydin gibi dusunsek te zaman ne gosterir bilemiyoruz tabi. Ikisinde de sehir merkezi olmasini istemiyoruz sadece ama sehir merkezine yakin olsun istiyoruz :))
Hayaller hayaller iste bakalim kismet

Su aralar uyku egitimi pek moda malum.
Bu da baska bir bakis acisi
http://www.doktoramcam.com/uyku-egitimi-dogru-bilinen-yanlislar/
Ilginizi ceker belki.
Bana da fazla kati tutumlar hep fazla abes gelmisti, herhangi bir sikintisi olmamasina ragmen aglarsa aman ellesmeyin kucaginiza almayin tarzi seyler.
Robot yetistirmeyecegiz sonucta.
Herkes kendi yontemini sececek bakalim bizimkiler ne olacak

Güzel bir paylaşım canım ekledim favorilere :) ben de karşıyım katı kurallara. Güvenli bağlanma 0-1 yaş arası oluşuyor ve bebeğin anneye, kokusuna, sesine en çok ihtiyaç duyduğu dönem bu oluyor. Zaten ayaklanmaya başladıklarından sonra istesek de kucakta durmayacak minnoşlar :) o yüzden sevgi ve kucak ihtiyacı en iyi şekilde giderilmeli diye düşünüyorum ben de.

Ya kızlar şimdi bu perşembe nasipse ben 20.haftamı doldurucam yani 21e gireceğim. Mantıken 5 ayım bitmiş olacak değil mi? Çünkü 4 haftayla 1 ay bitiyorsa 20 haftayla 5 ay biter. Yani haftaya benim 5 ayım bitecek 6ya gireceğim diye hesaplıyorum. Ama geriye 3,5 ay kalıyor hani 9,5 aylıkken doğum yaptığımızı düşünürsem, aralığın ortası benim 9,5 ayıma denk geliyor. E ama doğum zamanım ocak 18 dendi. Yani her hamile için geçerli bu karmaşa ben çözemedim ya çözen var mı acaba?

U UgurluKedi
Arastirip bilenden öğrenip karar vermek lazim canim
Aynen bende istanbuldan bunaldim ki esimde istekli gitmekte oda buanldi dediğin gibi burda cocuk büyütmek kolay olmayacak gibi hissediyorum bende hakkımızda hayırlısı sağlıkla o günlere variriz insaAllah

Hamilelikte aslolan hafta hesabi. Bir ayi 4 haftadan degil 30 gunden hesaplamak gerekiyor. 20 haftanin tam bitimi 4 ay 20 gunluge geliyor canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…