Valla saat saat takibini yapıyorlar 3 kere alınacak mecburi ama 1er tüpcük :) Bu arada sıvıyı içtikten sonra kusmamak gerekiyor. Kusarsak başka gün tekrarlanması gerekiyormuş ona dikkat edin :)
pekı hep gıttgın doktor muydu ya bızım parmakları ıcınden saydı ıse bılmıyorum ama bıze bısey demedı kemık uzunluklarını vs saydı soyledı organ soyledı artık ben mı evhamlıyım bılmıyorum yarım saat surmedı sanırım bızımkı de hep gıdıyorum dıye de bı cıktı da vermedı sanırım :))) sen de benım gıbı heyecanlısın demek kı artık bu heyecan bıze ıyı mı kotu mu bılemıyorum ama ;:)))
Hayır canım ama aynı hastanenin doktoru yani normalde gittiğim doktorun bana söylediklerini de ilettim falan tek tek bakarkende şimdi şuna bakacağız buna bakıyoruz diye söyledi suyu iyi dedi, damar kan akışı iyi bu midesi bu safra kesesi kalbi falan babamız çok evhamlı çünkü o bile heh tamam dedi rahatladık bizde
pekı hep gıttgın doktor muydu ya bızım parmakları ıcınden saydı ıse bılmıyorum ama bıze bısey demedı kemık uzunluklarını vs saydı soyledı organ soyledı artık ben mı evhamlıyım bılmıyorum yarım saat surmedı sanırım bızımkı de hep gıdıyorum dıye de bı cıktı da vermedı sanırım :))) sen de benım gıbı heyecanlısın demek kı artık bu heyecan bıze ıyı mı kotu mu bılemıyorum ama ;:)))
Hayır canım ama aynı hastanenin doktoru yani normalde gittiğim doktorun bana söylediklerini de ilettim falan tek tek bakarkende şimdi şuna bakacağız buna bakıyoruz diye söyledi suyu iyi dedi, damar kan akışı iyi bu midesi bu safra kesesi kalbi falan babamız çok evhamlı çünkü o bile heh tamam dedi rahatladık bizde
Kızlar merhaba isim konusunda ne düşünüyorsunuz kız bebisler için banada fikir verir misiniz
ela rüya
Beren derin
masal kumsal
inci ipek
ela ada
kulağa hoş gelsin söylenisi güzel olsun istiyorum farklı önerisi olan var mı çok eski isimlerden hoşlanmiyorum
Bizim bebişin ilk ismine daha sevgiliyken karar vermiştik "Aksu" kız da olsa erkek de olsa koyacaktık. Kız olunca ikinci ismine ben karar verdim " Ece" ❤
Kızlar bebişimin bazı hareketleri artık dışardan belli oluyor üç gündür. Bu sabah babası göbeğimle konuşuyordu bebişi seviyordu. Sonra tam göbeğimi öperken kocaman bir tekme geldi dudaklarıyla hissetti. Ağladı duygusal kocam. Ben de sert tekmeleriyle her irkildiğimde gözlerim doluyor. Son zamanlarda çok duygusalım. Kedi yavrusu görsem ağlıyorum. Var mı benim gibi çeşmeleri tutmayan
Bence sevinmelisin canım gayet iyiymiş kilon masaAllah hem ayıp olmaz niye olsun saglikli olalım yeter ki bir yerden sonra aman diyorsun alindi bir kere sonrasina dikkat etmek lazim tabi
Zor ama bebeğimiz için herşeye değiyor. Senin de haftan benle aynı her an kıpır kıpır tekmelerini hissettikçe daha da bağlanıyorum :) gittikçe şiddetli olmaya başladılar :)
Kızlar göğüslerinzde kahverengi kısım soyuluyor gibi oluyormu dün banyodan sonra farkettim krem sürmüyordum sanırım nemsiz kaldı artık sürmem gerekicek