allahim güzel allahim kullanmayı nasip etsin inşallah sağlığıyla kucağına almak nasıp olsunKızlar diğer grupta yazdım burada da yazayım
Kipa da
prima premium care 1 numara 108 adet 37.90 düşmüş yani tanesi 35 kuruş geliyor ben siftah yaptım bereket Allahtan :)
Aminnnnnn canım. Hep beraber inşallah :)allahim güzel allahim kullanmayı nasip etsin inşallah sağlığıyla kucağına almak nasıp olsun
Allah hepimizin eşlerini yanımızdan eksik etmesin. Ben düşündüm de şimdi eşimin yanımda olmaması çok zor olurdu benim için . Ama normal doğum da bebekle anne bağının güçlenmesi açısından çok önemli. Yani benim tavsiyem normal doğum yap(kısmet olursa) atıyorum doğum sancıların başladı diyelim eşine hemen haber ver doğuma yetisemezse bile siz hastanedeyken yanına yetişmiş olur. Uçakla geldiğini varsayiyorum tabi. Zaten dediklerine göre doğum için gidince seni sancı odasına alıyorlar orada bı yakının yanında oluyor mu bilemiyorum ama o sanciyi çekerken gözümüz bişey görmüyor diyorlar. Ayrıca hayırlı olsun canım eşinin yeri. Allah sağ salim tez vakitte tamamlamayı nasip etsin askerliğini.Kızlar normal doğum istiyorum simdi bunu düşünmek icin erken ama beni sacma dusunceler sardı esimin yanimda olabilmesi icin sezeryan istemek gibi sirf o olsun diye secmis olmak falan böyle dusuncelere girdim birden usta birligide belli oldu baya uzak Bitliste sezeryanda günüm belli olucak o zamana izin alır verirlerse gelir diyorum ama şu da var ki hayat planladığn gibi gitmeyebiliyor Allah ne isterse diyorum böyle bir ikilem yaşıyorum
1 numara ile yenidogan ayni mi yoksa yenidogan ayri mi canimKızlar diğer grupta yazdım burada da yazayım
Kipa da
prima premium care 1 numara 108 adet 37.90 düşmüş yani tanesi 35 kuruş geliyor ben siftah yaptım bereket Allahtan :)
İndirim ne kadar sürecek canım biliyor musun?Kızlar diğer grupta yazdım burada da yazayım
Kipa da
Aynı canım. Yenidoğan demek 1 numara demek :)1 numara ile yenidogan ayni mi yoksa yenidogan ayri mi canim
İndirim ne kadar sürecek canım biliyor musun?
Amin canım esleriniz yaninizdan hic eksik olmasin benide sagsalim kavustursunAllah hepimizin eşlerini yanımızdan eksik etmesin. Ben düşündüm de şimdi eşimin yanımda olmaması çok zor olurdu benim için . Ama normal doğum da bebekle anne bağının güçlenmesi açısından çok önemli. Yani benim tavsiyem normal doğum yap(kısmet olursa) atıyorum doğum sancıların başladı diyelim eşine hemen haber ver doğuma yetisemezse bile siz hastanedeyken yanına yetişmiş olur. Uçakla geldiğini varsayiyorum tabi. Zaten dediklerine göre doğum için gidince seni sancı odasına alıyorlar orada bı yakının yanında oluyor mu bilemiyorum ama o sanciyi çekerken gözümüz bişey görmüyor diyorlar. Ayrıca hayırlı olsun canım eşinin yeri. Allah sağ salim tez vakitte tamamlamayı nasip etsin askerliğini.
Daha bez olaylarına giremedim hiç anlamıyorum ama h&m de hayalimin tulumunu gördüm (Kuzucugum için) ay ay yazmıyor boyuna göre cm olarak yazıyor ne alacağımı bilemedim. Ocakta doğacak inşallah 50 cm civarı doğsa dedim en az nisana kadar giysin istiyorum. Dış kıyafet bide. Nisan a kadar 5 cm mi uzar 10 cm mi uzar 15 cm mi uzar??? Ayy çok uzağında bu konularaMalesef canım. Ama duyan şok oldu 35 kurusu. Hatta 2 numara al bana da al diyenler cogunluktaydi:)
Kuzum emin değilim ama yenidoğan için 0 numara var diye biliyorum ben prima da
Daha bez olaylarına giremedim hiç anlamıyorum ama h&m de hayalimin tulumunu gördüm (Kuzucugum için) ay ay yazmıyor boyuna göre cm olarak yazıyor ne alacağımı bilemedim. Ocakta doğacak inşallah 50 cm civarı doğsa dedim en az nisana kadar giysin istiyorum. Dış kıyafet bide. Nisan a kadar 5 cm mi uzar 10 cm mi uzar 15 cm mi uzar??? Ayy çok uzağında bu konulara
Kuzum emin değilim ama yenidoğan için 0 numara var diye biliyorum ben prima da
Evet, Mevlam görelim neyler .. En kötü ihtimalle son birkaç hafta düşünürsün bu konuyu dediğin gibi erken. Her iki yöntem içinde 35.haftadan sonra karar verebilirsin.Amin canım esleriniz yaninizdan hic eksik olmasin benide sagsalim kavustursun
Evet sancidan gözüm birsey görmicek doğru o kısmı var işin ki ordan anca uçakla gelir zaten bilmiyorum düşünmek icin erken gerci bunları o zaman sartlar nasıl olur bilmiyorum gonlumden geçen hem normal olmasi hem esimin yanimda olmasi ama ikisi birden olamayacagi icin birini secmem gerekicek sartlar uygun olursa tabi benim istememlede bitmiyor bu sacmaligi kafamdan atmaliym en iyisi
Supersin
Heeeeee mantıklı. Amin kuzum0 numara prematüre için canım..Allah korusun bizimkiler normal haftasında gelirler inşallah :)
Daha cok haftalar var önümde sağlıkla o günlere geleyimde sağlıkla kucagima alaymda neyse babasi sonra yanımızda olsun vardir bundada bir hayırEvet, Mevlam görelim neyler .. En kötü ihtimalle son birkaç hafta düşünürsün bu konuyu dediğin gibi erken. Her iki yöntem içinde 35.haftadan sonra karar verebilirsin.
Ben de randevumu aldım Bi aksilik olmazsa 22+4 te yaptırmış olucamYok 22. Haftada yaptıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?