2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar göğsünden böyle şeffaf renkli sıvı gelen var mı? Benim bugün geldi biraz, endişelendim açıkcası nette bakındım normal diyor ama böyle bi durum yaşayan var mı aranızda?

Çok iyi yapmışsın kuzum, benden çok minik bişey çıkmaz diye düşünüyorum o yüzden bende 56 cmden alıcam ilk kıyafetlerini

Hahaha o da iyiymis ben aslında minik doğururum ama hemen toplar diye düşünüyorum inşallah beni yaniltmaaz:)

O zaman yaşasın 56 cm kardeşliği diyorum :)

Hepsini paylasmam zor olur canım ama arada eklerim hatta dur hali hazirda telefonda varsa ekleyimm hemen

Eki Görüntüle 2046485
Gule Güle giydirmek nasip olsun insaAllah canım ben her aldigimin fotosunu cektigimden paylaşmak zor olmuyor manyak gibi hepsini çekiyorum ne almisim bakiyim diye iyi oluyor

Yahu istedigim.cok sey diil hepiniz renkli agzini burnunu gordunuz bide ben goreyim istiom. Bakiim bana mi benzio babasina mi. Kendi cocugumu goremiorum var mi bole bisi yaa
Yalnız degilsin canım bende göremedim ve cok merak ediyorum insaAllah detaylida görürüm diyorum bakalım

Yok canim ayip diil sor sor :))
12 kg aldim :)) Su an 77 yim
Aynı kilodayiz kilodasim

Bence yat kalk haline şükret canım ben 4 ay boyunca hic kıpırdamadan yattim. surekli kanamam vardi hersey kokuyordu ekmek su bile midemi bulandiyordu surekli hastanelik oluyordum bunlara ek bide bebeğimi kaybetme korkusu vardi.
Düşük riskim cok yuksekti ilkinide kanamadan kaybetmistim ama yinede sabirla dayandim evlatlarimiz için bence her çileyi çekmeliyiz öf bile demeden.
Bide 9 ay yatanlar var ya onlar yapsin bence her zaman beterin beterini düşünup halimize sukretmeliyiz

Emzirdikce veririz yea

Canım maşallah subhanallah senin minik, delikanlı olmuş sağlıkla güzellikle gelsin yavrularımız Kilo konusunu boş ver emzirdikçe veririz canım :)

Canım Senin yine devlet
Ben her kontrol dünyanın parasını verip özel hast. 4 boyutluya gidiyorum. Tmm oradayken iyi güzel gösteriyo renkli renkli kuzumu.
5 buçuk aydır Her seferinde aaa doktor bey muhakkak bu sefer güzel bir foto istiyorum diyorum. arabada bi bakıyorum elimde siyah beyaz fotoyla eve dönüyorum

Gel de cildirma iste. Benm doktorum en iyisi valla ekim gelse de ona gitsem

Canım maşallah subhanallah senin minik, delikanlı olmuş sağlıkla güzellikle gelsin yavrularımız Kilo konusunu boş ver emzirdikçe veririz canım :)
Valla bakti dr olacak gibi degil benim nerem kilolu yea fln diyorum kiloya bagli olabilecek sorunlardan bahsetti de gozumu korkutmayi basardi hahah
Kendimi kucumen aynasinda goruyosam demek :)
Cok kalorili meyve yok, karbonhidrat olculu agirlik proteinlere artik napim. Istahiminda masallahi var bakalim napicam
Bana bebek iyi gidiyo sen hic iyi gitmiyosun dedi . Ilk soku atlatamadim henuz farkindaysan :))

Kızlar uyuyamıyorum . 3 gündür soğuk algınlığı mahvetti beni . Ha geçti ha geçecek diyorum ama iyice artıyor . Sağ bademciğim şiş , burnum akıyor , en kötüsü halsizlik ve baş ağrısı . Hava zaten çok sıcak nefes alınmıyor , burnum Da tıkalı iyice zorlanıyorum . Doktoruma sordum , yapacak bir şey Yok dedi . Çorba , meyve , zencefilli şeker filan idare ediyorum ama bakalım ne olacak .

U UgurluKedi sağlıkla gelsin beybi
Bende çok merak ediyorum acaba Nasıl oldu büyüdü mü
21.hafrada 500 gramdı şimdi Nasıl ?
Simdi kocaman olmustur annesi. 21. Hafta icin hatta onden bile gidiyor kilosu masallah.
Mesela bizim icin bi sonra ki kontrolde kilosu 1200 civari olur muhtemelen dedi.
Artik gittikce hizli buyuyecekler

Bitki caylarindan ihlamuru gonul rahatligiyla tuketebilirsin hem bogazina da iyi gelir.
Bana sut bal karabiber karisimi cok iyi geliyor bu durumlarda.
Cok gecmis olsun

Simdi kocaman olmustur annesi. 21. Hafta icin hatta onden bile gidiyor kilosu masallah.
Mesela bizim icin bi sonra ki kontrolde kilosu 1200 civari olur muhtemelen dedi.
Artik gittikce hizli buyuyecekler

bakalım ablasıyla haftasına bakıyorum o bu haftada kaç diye
Bu gittiğimde şeker testi çok almış olursa şekerden sanar falan bu kez almasa da olur

bakalım ablasıyla haftasına bakıyorum o bu haftada kaç diye
Bu gittiğimde şeker testi çok almış olursa şekerden sanar falan bu kez almasa da olur
Bu arada sizde durum ne bilmiyorum ama diger app ler cok tutturamazken kk nin hamilelik takviminde ki kilo ve boy acaip tutuyor.
Ben sadece oraya bakiyorum boy ve kilo icin diyebilirim

Ballı süt denedim ama karabiber hiç eklemedim canım hemen deneyeyim . Teşekkür ederim .

Zencefil bal bide karabiber çok iyi geldi bana
Bide tek başka odada gerekirse cam açık hava alacak şekilde yat uyursun son 2 gün ben öyle yaptım iyi geldi

Doğum kışa gelecek çok dikkat etmemiz lazım Doğumdan çok hasta olmaktan korkuyorum ben başıma geldi berbat bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…