2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Güzel haberlerini ve fotoğraflarını bekliyoruz miniğin :) nasıl özlemişsindir

Aynen canım en son 17 haftalik iken gördüm ama devlet olduğu için görüntü fenaydi. Sağolsun resim bile verdi ama hiç bir şey anlaşılmiyor kafası Nerede gövde nerde bacaklar Nerede anlamadım. Bu sefer inşallah güzelce göreceğiz..bi de sağlıkla gelirse ballı ekmek kadayifi:)

Bugun bizde doktora gittik hersey yolundaymıs şükür bebekte ama idrar enfeskyonundan kurtulamadık üzerine kum cıktı birde cok su iç dedi doktorumuz bakalım buarada kilomuz 480 gr boyumuz 25cm olmus güzel kalplerinizden maşallahınızı alırızz insallah ayın onücünde renklimiz var sıra onda hayırlsıyla insallahh dualarınız eksik etmeyin bizdende annelerimiz

Ayy inşallah ya :)
Bugün yengem doğum yaptı minnoş bi kızı oldu.

Kendi kendime dedim ayyyy Allah ım inşallah bi kaç ay sonra bu minnoş dan benim de olacak

Ayy inşallah ya :)
Bugün yengem doğum yaptı minnoş bi kızı oldu.

Kendi kendime dedim ayyyy Allah ım inşallah bi kaç ay sonra bu minnoş dan benim de olacak
Allah analı babalı büyütsün inşallah bizimkileri dört gözle bekliyorum Ocak ayında patır patır doguracagiz inşallah

Benimki de vermedi foto, kafayı gömdü kıpırdamadı canım liste varmış benim adım yok galiba yada ben mi göremedim

Çok şükür bugün bende gördüm yavrumu,ben hamileligimin basinda zona cikarmistim sebepsiz yere,Allah korusun hamilelikte çıkarılan su çiçeginin özürlü vs birakma gibi bi durumu olabiliyomus, zona da su cicegi virusunun tekrariymis. O yuzden hep bi tedirginlik vardi icimizde saglikli olmasindan daha guzel ne olabilir zaten.. Cok sukur saglikli cikti. ayni ablası, kızıma çok benziyo bence. Kizimda babasina ben sarisin yesil gozlu biri olarak iki cocugumada bunu geciremeyen genlerimi alkisliyorum Tabi dogunca cok degisiyolar o yuzden cokta guvenmemek lazim

Hahahahaha benim dedem yemyeşil gözlü, beş çocuğu 13 torunu oldu , biri de mi yeşil gözlü olmaz hepimiz. Kahverengi gozluyuz çok şükür bebeğin sağlıklıymis, sağlıklı olması insanı nasıl rahatlatıyor nasilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…