- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Canım yaşadığın hiç o kadar normal ki,.. Annelik bu işte gidersin 349a değil 1e takılırsın.. Sonuç 1/10000 olsaydı bile o 1in sana geleceği tutabilirdi. Hepimiz için geçerli. Bebeğin sağlıklı inşallah yeter ki sen buna inan ve huzurlu mutlu ol ki bebek etkilenmesin bari. Ben mesela ne ikili ne üçlü test yaptırdım. Ama korkuyorum ya çocuğumda böyle bi ihtimal büyükse ben hiçbir şey bilmiyorum diye..SELam yine ben.
Bugün kendi doktoruna gittim.
Detaylı ultrason sonucuna göre doktorda aynı şeyleri söyledi bunlar ihtimal dedi.
Benek anne karnında sapasağlam olur doğar Allah korusun ateşli hastalık geçirir ömür boyu hasta olabilir herşey tabi önce Allahtan..
neden bilmiyorum eve geldim ağlamaktan şişti gözlerim kimse bana bebeğin hasta demiyor tabi Allah bilir dualarım onunla. 350 de 1 ihtimal işte..
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Bizden böyle 503 gram olmuş paşa bey.
Aynen ya ben de abartıya karsiyim
Hamile olduğunu öğrenince makyaj yapmayan insanlar var. Ama o insanlar makyaj yapınca mutlu. Normal halleri öyle değil ki. O yüzden tabii ki dikkat edip biraz da akısına bırakmak lazım :
Bizde de aynı hayal var biliyor musunBursada oturan anneler var mı nasıl bir yer eşim gelince oraya taşınmayi düşünuyoruz öyle bir hayal işte onunla nereye gitse giderim zaten yeter ki sağlıklı mutlu olalım istanbulda durmak istemiyorum boguyor beni herkesten uzak olmak istiyorum ki orasi olursa deniz yoluyla bayramda vs ailelerin yanına gelinir öyle güzel hayallerimiz var nasip bakalım daha erken ama paylasmak istedim sizlerle cunku düşününce bile mutlu oluyorum eşim kızım ben mutlu yuvamizda belki sonra kardeşi de gelir ah ah Allahim büyüksun hakkimizda hayırlı olanı nasip et
Nerede yapıyor askerliğini? Ne kadarı kaldı? Hafiye gibiyim bendeCanım sağolasın insaAllah eşim tez vakitte iyilesir aklım hep onda birde kendimi sıktigim icinde midem yanıyor sanırım buna şükür iyi olcaz insaAllah ve evet canım asker
Katılıyorum doktoruma sordum herkes çılgın gibi göz kalemi bile sürmeye çekiniyor dedim, o da senin şu azcık yaptığın makyajdan bişey olmaz korkma dedi :)
Sağlıkla gelsin bebeklerimiz
Çok şükür ayrıntılı iyi çıktı, 470 gr olmuş kızım
Hayallerimiz hayırlısyla gerçek olur insaAllah canım ben istanbulda kalmak istemiyorum bizim içinde şuan bursa ama değişim olur mu bilmiyorumBizde de aynı hayal var biliyor musunbalıkesiri de düşünüyoruz gerçi ama ilk seçeneğimiz bursa. Ama hayal tabi bi gerekliliğimiz yok.
Ankarada canım daha yeni yolun basindayiz 27.gundu bugün eylül sonu gelicek sonra usta birliği falan öyle insaAllah aminNerede yapıyor askerliğini? Ne kadarı kaldı? Hafiye gibiyim bendeInşallah tez vakitte mutlulukla kavuşursunuz.
Usta birliğinin neresi olduğu belli oldu mu canım?Ankarada canım daha yeni yolun basindayiz 27.gundu bugün eylül sonu gelicek sonra usta birliği falan öyle insaAllah amin
Eylül ortası belli olacakmış canımUsta birliğinin neresi olduğu belli oldu mu canım?
