2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
En begendigim burda inci

Tetenoz aşısı sonrası kolu agriyan kızlar ağrı ne zaman başladı

Saat 14.30 da aşı yaptıran yesa nin kolu ne zaman ağrıyabilir:)
Sabah agriyla uyanabilirsin ..benim ertesi günü agrimisti ama cok rahatsiz olmamistim

evet canım ben de dün farkettim benim de soyuluyor gibi o kısım
O kısım genisledimi canım seninde birde goguslerinde büyüme varmi ondanmi kaynakli acaba gobegime sürmeye başlamadım daha aynı diye ama göğüslerime gerekiyor galiba uc kisminin etrafı falanda soyuk gibi

saydığın isimler güzel benim bebek erkek eğer kız olsaydı aklımda Defne ve Suna isimleri vardı.

Akşam saatlerinde tahminimce, ben sabah oldum öğleden sonraya akşamüstüne ağrımaya başlamıştı. Umarım ağrımaz

bebişinin ismine karar veren var mı kuzular ? bizimki hala belli değil , karar veremedik

al bende de okadar kız olsaydı nettim ama erkek bebeğim. Erkek isimlerine de bir türlü karar veremiyoruz. Aslında cok isim var aklımızda ama bir türlü ısınamadık birine.senin bebeğin kız mı? erkek mi?

Kızlar sütünüzü yoğurdunuzu nasıl tüketiyorsunuz ?

Ev yapımı mi, hazır mı ?
Ben kendim mayalıyordum canım, ama araya bayram girdi tatildi derken, hazıra başladık, düzeni oturtayım yine mayalayacağım tabii. Marketten değil de yerel süt ürünleri satan bir dükkandan alıyorum şimdilik

Takribi bi saate agrimaya baslar yesaciim

Kızlar sütünüzü yoğurdunuzu nasıl tüketiyorsunuz ?

Ev yapımı mi, hazır mı ?
Soylemesi ayip benm kocam yogurtcu dogal dogal yapip getiriyo

3 gundur herseye agliyorum hastaligimmi tetikliyo acaba diye korkuyorum bende normalmiki acaba ya

Eklentiler

• C6D81FE0-FC05-4E7E-8347-475598937B9C-1403-00000178EFFE0064.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 62

Ağlama gibi durumlar olmuyor da bende. Tekmelerde bende duygulanıyorum. Bana tepki vermeye başladığını görünce artık büyüdüğünü anlıyorum. Müzik açınca, seslendiğimde, okşadığımda ben burdayım der gibi sertçe vurunca başlıyorum sevgi sözcüklerine

Oğluşumu da gördüm bugün :) Allaha Şükür :)

Bir arkadaş kalp atış hızı sormuştu doktoruma sordum bu haftalarda hiç bi önemi yok dedi :)
hadi gozun aydin canim.

benim swker yüklemesi icin mi biomiyorum ama 1 ay sonra ac gel dedi. aclik tokluk kan sekerine bakilacak dedi doktorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…