- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
yesa canım cinsiyet belli oldu mu merak ettim seni :)
Çok tatlısın mesajların ruhumu şenlendiriyor. Yanaklarına vurarak sevesim geliyor
Evet okumak işe yarıyor. Bende telefondan yasini şerif açıp dinletiyorum hemen tekme atıyor. Hiç hareket etmiyor derken altı kere peşpeşe tekme attı
Benim bebişimde erkek ama karnım yusyuvarlak. Acaba çocuum kız mı diyorum ama doktorum her gittiğimde erkek diyor:))) demek ki kız olursa karın yuvarlak erkek olursa sivri olur hurafeside yalanmışfiziki yapıyla alakalı bir durum olmalı :O)
Olabilir canım benim ayva göbeğim vardi zaten simdi piramite dönüşüyor :)
Oğlum olacak ama ekşi çok yerim bende :) hani ye ekşiyi çıkar ayşeyiydi :) :)
Ayrıca erkek daha hareketli oluyo dıyolar o da sacma kızım daha hareketlıydı bu haftalarda insallah ona gore de akıllı olur
Ben 5 sene Bursada yasadim canim uni bittikten sonra. Ablam isi dolayisiyla oradaydi ben de ilk is tecrubemi kazanir istanbula donerim derken bir 5 sene kalmisim :)Bursada oturan anneler var mı nasıl bir yer eşim gelince oraya taşınmayi düşünuyoruz öyle bir hayal işte onunla nereye gitse giderim zaten yeter ki sağlıklı mutlu olalım istanbulda durmak istemiyorum boguyor beni herkesten uzak olmak istiyorum ki orasi olursa deniz yoluyla bayramda vs ailelerin yanına gelinir öyle güzel hayallerimiz var nasip bakalım daha erken ama paylasmak istedim sizlerle cunku düşününce bile mutlu oluyorum eşim kızım ben mutlu yuvamizda belki sonra kardeşi de gelir ah ah Allahim büyüksun hakkimizda hayırlı olanı nasip et
Ben inoa ile boyatiyorum icim rahat.Kizlarrr bdv ye de konu açtim ama burayada yaziyim dedim ben bu saćlarımi kafama cok taktim resim yukledim bi bakin yaa rezil durumda artik.kocamdan bile utanıyorum ...5 aydir boyamadim ..doktorum bu hafta izin verdi ama kendin karar ver yinede dedi ucunu acik birakinca hala icim rahat etmedi varmi hamileyken sacini boyayan kizlarr bi akil verin napim
Kız diye kandırdı mı seni bıdık :) ay bu sene erkek senesiymiş %70 erkek herkesin :) Sağlıkla hayırla gelsin inşallah canım benim ❤Oldu canım Kiz görünümlü oğlum geliyor hahahah
Önce bacağını açmadı sonra bana eksi yedirdi şimdi de pek hareket etmiyor kız gibi uslu ama oğlum gelecek inşallah :)
Seninki icin erken gibi ama canım. Tahmin etti.mi doktor
hayırlı olsun aldıkların :) havuzlu han sanırım ben 3 yıl önce oradan almıştım kıyafetleri açıkcası çok uygun gelmemiştiKizlar gunaydin. Hazirliklar ne alemde. Uzun suredir araba konusunda yaptigim arastirmalar sonucu kraft xlx 360 donerli arabaya karar verip aldim.cok kullanisli tavsiye ederim.odamizida aldik ekimde teslim olucak yatak odam icinde bambu besik aldim.agirlari bitirdim ufaklar kaldi.eminonunde iki tane han varmis o hersey hem uyhun hemdebhersey varmis.bilen varmi.
Kizlarrr bdv ye de konu açtim ama burayada yaziyim dedim ben bu saćlarımi kafama cok taktim resim yukledim bi bakin yaa rezil durumda artik.kocamdan bile utanıyorum ...5 aydir boyamadim ..doktorum bu hafta izin verdi ama kendin karar ver yinede dedi ucunu acik birakinca hala icim rahat etmedi varmi hamileyken sacini boyayan kizlarr bi akil verin napim
Canım ben boyattım. Beyazlarım cok aşagı inmişti bende üniversite döneminden beri oldugu için boyatıyorum mecbur. Şöyle yaptım netten güya organık sipariş verdim boya ama kuaförüm kümyasam var bunda dedi ve bende saç derisine değdirmeden paket paket boyamasını rica ettim yani röfle yapar gibi tam dibi kaldı. Ama şöyle bir boya var organics diye bu bitkisel bir dahakine bunu kullanmayı düşünüyorum. Bende dayanamamıstım seni çok iyi anlıyorum için rahat etmiyorsa bu sekilde boyayabilirsin.