Ayy düşünsene İstanbul çıkarmışEylül ortası belli olacakmış canım
Maşallah maşallah sağlıkla gelsin
Valla ben full makyaj geziyorum. Geçen devlette 2.li test için gidince kapıda beklerken yaşlı bi teyze ile konuştuk erkek bence seninki. Yüzün aydınlık dedi. Allık arti aydinlatici o teyze diyemedim tabii :)
InsaAllah canım ya o zaman evci iznine gelir süper olur bizim icin bakalım hakkimizda hayırlısı iyi olsun sagsalim gelsindeAyy düşünsene İstanbul çıkarmışAllah iyi yerlere düşürsün canım inşallah
Dedigim gibi o otelde oldurulen bi kadin olsaydi dunya yikilirdi. Sebebinin onemi olmazdi. Milletce yapistirirdik damgayi. iyi bisey olsa elin adamiyla otele.gitmez derdik sebebine bakmadan. Ama erkek olunca ayni durumdaki herkes bi savunmada. Sabah butun kanallarda bangir bangir bagirdilar vatanin sucu yok die. Ki bu programlarda bagiranlar da hep kadinlar. Ulan azcik karisinin yerine koyun kendinizi vicdansizlar. Karisini aldatmamis olabilir tuzaga dusmus olabilir. Ama hicbir sebep yokturki beni eski sevgilimle ayni otel odasinda bulustursun.Dün aynı cümleyi kurdum eşime, dedim ki biride çıkıp demiyor ki evlisin eşin hamile sen niye sevgili yapıp otelde kalıyorsun??? Ama işte böyle diyince millette saldırıyor. Ben anlamıyorum bu insanları. Kaldı ki vatan şaşmazı pek sevmezdim ama çok efendi terbiyeli gibi göründüğü için baya saygı duyardım. Kendi üzüntüme bile şaşırdım bu derece neden üzüldüm diye ama yaptığı da çok yanlıştı yani. Yine gereksiz konuyu çok uzattım
Evet model hosuma gitti ama fiyat olarak o kadar etmez malesef benim 200-300u gecmeyen birsey bulmam gerek galiba zaten masraflar çok ufacik şeyler ates pahasi
Amin canım benim başkasına soyleyince kolay oluyor biliyorum kendin olunca elinde olmuyor uzulmeden edemiyor insan yanindaki kuzuna bakıp ve oglusunu düşünüp icini rahatlat
Yarin ayrıntılıya gireceğim bende inş hayırlı haberler alır çıkarım
Mutlaka bi olumsuz kobuşuyorlar kimden duysam ya
Ben de hani yaşlı teyzeler vardır ya tarlada doğurdum sonra calismaya devam ettim diye. Onlar gibi hissediyorum hahaha tabii bu su an böyle. Son aylar yarım dünya olunca tekrar mesaj atarım hahah
Canım yaşadığın hiç o kadar normal ki,.. Annelik bu işte gidersin 349a değil 1e takılırsın.. Sonuç 1/10000 olsaydı bile o 1in sana geleceği tutabilirdi. Hepimiz için geçerli. Bebeğin sağlıklı inşallah yeter ki sen buna inan ve huzurlu mutlu ol ki bebek etkilenmesin bari. Ben mesela ne ikili ne üçlü test yaptırdım. Ama korkuyorum ya çocuğumda böyle bi ihtimal büyükse ben hiçbir şey bilmiyorum diye..
Tamamen katılıyorum, aslında bazılarının dediği doğru, erkeklerden çok kadınlar birbirlerine zarar veriyor. Ayrıca Allah bilir doğrusunu tabi ama bi haber sitesinde bir aydır zaten otelde bıirlikte kaldıklarını okumuştum. Belki de boşanacaktı karısından, ayrı yaşıyorlardı bilemediz. Yine de çok kötü geliyor bana hem eşin hamile hemde daha boşanmamışsın. Üfff be bileyim. Allahtan diğer taraf var.Dedigim gibi o otelde oldurulen bi kadin olsaydi dunya yikilirdi. Sebebinin onemi olmazdi. Milletce yapistirirdik damgayi. iyi bisey olsa elin adamiyla otele.gitmez derdik sebebine bakmadan. Ama erkek olunca ayni durumdaki herkes bi savunmada. Sabah butun kanallarda bangir bangir bagirdilar vatanin sucu yok die. Ki bu programlarda bagiranlar da hep kadinlar. Ulan azcik karisinin yerine koyun kendinizi vicdansizlar. Karisini aldatmamis olabilir tuzaga dusmus olabilir. Ama hicbir sebep yokturki beni eski sevgilimle ayni otel odasinda bulustursun.
KoptuummmMaşallah maşallah sağlıkla gelsin
Valla ben full makyaj geziyorum. Geçen devlette 2.li test için gidince kapıda beklerken yaşlı bi teyze ile konuştuk erkek bence seninki. Yüzün aydınlık dedi. Allık arti aydinlatici o teyze diyemedim tabii :)
Benim doktorumda bitkisel boyatabileceğimi kanıtlanmış bi zararının olmadığını söyledi tanıdığım boyatan arkadaşlarımda oldu sonra kuaföre gittim boyamadı zamanında boya yapıpta çocuklarda olan sorunları anlattı yeminliymiş benide korkutup gönderdi vazgeçtim sende riske girme bandan kullan kamufle etmek için çok güzel aksesuarlar var onlardan kullan rahatsızlığın biraz geçerKizlarrr bdv ye de konu açtim ama burayada yaziyim dedim ben bu saćlarımi kafama cok taktim resim yukledim bi bakin yaa rezil durumda artik.kocamdan bile utanıyorum ...5 aydir boyamadim ..doktorum bu hafta izin verdi ama kendin karar ver yinede dedi ucunu acik birakinca hala icim rahat etmedi varmi hamileyken sacini boyayan kizlarr bi akil verin napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?