2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba annelerr,

Dün şeker yüklememi yaptırdım. İyi ki izin günümde gitmişim. Sabah 9'dan öğle arasına kadar hastanedeydim.
Önce aç karnına kan ve idrar veriyorsun sonra şekerli içeceği içiyorsun 1 saat sonra kan veriyorsun yine bekleyip 2 saat sonra tekrar kan ve idrar veriyorsun. Toplamda 2 idrar 3 kere kan vermiş oluyorsun. Sonuçları al, doktora göster falan 12:30u buldu benim hastaneden ayrılmam. Neyse ki şükür temiz çıktı ondan da yırttık :)

3 kere kan vermek mi benm zaten 3 alimlik kanim kaldi onu da seker yuklemesinde mi alcaklar cok korktum suan

Esenyurt - Mediplus canım aradığında randevu için fiyatta veriyorlar hemencik :) ben normalde aa Esenyurt mu derdim ama oradan çok memnunum

3 kere kan vermek mi benm zaten 3 alimlik kanim kaldi onu da seker yuklemesinde mi alcaklar cok korktum suan

Valla saat saat takibini yapıyorlar 3 kere alınacak mecburi ama 1er tüpcük :) Bu arada sıvıyı içtikten sonra kusmamak gerekiyor. Kusarsak başka gün tekrarlanması gerekiyormuş ona dikkat edin :)

canım benim hangi hastane doktorunun adi nedir veee fiyatı nekadar ödedin heycanla merakla sorayim dedim..
maşallah sübhanallah allahim korusun bebeğini kucağına almayi nasip etsin inşallah kardeşim :)
Amin nasıl içten hissettim duanı :) hepimiz inşallah , Esenyurt mediplus / arayıp ayrıntılı detaylı ultrason deyip haftasını söylediğinizde hemen yönlendiriyprlar sabahtan ararsanız inşallah size de uygun gelir bir faydam dokunmuş olur

canım benim hangi hastane doktorunun adi nedir veee fiyatı nekadar ödedin heycanla merakla sorayim dedim..
maşallah sübhanallah allahim korusun bebeğini kucağına almayi nasip etsin inşallah kardeşim :)
Amin nasıl içten hissettim duanı :) hepimiz inşallah , Esenyurt mediplus / arayıp ayrıntılı detaylı ultrason deyip haftasını söylediğinizde hemen yönlendiriyprlar sabahtan ararsanız inşallah size de uygun gelir bir faydam dokunmuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…