2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ay bende hicbirini yapmadim insallah bu pazartesi yaptiririm :-(

Sleepy kızımda son anlarda 1-2 deneme şansım oldu kalın bir bez gibi ama iş görür.

İnt yorumlarına baktım herkes memnun ben kullandığımdan beri değiştirmiş demek ki
Benim okuduğum yorumlarda sizdiriyor yazmislar bu marka icin ama bu sıkıntı digerlerindede var bence kullanimla alakalı diye düşünüyorum bezin kaldığı süreye görede değişir sanırım deneyip gorucem bakalım memnun kalırım diye umuyorum

Bende uyuyamadim daha başım ağrıyor aksamdan beri hafifledi ama geçmedi

Gunaydin kizlar. Bugun son bi haftada yasadigim rn guzel geceyi yasadim. Saat 10 dan sonrasi yok bellegimde nasil uyumusum. Dun mushil icmistim sabah karin agrisiyla uyandim. Biraz agrili vr biraz da kanamali oldu ama tuvalet sorununu da cozdum. Smdi azcik bi yanmam var. Kahvaltidan sonra bi igne daha vurursak oda gecer. Hic iyilsemicem sanmisim. Gercekten inanmisim buna. Allaha cok sukur. Bin sukur. Allah kmseyi hastalikla sinamasin cok zormus

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftasonları hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Haftasonu geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

aynen denemekte fayda var.
İnşaşlah hassas ciltli bir çocuk olamazlar kızımda bundan dolayı çok çektim sık sık değiştirmek zorundaydım ufacık bir şeyde de hemen kızarıyordu

Be imevde hep prima kullanıyor premium care ve en sıvı kakalarda bile sızdırma problemi ile karsilasmamislar

Ama sen de sleepy den memnun kalırsın inşallah o da güzeldir

Günaydınn,

Dün benim de kontrol günümdü. Çok şükür herşey yolunda biraz ağır kaldırmam oğluşu etkilememiş ama yine de dikkatli olacağım :) Doktor pazartesi günü şeker yüklemesine çağırdı. 3 gün tatlı, çikolata yeme yüklemeye öyle gel dedi. Bu arada herkes ne güzel azar azar kilo alıyor ben 10 kilo aldım 60 kilo oldum
Ama sağlık ocağında haftada 500 gr en fazla al dedikleri için takılmıyorum zayıf hamile kaldım nasılsa verilir yeterki oğlan iyi olsun:) 525 gr olmuş bu arada bebeğim :)
Kesedeki suyun biraz fazla gibi dedi doktor onu da tekrar kontrol edecek daha sonra. Bir de kan akışım daha iyi olabilirdi diye corasprin'e başlattılar 36. haftya kadar kullanacakmışım. İlerde problem yaşamamak için önlem olarak kullanacakmışım

Be imevde hep prima kullanıyor premium care ve en sıvı kakalarda bile sızdırma problemi ile karsilasmamislar

Ama sen de sleepy den memnun kalırsın inşallah o da güzeldir

Trendyol'da Premium care 1 ve 2 numara ekonomik set 3 adet ıslak mendil ve alt değiştirme matı hediye toplam 104TL'ydi. Fiyatı uygun diye ben aldım siparişim geldi belki vardır hala. Şimdilik daha bez almayacağım memnun kalırsam devam ederim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…