2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım yaşadığın hiç o kadar normal ki,.. Annelik bu işte gidersin 349a değil 1e takılırsın.. Sonuç 1/10000 olsaydı bile o 1in sana geleceği tutabilirdi. Hepimiz için geçerli. Bebeğin sağlıklı inşallah yeter ki sen buna inan ve huzurlu mutlu ol ki bebek etkilenmesin bari. Ben mesela ne ikili ne üçlü test yaptırdım. Ama korkuyorum ya çocuğumda böyle bi ihtimal büyükse ben hiçbir şey bilmiyorum diye..

Katılıyorum doktoruma sordum herkes çılgın gibi göz kalemi bile sürmeye çekiniyor dedim, o da senin şu azcık yaptığın makyajdan bişey olmaz korkma dedi :)

Sağlıkla gelsin bebeklerimiz

Çok şükür ayrıntılı iyi çıktı, 470 gr olmuş kızım

Bizde de aynı hayal var biliyor musun balıkesiri de düşünüyoruz gerçi ama ilk seçeneğimiz bursa. Ama hayal tabi bi gerekliliğimiz yok.

Canım sağolasın insaAllah eşim tez vakitte iyilesir aklım hep onda birde kendimi sıktigim icinde midem yanıyor sanırım buna şükür iyi olcaz insaAllah ve evet canım asker
Nerede yapıyor askerliğini? Ne kadarı kaldı? Hafiye gibiyim bende Inşallah tez vakitte mutlulukla kavuşursunuz.

Maşallah maşallah sağlıkla gelsin

Valla ben full makyaj geziyorum. Geçen devlette 2.li test için gidince kapıda beklerken yaşlı bi teyze ile konuştuk erkek bence seninki. Yüzün aydınlık dedi. Allık arti aydinlatici o teyze diyemedim tabii :)

Merhaba annişler ( selam vermediğümi hatırladım) ben şu an edirneye gidiyorum yoldayım. Şükür hiçbir sağlık problemim yok sadece oturmaktan totom acıdı. Doktor aslında bir saattr bir arabadan inip hareket et demişti ama ben zaten iki saatlik yol yeeaaa diyip oturmaya devam ediyorum. Bebeğin hareketlerini baya hissediyorum sanki artık. Sizlerde iyisinizdir inşallah...

Bizde de aynı hayal var biliyor musun balıkesiri de düşünüyoruz gerçi ama ilk seçeneğimiz bursa. Ama hayal tabi bi gerekliliğimiz yok.
Hayallerimiz hayırlısyla gerçek olur insaAllah canım ben istanbulda kalmak istemiyorum bizim içinde şuan bursa ama değişim olur mu bilmiyorum

Hahhaha bana da cildin çok güzel hiç bozulmadın kesin erkek dediler ama dediğin gibi sırrımı paylaşmadım :)

Aslında gözlerimin altında sinsice çiller oldu :)

Bebeğimin hediyesi

Dedigim gibi o otelde oldurulen bi kadin olsaydi dunya yikilirdi. Sebebinin onemi olmazdi. Milletce yapistirirdik damgayi. iyi bisey olsa elin adamiyla otele.gitmez derdik sebebine bakmadan. Ama erkek olunca ayni durumdaki herkes bi savunmada. Sabah butun kanallarda bangir bangir bagirdilar vatanin sucu yok die. Ki bu programlarda bagiranlar da hep kadinlar. Ulan azcik karisinin yerine koyun kendinizi vicdansizlar. Karisini aldatmamis olabilir tuzaga dusmus olabilir. Ama hicbir sebep yokturki beni eski sevgilimle ayni otel odasinda bulustursun.

Daha uygun bir şey işini görür canım ama çok beğendiysen elbette al derim..

Rabbim sağlık versin üzmemeye karar verdim öyle yada böyle o benim canım..

Yarin ayrıntılıya gireceğim bende inş hayırlı haberler alır çıkarım
Mutlaka bi olumsuz kobuşuyorlar kimden duysam ya

İçini ferah tut inş sorunsuz çıkarsın

Ben de hani yaşlı teyzeler vardır ya tarlada doğurdum sonra calismaya devam ettim diye. Onlar gibi hissediyorum hahaha tabii bu su an böyle. Son aylar yarım dünya olunca tekrar mesaj atarım hahah

Bende bugüne kadar öyleydim bugün bir panik geldi bir an önce gitsin istiyorum..

Bende testlerin hiç birisini yaptırmadım
Her haliyle kabulüm dedim bugün biraz hassasım galiba kafaya taktım üzüldüm bir an önce toparlanmam lazım

Tamamen katılıyorum, aslında bazılarının dediği doğru, erkeklerden çok kadınlar birbirlerine zarar veriyor. Ayrıca Allah bilir doğrusunu tabi ama bi haber sitesinde bir aydır zaten otelde bıirlikte kaldıklarını okumuştum. Belki de boşanacaktı karısından, ayrı yaşıyorlardı bilemediz. Yine de çok kötü geliyor bana hem eşin hamile hemde daha boşanmamışsın. Üfff be bileyim. Allahtan diğer taraf var.

Kizlarrr bdv ye de konu açtim ama burayada yaziyim dedim ben bu saćlarımi kafama cok taktim resim yukledim bi bakin yaa rezil durumda artik.kocamdan bile utanıyorum ...5 aydir boyamadim ..doktorum bu hafta izin verdi ama kendin karar ver yinede dedi ucunu acik birakinca hala icim rahat etmedi varmi hamileyken sacini boyayan kizlarr bi akil verin napim

Eklentiler

Selam ve iyi geceler canikolarr valla bayagı oldu yazmayalı okumayalı bildirim gelmeyince anlamamışım dolmuş buralar Ben pek hareket hissetmiyordum cok nadir hissettigim oluyordu çikolata yemek, sırtüstü yatmak, sola donmek vs vs hicbiri bi ise yaramadı endişeleniyodum hatta kac gundur ama ablam karnıma okudu biraz inanamadım cok hareketlendi. Dediğine gore salavat çektiğinde ve El Musavvir çektiğinde hareket ettigini söylemişim. Hala hareketli meger bebisimin bunlara çikolatadan daha cok ihtiyacı varmıışş yarın ayrıntılı ultrasona gidiyoruz dua edin bize olur muuu

Benim doktorumda bitkisel boyatabileceğimi kanıtlanmış bi zararının olmadığını söyledi tanıdığım boyatan arkadaşlarımda oldu sonra kuaföre gittim boyamadı zamanında boya yapıpta çocuklarda olan sorunları anlattı yeminliymiş benide korkutup gönderdi vazgeçtim sende riske girme bandan kullan kamufle etmek için çok güzel aksesuarlar var onlardan kullan rahatsızlığın biraz geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…