2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende daha bi çorap bile almadim cinsiyeti belli değil dediğin gibi bisey alaşım yok sadece netten bakmakla kalıyorum cuma günü detaylı var inş bi problem çıkmaz hemde cinsiyetini gösterir senin kontrol ne zaman
30. Haftada gitmeyi düşünüyorum

ben bugun itibariyle cogu işini hallettim canim. kiyafetlerimizi yikadik utuledik posetledik sardik sarmaladik kaldirdik. park yatagini yıkadım. nevresim takimlarini gecirdim. Allahim saglikli bir sekilde de kullanmayi nasip eder insallah.
Güle güle kullanın inşallah canım hayırlısıyla giydirirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah artık darısı tüm hamilelerin başına

Canım hamak alabilirsin güzel modeller var yerde kaplamiyor ama istersen babynest de alabilirsin ben kendim yapicam inşallah iki üç öyle takılır sonra zaten dönmeye başlayınca oyun halısı falan alırsın çok çabuk büyüyorlar ya oyys sevgim kabardi hemen gelsede sevsem

Kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor başladınız mı ben daha cinsiyeti öğrenemedim hiç bir şey alasım yok

Ayy ben bu ay bebeğe bişeyler almayı istiyordum ama bir suru para harcadım üç tane perde siparişi verdim, iki halımı sandalyelerimi fırınımı yeniledim, orta sehpamı boyamaya verdim, eşim de televizyonu değiştircem diyo valla bebeğe para kalmadı. Sanki bebek doğduktan sonra hiçbirşey alamayacakmışız geliyor.. Bencillik yapmışım gibi hissettim..

Canım evin ihtiyaçlarıda mecburi olmazsa olmaz üzülme ya bı sürü hediye geliyor zaten sende gerekli şeyleri alırsın

Canım benim annemin kalbi delik, 50sinden sonra ortaya çıktı. Doktoru dedi ki muhtemelen doğuştan geliyor hiçbir zararı yok dedi. Yani inşallah kalbinde hiçbir sorun yoktur bebişin ama al sana örnek yani. O da annemin kalple ilgili bir sorunu olduğundan değil sanırım spora yazılacaktı o zaman ortaya çıktı. Muhtemelen senin bebeğinde hiçbir şey yoktur.

Canım evin ihtiyaçlarıda mecburi olmazsa olmaz üzülme ya bı sürü hediye geliyor zaten sende gerekli şeyleri alırsın

Önümüzdeki ay başlayacağım bebek alışverişine. Erken ağırlaşacağım gibi geliyor. 7 ayda herşeyim hazır olsun istiyorum. Ama eşimde de bende de bebek doğmadan alalım şuraya gidelim burayı gezelim diye bi telaş var. Düğünüm yaklaşırken de böyle hissetmiştim...

Canım sen nasıl dayanacaksın 30. Haftaya kadar? Ortak renklerden alabilirsin aslında

Aynen canım erken bitir kafan rahat olsun benimki ikinci ya o kadarda fazla eksiğimiz yok baba sürekli iş için gezdiği için her yerden bir şey alsın kalanları da 8. Ayda falan hallederiz ya sağlıkla gelsinde eşya önemli değil

allah yardim eder bütçe açılır yeterki sağlıkla gelsin minnaklar... benim esimde martta borçlar bitiyor diyor bizimkiler ocakda geliyor ..

Kızlar karnınızın şekli nasıl acaba benimki çok aşağıda baya karpuz gibi bebek hareketleri de aşağıda hep göbek altı yukarı çıkmayacak galiba

Çok doğru önemli olan sağlıklı olmaları. İlk bebişin cinsiyeti ne?

Bi de çevremde herkes gez bakalım bebek olunca gezemezsin alacağını al bebek olunca para hiç yetmiyor falan diyor onlardan etkileniyoruz galiba..

Ya kızlar herkesin karnı çıkmış benim ki çıkmadı pek yaa belim kalınlaştı falan ama karnım pek çıkmadı. Şey sorucam size, karnım çıkmadı diyorum da sanırım hızlanarak büyüyecek çünkü dünden beridir karnım kaşınmaya başladı. Sanırım çatlak kremi kullanma zamanım geldi. Şimdiye kadar duştab sonra hindistancevizi yağı kullanıyordum artık hafta da üç kez falan çatlak kremi mi kullansam? Siz bu konu da neler yapıyorsunuz?

allah yardim eder bütçe açılır yeterki sağlıkla gelsin minnaklar... benim esimde martta borçlar bitiyor diyor bizimkiler ocakda geliyor ..

İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza.. Oo bizim mayısa biten borçlarımız da var

Ama genel olarak sanki evin bereketi arttı. Eşim bebek kısmetiyle geliyor diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…