Çok iyi yapmışsın kuzum, benden çok minik bişey çıkmaz diye düşünüyorumo yüzden bende 56 cmden alıcam ilk kıyafetlerini
Gule Güle giydirmek nasip olsun insaAllah canım ben her aldigimin fotosunu cektigimden paylaşmak zor olmuyor manyak gibi hepsini çekiyorum ne almisim bakiyim diye iyi oluyorHepsini paylasmam zor olur canım ama arada eklerim hatta dur hali hazirda telefonda varsa ekleyimm hemen
Eki Görüntüle 2046485
Yalnız degilsin canım bende göremedim ve cok merak ediyorum insaAllah detaylida görürüm diyorum bakalımYahu istedigim.cok sey diil hepiniz renkli agzini burnunu gordunuz bide ben goreyim istiom. Bakiim bana mi benzio babasina mi. Kendi cocugumu goremiorum var mi bole bisi yaa
Aynı kilodayiz kilodasimYok canim ayip diil sor sor :))
12 kg aldim :)) Su an 77 yim
Surprizli seyleri de hic sevmem hasüpriiiiiz yapacak sana demek bozma çocuğun planını
Kızlar günaydın hamileliği sevmeyen bir ben mi varım aranızda , kendimi çok suçlu hissediyorum. Ama durum şu , hani insanların anlattığı ay Harika bir şey , ay büyülü bir dönem filan lafları ben de çok boş kaldı . Hamileliğin ilk gününden beri trilyon tane sıkıntı yaşadım .
Kimse yanlış anlamasın beni , bebeğimin sağlıklı olması her şeye değiyor ama İnan'ın bıktım . Nerdeyse 7. Aya gireceğiz . Bir oh diyemedim . Her sıkıntı bitse sırt ağrısı öldürüyor beni . Ne uyuyabiliyorum, ne oturabiliyorum.
Daha önce de söylemiştim , memurum . 8-5 işyerinde koltuk tepesinde , ayaklarım ayı ayağı gibi şişiyor , sırt ağrım iyice artıyor . Eve gelince gerçekten canımdan can gitmiş oluyor .
E hani bu dönem prenses gibi oluyorduk . Olağanüstü bir dönemdi . Ben bildiğin eziyet çekiyorum . Hava sıcaklığından bahsetmiyorum Bile . İşyerine 3 bluz götürüyorum . Sürekli değiştiriyorum . O kadar terliyorum . Dün nem burda %82 ydi . Nefes alamadık .
Ay fark ettim çok bunalttım sizi de . Ama günü dolmuş olsa , sağlıklı sıhhatli olsa bugün doğururum . Hiç sevemedim gebeliği
Emzirdikce veririz yeaGule Güle giydirmek nasip olsun insaAllah canım ben her aldigimin fotosunu cektigimden paylaşmak zor olmuyor manyak gibi hepsini çekiyorum ne almisim bakiyim diye iyi oluyor
Yalnız degilsin canım bende göremedim ve cok merak ediyorum insaAllah detaylida görürüm diyorum bakalım
Aynı kilodayiz kilodasim
Canım maşallah subhanallah senin minik, delikanlı olmuşDaghanin selami var
Masallah 30 cm 660 gr olmus. Ultrason goruntulerinde yuzunu de ilk defa bu kadar net gordum ama makinede ki bir sorundan dolayi cikti alamadim maalesef.
Ayrintili da hersey normaldi sukur
Kilo konusunda ciddi ultimatom yedim :)
Diyetisyene yonlendireyim dedi ama ben hallederim dedim :)
1 hafta sonra tetanosum tekrarlanacak ve seker yuklemesi de yaptiracagim. Simdi tekrar minnosu gormeye safak 30 sayicam
Gozunaydin canim.
