2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Uygun bebek kremlerinden aldım canım sürmek için pahalı kremlerden almak istemedim nemlendirse yeter zaten annemde çatlak olmus bilmiyorum bende olucakmi şuan iyiyim ama buyudkce ne hale gelirm meçhul

İnşallah olmaz canım
Kızımda güreşçi gibi geziyordum işyerinde bile sürüyordum karnım çok hızlı büyüdüğü için çok korktum normal bebek yağı yada Acıbadem bebak yağı sürdüm hep
Bunda arada işte.

Yaglar beni rahatsız ediyor gibi dergiden promosyn dalin bebe yagi çıktı onu sürdüm sevmedim krem daha iyi geldi insaAllah catlaksiz ya da az catlakla alırız bebelerimizi kucağımiza

Canım kaç kilo almıştın sorması ayıptır?

Çok iyi yapmışsın kuzum, benden çok minik bişey çıkmaz diye düşünüyorum o yüzden bende 56 cmden alıcam ilk kıyafetlerini

Kızlar bişey sorucam size, afedersiniz benim göğüs ucum yoktu yani yine afedersiniz dokununca falan çıkıyordu yoksa hep içerdeydi. Hamile kaldığımdan beri çoğu zaman çıkık ama çıkmadığı zaman da çok oluyor. Hamileliğin sonlarına doğru bir masaj varmış onu yapmak gerekiyormuş bu konu da bilginiz var mı? Bir de dedim ya çoğunlukla çıkık uçları diye yine de o masajı yapmama yada aparat almama gerek var mı biliyor musunuz?

yine iyi karıncalanmış ekran vermiyor
Şurada 30. Haftaya kadar düzgün göreceğiz zaten bebeği sonra hep karıncaların dansı

Başta zorlanırsın canım ama bebek sık sık emeceği için zamanla çıkacaktır benimde neredeyse hiç yoktu çıktı ve hala tek göğsüm çıkık değildir.
Hiç emziremessen göğüs ucu çıkartıcı yada üstüne koyacağın aparatlar var

Hahahhaja koptumm Ben özele gittimde bana hiç foto vermediler kuzum ya sen yine şükret..

Yani çokta gerek yok bişey kullanmama değil mi? Peki bebek göğüs ucunu zamanla çıkarttıkça acı duydun mu?

yine iyi karıncalanmış ekran vermiyor
Şurada 30. Haftaya kadar düzgün göreceğiz zaten bebeği sonra hep karıncaların dansı

Hahahhaja koptumm Ben özele gittimde bana hiç foto vermediler kuzum ya sen yine şükret..
Yahu istedigim.cok sey diil hepiniz renkli agzini burnunu gordunuz bide ben goreyim istiom. Bakiim bana mi benzio babasina mi. Kendi cocugumu goremiorum var mi bole bisi yaa

Yani çokta gerek yok bişey kullanmama değil mi? Peki bebek göğüs ucunu zamanla çıkarttıkça acı duydun mu?

Hayır canım hiç acı duymadım ama sol göğsüm hiç çıkmadı sağmama rağmen emmek istemedi tek göğüs ile emzirdim hep ya aslında o göğüs Kalkan'ı dedikleri çokta güzel değil ucu çok büyür genelde bebekler öğürüyor ama en son çare baktın emse de çıkmıyor emzirwmiyoesun alırsın ilk gün ebeler geliyor onlarda güzel bilgi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…