- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Yok canım çok mu inatçı çok mu utangaç anlamadım moralim bozulduGöstermedi mi cinsiyetini hala :/
30. Haftada gitmeyi düşünüyorumBende daha bi çorap bile almadim cinsiyeti belli değil dediğin gibi bisey alaşım yok sadece netten bakmakla kalıyorum cuma günü detaylı var inş bi problem çıkmaz hemde cinsiyetini gösterir senin kontrol ne zaman
Güle güle kullanın inşallah canım hayırlısıyla giydirirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah artık darısı tüm hamilelerin başınaben bugun itibariyle cogu işini hallettim canim. kiyafetlerimizi yikadik utuledik posetledik sardik sarmaladik kaldirdik. park yatagini yıkadım. nevresim takimlarini gecirdim. Allahim saglikli bir sekilde de kullanmayi nasip eder insallah.
genelde 1 2 gün falan erken doğuyorlar canım seninki 1 2 ocakta olabilir en iyisini Allah bilir sağlıkla gelsindeBendeeee..ama 4 Ocak a dayanabilirmiyiz bilmiyorum. Aralıkta olur gibi
Canım hamak alabilirsin güzel modeller var yerde kaplamiyor ama istersen babynest de alabilirsin ben kendim yapicam inşallah iki üç öyle takılır sonra zaten dönmeye başlayınca oyun halısı falan alırsın çok çabuk büyüyorlar ya oyys sevgim kabardi hemen gelsede sevsemKızlar bende bu haftalarda alışverişe başlayacağım, bi besik bi sifonyer tamamdır..kendi odamı düzenleyeceğim, bebek benimle kalır ilk 2 yıl yani aynı odada..
Tecrübeli anneler bilirler..bebeğin beşiği benim odamda olacak ya,gündüzleri oturma odasında neye koyuluyor bebek.yani şu sepeti besiklerden almak istemiyorum.cunku 6 ay dayaniyormus. Evim küçük çok bi kıvır zivirla doldurmak da istemiyorum. Koltuğun üzerine mi uzatıyorsunuz yoksa şu sallanan ana kucağı gibi şeyler rahat mı, ne kadar kullanılır. Birde bebeğin omurgası için uygun mu.bazen gün boyu puset tarzı şeylerde tutan anneler görüyorum. Bebek orda güven duyuyor sanırım. Ama gün boyu da öyle tutulmaz. Tavsiyeleriniz neler kızlar?
Kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor başladınız mı ben daha cinsiyeti öğrenemedim hiç bir şey alasım yok
Detaylı daha heyecanlı canım daha uzun süre görüldüğü için güzel haberlerle geliceksin insaAllahyaptırabilirsem devlette ayrintiliyi yaptıracağım. olmazsa persembe ozelde nasip olacak...
Canım evin ihtiyaçlarıda mecburi olmazsa olmaz üzülme ya bı sürü hediye geliyor zaten sende gerekli şeyleri alırsınAyy ben bu ay bebeğe bişeyler almayı istiyordum ama bir suru para harcadım üç tane perde siparişi verdim, iki halımı sandalyelerimi fırınımı yeniledim, orta sehpamı boyamaya verdim, eşim de televizyonu değiştircem diyo valla bebeğe para kalmadı. Sanki bebek doğduktan sonra hiçbirşey alamayacakmışız geliyor.. Bencillik yapmışım gibi hissettim..
Detayli devlette yapiluyor mu ?Detaylı daha heyecanlı canım daha uzun süre görüldüğü için güzel haberlerle geliceksin insaAllah
Canım benim annemin kalbi delik, 50sinden sonra ortaya çıktı. Doktoru dedi ki muhtemelen doğuştan geliyor hiçbir zararı yok dedi. Yani inşallah kalbinde hiçbir sorun yoktur bebişin ama al sana örnek yani. O da annemin kalple ilgili bir sorunu olduğundan değil sanırım spora yazılacaktı o zaman ortaya çıktı. Muhtemelen senin bebeğinde hiçbir şey yoktur.İnsallah öyledir ya Rabbim buyuk icim rahat gibi doktor da cok ılımlı sıcak konustu ama emin degiller tabi insallah yanlıs görmüşlerdir ben her sey yolunda olarak varsayıyorum oyle de cıkacak Allahın izniyle. Daha once öğrenciyken kardiyoloji EKO da çalışmıştım 1 yıl orda ogrendiklerimden kalp atışı falan da gayet normal görünüyordu kalbinde kacak da gözükmüyordu keske ordaki doktorlarım olsa hemen onlara da gösterirdim Kayserideykendi ne yazık ki
Canım evin ihtiyaçlarıda mecburi olmazsa olmaz üzülme ya bı sürü hediye geliyor zaten sende gerekli şeyleri alırsın
Canım benim annem sirke ile garhara yapıyor. Gerekirse suyla karıştırıp yap istersen ertesi güne boğazı daha iyi uyanıyormuş. Ben yapamıyorum kokusuna tahammül edemediğimdenKızlar boğaz ağrısı için önerebilceğiniz doğal bi yöntem var mı?
Yapan yerler var canımDetayli devlette yapiluyor mu ?
Aynen canım erken bitir kafan rahat olsun benimki ikinci ya o kadarda fazla eksiğimiz yok baba sürekli iş için gezdiği için her yerden bir şey alsın kalanları da 8. Ayda falan hallederiz ya sağlıkla gelsinde eşya önemli değilÖnümüzdeki ay başlayacağım bebek alışverişine. Erken ağırlaşacağım gibi geliyor. 7 ayda herşeyim hazır olsun istiyorum. Ama eşimde de bende de bebek doğmadan alalım şuraya gidelim burayı gezelim diye bi telaş var. Düğünüm yaklaşırken de böyle hissetmiştim...
Canım sen nasıl dayanacaksın 30. Haftaya kadar? Ortak renklerden alabilirsin aslında
allah yardim eder bütçe açılır yeterki sağlıkla gelsin minnaklar... benim esimde martta borçlar bitiyor diyor bizimkiler ocakda geliyor ..Ayy ben bu ay bebeğe bişeyler almayı istiyordum ama bir suru para harcadım üç tane perde siparişi verdim, iki halımı sandalyelerimi fırınımı yeniledim, orta sehpamı boyamaya verdim, eşim de televizyonu değiştircem diyo valla bebeğe para kalmadı. Sanki bebek doğduktan sonra hiçbirşey alamayacakmışız geliyor.. Bencillik yapmışım gibi hissettim..
Bizim borçlarda Şubat'ta biticek inşallah napalim masraf bitmiyorallah yardim eder bütçe açılır yeterki sağlıkla gelsin minnaklar... benim esimde martta borçlar bitiyor diyor bizimkiler ocakda geliyor ..
Aynen canım erken bitir kafan rahat olsun benimki ikinci ya o kadarda fazla eksiğimiz yok baba sürekli iş için gezdiği için her yerden bir şey alsın kalanları da 8. Ayda falan hallederiz ya sağlıkla gelsinde eşya önemli değil
allah yardim eder bütçe açılır yeterki sağlıkla gelsin minnaklar... benim esimde martta borçlar bitiyor diyor bizimkiler ocakda geliyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?