Bu arada ben de hamileligimde cok ozel piremses fln hissetmiyorum kendimi. Hatta annelik icgudusu fln da pek oldugunu soyleyemem. Bence cogu insanda da olan bir durum bu. Ama kadinlar birbirine anlatirken cogu seyi abartmayi seviyor. O muayeneler olmasa yuzunu gormesem sifir duygu hissediyorum diyebilirim.
Hatta cogu arkadasimdan ilk bikac ay sadece bakmakla mukellef oldugun bi canli var gibi hissediyorsun cogu zaman
Merhaba teyzeleri. Bakin bu benim oglum. Ne kadar da bana benziyo dimi.aklimi kacircam.ben cocugu gormeye foto almaya gidiorum bana verdigi foto basketbol topuyla rugby topunun ciftlesmesi sonucu ortaya cikan bisey. Bu devletin doktorlarini allah bildigi gibi yapsin vallaEki Görüntüle 2046512
Gel de cildirma iste. Benm doktorum en iyisi valla ekim gelse de ona gitsemCanım Senin yine devlet
Ben her kontrol dünyanın parasını verip özel hast. 4 boyutluya gidiyorum. Tmm oradayken iyi güzel gösteriyo renkli renkli kuzumu.
5 buçuk aydır Her seferinde aaa doktor bey muhakkak bu sefer güzel bir foto istiyorum diyorum. arabada bi bakıyorum elimde siyah beyaz fotoyla eve dönüyorum
Valla bakti dr olacak gibi degil benim nerem kilolu yea fln diyorum kiloya bagli olabilecek sorunlardan bahsetti de gozumu korkutmayi basardi hahahCanım maşallah subhanallah senin minik, delikanlı olmuşsağlıkla güzellikle gelsin yavrularımız Kilo konusunu boş ver emzirdikçe veririz canım :)
Kızlar göğsünden böyle şeffaf renkli sıvı gelen var mı? Benim bugün geldi biraz, endişelendim açıkcası nette bakındım normal diyor ama böyle bi durum yaşayan var mı aranızda?
Simdi kocaman olmustur annesi. 21. Hafta icin hatta onden bile gidiyor kilosu masallah.U UgurluKedi sağlıkla gelsin beybi
Bende çok merak ediyorum acaba Nasıl oldu büyüdü mü
21.hafrada 500 gramdı şimdi Nasıl ?
Bitki caylarindan ihlamuru gonul rahatligiyla tuketebilirsin hem bogazina da iyi gelir.Kızlar uyuyamıyorum . 3 gündür soğuk algınlığı mahvetti beni . Ha geçti ha geçecek diyorum ama iyice artıyor . Sağ bademciğim şiş , burnum akıyor , en kötüsü halsizlik ve baş ağrısı . Hava zaten çok sıcak nefes alınmıyor , burnum Da tıkalı iyice zorlanıyorum . Doktoruma sordum , yapacak bir şey Yok dedi . Çorba , meyve , zencefilli şeker filan idare ediyorum ama bakalım ne olacak .
Ballı süt denedim ama karabiber hiç eklemedim canım hemen deneyeyim . Teşekkür ederim .Bitki caylarindan ihlamuru gonul rahatligiyla tuketebilirsin hem bogazina da iyi gelir.
Bana sut bal karabiber karisimi cok iyi geliyor bu durumlarda.
Cok gecmis olsun
Simdi kocaman olmustur annesi. 21. Hafta icin hatta onden bile gidiyor kilosu masallah.
Mesela bizim icin bi sonra ki kontrolde kilosu 1200 civari olur muhtemelen dedi.
Artik gittikce hizli buyuyecekler
Bu arada sizde durum ne bilmiyorum ama diger app ler cok tutturamazken kk nin hamilelik takviminde ki kilo ve boy acaip tutuyor.bakalım ablasıyla haftasına bakıyorum o bu haftada kaç diye
Bu gittiğimde şeker testi çok almış olursa şekerden sanar falan bu kez almasa da olur
Ballı süt denedim ama karabiber hiç eklemedim canım hemen deneyeyim . Teşekkür ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?