Esim istedi aslında canım bursayi o atti ortaya askerde bir arkadaşı orda yasiyormus sartlar iyi is imkani vs demis orhangaziyi falan dedi esim bilmiyorum bir seçenek işte ama kafama koydum diyebilirim baska sehirde olsa ailelerimizle çocukla saatler sürmeyn bir yer falan kabulm insaAllah hayirlisiyla gerçekleşir musmutlu yaşarız çekirdek ailelerimizle sen şimdi hangi ildesinBen 5 sene Bursada yasadim canim uni bittikten sonra. Ablam isi dolayisiyla oradaydi ben de ilk is tecrubemi kazanir istanbula donerim derken bir 5 sene kalmisim :)
Ben pek bursayi sevemedim bana kasvetli bir sehir olarak geliyor belki daglarin arasinda kalmasi sebebiyle ama en azindan arabaya atlayip bi 10-15 dk gittiginde gozun yesil alan gorebiliyor bu en cok hosuma giden tarafi.
Sanayilesmesi bol bir sehir oldugu icin sakin bir sehir degil. Inan trafigi istanbul kadar olmasa da is cikis saatlerinde bunaltan cinsten.
Ablam hala orada ben 2-3 gunden fazla kalmayi sevmiyorum.
Ama senin ne aradiginla alakali.
Bizim de oyle bir planimiz var yer aratirmasindayiz umarim en yakin zamanda planlarimizi hayata gecirebiliriz
Ben inoa ile boyatiyorum icim rahat.
Sadece her ay boyatacagima 2-3 ayda bir boyatiyorum. Bu mantikla tum unlulerin bebeklerinin sakat dogmasi gerekir diye dusunuyorum. Ha beyazim olmasa boyamaz tek renk yapar hamileligin sonuna kadar gotururdum muhtemelen.
Sen kendini nasil daha iyi hissedeceksen hem kendin hem bebisin icin oyle davran canim. Su an benim icim bu sekilde rahat ediyor
Kız diye kandırdı mı seni bıdık :) ay bu sene erkek senesiymiş %70 erkek herkesin :) Sağlıkla hayırla gelsin inşallah canım benim ❤
Ben haftaya 6 sına gidicem canım bu ara gitmedim hiç biraz büyüsün diye :)
Aminnn canım inşallahEn iyisini yapmışsın canım. Saglikla büyüyüp gelsinler insallah Allahın izniyle :)
Orhangazi bursanin epey disinda kaliyor, bursa gibi kalabalik degildir canim ama sadece onunden gecmisligim vardir hic dolasmadim. Zaten en onemli sey is imkani canim ekmek neredeyse oradayiz.Esim istedi aslında canım bursayi o atti ortaya askerde bir arkadaşı orda yasiyormus sartlar iyi is imkani vs demis orhangaziyi falan dedi esim bilmiyorum bir seçenek işte ama kafama koydum diyebilirim baska sehirde olsa ailelerimizle çocukla saatler sürmeyn bir yer falan kabulm insaAllah hayirlisiyla gerçekleşir musmutlu yaşarız çekirdek ailelerimizle sen şimdi hangi ildesin
Desene bizde erkek gibi kizlar doguracaz:)))Aynı sey bende de var canımm karından karar verenler erkek diye yapıstırıyor hemen
Güzel bir paylaşım canım ekledim favorilere :) ben de karşıyım katı kurallara. Güvenli bağlanma 0-1 yaş arası oluşuyor ve bebeğin anneye, kokusuna, sesine en çok ihtiyaç duyduğu dönem bu oluyor. Zaten ayaklanmaya başladıklarından sonra istesek de kucakta durmayacak minnoşlar :) o yüzden sevgi ve kucak ihtiyacı en iyi şekilde giderilmeli diye düşünüyorum ben de.Su aralar uyku egitimi pek moda malum.
Bu da baska bir bakis acisi
http://www.doktoramcam.com/uyku-egitimi-dogru-bilinen-yanlislar/
Ilginizi ceker belki.
Bana da fazla kati tutumlar hep fazla abes gelmisti, herhangi bir sikintisi olmamasina ragmen aglarsa aman ellesmeyin kucaginiza almayin tarzi seyler.
Robot yetistirmeyecegiz sonucta.
Herkes kendi yontemini sececek bakalim bizimkiler ne olacak
Hamilelikte aslolan hafta hesabi. Bir ayi 4 haftadan degil 30 gunden hesaplamak gerekiyor. 20 haftanin tam bitimi 4 ay 20 gunluge geliyor canim.Ya kızlar şimdi bu perşembe nasipse ben 20.haftamı doldurucam yani 21e gireceğim. Mantıken 5 ayım bitmiş olacak değil mi? Çünkü 4 haftayla 1 ay bitiyorsa 20 haftayla 5 ay biter. Yani haftaya benim 5 ayım bitecek 6ya gireceğim diye hesaplıyorum. Ama geriye 3,5 ay kalıyor hani 9,5 aylıkken doğum yaptığımızı düşünürsem, aralığın ortası benim 9,5 ayıma denk geliyor. E ama doğum zamanım ocak 18 dendi. Yani her hamile için geçerli bu karmaşa ben çözemedim ya çözen var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?