2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bu arada sizde durum ne bilmiyorum ama diger app ler cok tutturamazken kk nin hamilelik takviminde ki kilo ve boy acaip tutuyor.
Ben sadece oraya bakiyorum boy ve kilo icin diyebilirim

şuan ne kadar bilmiyorum ama doktora gittiğimde bakıyorum genelde bizimki fazla çıkıyor 21. Hafta da 503 gramdı burası 300 gibi bir rakam çıkarıyordu kilosuna.

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli ve tekmeli güzel mi güzel harika mükemmelötesi bir Gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

bızım kurum da sıkıntı olmaz sanırım canım ılkım zaten dogum konusunda uzun bı aradan sonra beledıyenın ılk bebegı :))))

hepımız ınsanız ıste kuzum bı oyle ısterız bı boyle Rabbım yar ve yardımcımız olsun ınsallah

aynıyız hemen hemen canım benim de boyum 172 ama kilom 59 . 54.5 ile hamile kalmıştım. kiloyu yavaş yavaş alınca anlamadı biçok arkadaş. soruyorlar diğer binalardan hamileymişsin diye evet diyorum , kaç haftalık olduğunu öğrenince şaşırıryorlar

herkesin bir olmuyor canım hiç takma kafana o gögüste kararma bende de yok şuanda düşün ikinci doğpum bide benim dopğunma yakın oluyo. 36 dan sonra daha sütler gelecek o zaman çıkar belki seninde
aaa öyle mi tmam canım, artık düşünmeye başlamıştım niye değişmiyo diye

gunaydın kızlar guzel gunlerınız olsun ınsallah :) ben pazartesı seker ıcıngıtmıstım malum ve sekerım yuksek cıktı 185 cıktı tokluk sımdı yarın dan ıtıbaren hergun ac tok olcecegız bı sure takıp edecegız dedı doktor korkuyorum bende

bende oyle yapacagım ıste nasıp se bıraz ıznımden bıraz rapor alarak 32 den sonra gelmemeyı dusunuyorum zaten yol da uzun bıde ankara kışı dersek ınsallah evdeyım bakalım :)

Günaydın Bende bugün gidicem.
Icirilen surubun tadı iğrençmis öyle mi ?
Beni de nasıl içeceğimin stresi aldı

Bu şeker testi aç karna yapılıyor kızlar Aralıklarla şekerli su içiriyorlar , benim 4 sene önce içtiğim tadı kötü değildi 2 kez içtim 2. Başım falan döndü tek değildim Allah'tan sizde tanınızda birisiyle gidebilirsiniz ne olur ne olmaz bazı hastaneler 3 kez içirehiliypr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…