2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hayır canım ama aynı hastanenin doktoru yani normalde gittiğim doktorun bana söylediklerini de ilettim falan tek tek bakarkende şimdi şuna bakacağız buna bakıyoruz diye söyledi suyu iyi dedi, damar kan akışı iyi bu midesi bu safra kesesi kalbi falan babamız çok evhamlı çünkü o bile heh tamam dedi rahatladık bizde

Hayır canım ama aynı hastanenin doktoru yani normalde gittiğim doktorun bana söylediklerini de ilettim falan tek tek bakarkende şimdi şuna bakacağız buna bakıyoruz diye söyledi suyu iyi dedi, damar kan akışı iyi bu midesi bu safra kesesi kalbi falan babamız çok evhamlı çünkü o bile heh tamam dedi rahatladık bizde

Bizim bebişin ilk ismine daha sevgiliyken karar vermiştik "Aksu" kız da olsa erkek de olsa koyacaktık. Kız olunca ikinci ismine ben karar verdim " Ece" ❤

Aksu Ece koyduk ❤

benim kiiii tosun olmuş teyzesi
bebeğine aldıran besinlerden tüket canım
Yiyorum aslında canım saymiyim simdi sut ürünleri vs yenmesi gereken şeyleri ama niye küçük anlayamıyorum
MasaAllah kuzuya sağlıkla büyüsün annesi

Kızlar bebişimin bazı hareketleri artık dışardan belli oluyor üç gündür. Bu sabah babası göbeğimle konuşuyordu bebişi seviyordu. Sonra tam göbeğimi öperken kocaman bir tekme geldi dudaklarıyla hissetti. Ağladı duygusal kocam. Ben de sert tekmeleriyle her irkildiğimde gözlerim doluyor. Son zamanlarda çok duygusalım. Kedi yavrusu görsem ağlıyorum. Var mı benim gibi çeşmeleri tutmayan

Bende 160ım 57 kiloyum seviniyim mi bilemedim ayıp olmasın sana sorun etme kiloyu bebek sağlıklı olsunda verilir hepsi
Bence sevinmelisin canım gayet iyiymiş kilon masaAllah hem ayıp olmaz niye olsun saglikli olalım yeter ki bir yerden sonra aman diyorsun alindi bir kere sonrasina dikkat etmek lazim tabi

Bu arada ,
Taktiği unutma canım "ayy ayy ayy kolum oyy oyy oyy kolum" ahahaha :))

Hahahahah iyiymiş bu :)

Merhaba arkadaşlar aranızda detaylı ultrason yaptıran var mı

Ben yaptırdım canim

yesa geçmiş olsun cnm birkaç gün hafif bir ağrı yapabilir
Kendi dr una gittin naptın tarttı mı:)))

Gittim canım tartti neyseki hiç kızmadi yorum falan da yapmadı :) bence begendi kilomu bebetoma baktı iyi dedi Allaha şukur :)

Tetenoz aşısı sonrası kolu agriyan kızlar ağrı ne zaman başladı

Saat 14.30 da aşı yaptıran yesa nin kolu ne zaman ağrıyabilir:)

Kızlar göğüslerinzde kahverengi kısım soyuluyor gibi oluyormu dün banyodan sonra farkettim krem sürmüyordum sanırım nemsiz kaldı artık sürmem gerekicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…