2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Papatyalardunyasi canım sendin dimi medipol megaya giden? Hastaneyle doğum ve fiyatları hakkında konuştun mu hiç? Doğum paketine neler dahil ve nagihan hanım normal doğum yanlısı mı?
Canım bilemiyorum sormadım biraz riskli hamilelik olduğu ıcım hiç aklıma gelmedi Ama sanmıyorum çok pahalı değildir

Canım kişiden kişiye değişiyor demek ki. benim Allaha şükür ağrım olmadı ama bir arkadaşım 3 gün kolunu kıpırdatamadı.

olsun ayarlarız ona gore bulusuruz :)

tamamdır o zaman ayarlayalım :)

Günaydın en tatlı anneler

Dün giremedim nekadar cok yazışmışsınız masallah:))
Kızı okula götürüp getirirken güneş çarptı gün boyu ağrı sızı içinde yattım valla vücudum hala ağrıyor evde parolda kalmamış
İstanbul un bu sıcakları bir bitse ne mutlu olacağım

sana da kolay gelsin canım sende yat onla dinlen mis gibi.
Öyle yapıyorum canım klimalı açıp yatacam şimdi park yatağında çizgi film izliyor bende bu arada yemeğini hazırlıyorum yoksa dışarda durmuyor tam hareketli zamanları
Canım İstanbul un sıcakları keşke Adana da olsa biz Adana da yanıyoruz daha fazla burası sıcak

Çok geçmiş olsun cnm dikkat et perşembeden sonra yağmurlar geliyormuş

Çok geçmiş olsun cnm dikkat et perşembeden sonra yağmurlar geliyormuş

İç karnınız geniş oluyor sizin de işte bebek içeride saklanacak yer buluyor
En zayıfınız bendim sanırım hala benim , kilo almıyorum diye de ortalıkta dolanıyordum bende aldım mutluyum vallahi. 39 kiloydum ben boyumda var yok arası işte 1.57 galan iç karnım sıfırmış göbeğim benden önde gidiyor şimdi oldum 45 kilo hayatımda ilk kez gördüm tartıda öyle bir rakam

Ay çok güldüm okuyunca :))) bir yandanda gözüm kitaplığına takılmadı desem yalan olur benim gibi kitap delisi birini daha görüyorum sanırım aaa oldum

Ciddi misin 39 çocuk kilosu nasıl yaşıyorsun sen neyse doğuma kadar 50 olursun bizde kıskanırız

Günaydın Bende bugün gidicem.
Icirilen surubun tadı iğrençmis öyle mi ?
Beni de nasıl içeceğimin stresi aldı
50 gr şekerin tadı kötü gelmedi bana gazoz içiyormuşum gibi.ama 100 gr lık çok şekerli ve içtikten 20-30 dk sonra aşırı terleme oldu gözlerim karardı Allahtan annem yanımdaydı

Tetanoz aşımı oldum, tahlillerimi yaptırdım. İnşallah ağrı olmaz. Tetanozları doğumdan sonra da yaptırıp tamamlamayı düşünüyorum tabii bu çok ağrılı geçip gözümü korkutmazsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…