2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bu sabah kahverengi yapışkan gibi bi akinti oldu hastayım oksurmekten olabilir mi çok korkuyorum bi saattir uzanıyorum ama hala hareket yok

Canım şekerli şeyler ye sırt üstü uzan karnına tık tık vur
Eğer ki hareket hala gelmiyorsa yarin dr a görün mutlaka

genelde çok hareketli ondan korktum dünden beri varmı yokmu hic bilmiyorum ondan tedirgin oluyorum hergun illa kendini belli eder naptiysam yok hala ayni gece daha çok hareketli geceyi beklicem yine ayni olursa dr gidicem sabah

Canım şekerli şeyler ye sırt üstü uzan karnına tık tık vur
Eğer ki hareket hala gelmiyorsa yarin dr a görün mutlaka
Karnımı iyice doyurdum uzandım dediğin gibi tik tik vurdum oynadım müzik actip tepki verdiği herşeyi yaptım ama yok dun pek dinlenmedim ondan mi diye düşünüp kendimi sakinlestiriyorum ama yinede aklıma takıldı size sormak istedim bide o akıntı gibi şey ilk defa başına geldi ondan daha çok tedirgin oluyorum

Valla bilmiyorum canım hiç guvenemedim sevmedim doktorumu inşallah hayırlısı olur son anda sürpriz yapmaz çok alıştık şimdiden kızımıza
Benim 1 arkadasima yaklasik 7 ay kiz kiz dediler cocuk erkek cikti peygamber sunnetliymis anlamamis doktor pipiyi .....hemen doktorunu degistirdi ....

Benim 1 arkadasima yaklasik 7 ay kiz kiz dediler cocuk erkek cikti peygamber sunnetliymis anlamamis doktor pipiyi .....hemen doktorunu degistirdi ....
Ay canım korkutma beni başladım ben hazırlıklara pembe almamaya çalışıyorum ama çok güzeller ya

Dr a gitmene gerek bile kalmadan hareket eder annesi merak etme.
Baktin etmedi dr a gidersin icin rahat eder

genelde çok hareketli ondan korktum dünden beri varmı yokmu hic bilmiyorum ondan tedirgin oluyorum hergun illa kendini belli eder naptiysam yok hala ayni gece daha çok hareketli geceyi beklicem yine ayni olursa dr gidicem sabah

Canım benim de oyle oluyor arada mesela 1 hafta cok hareketli vuruyor dönüyor ama 1-2 gun hic hareket hissetmediğim de oluyo sanki hamile değilmişim gibi hafiflik hissediyorum falan endişeleniyorum tabi ama sonra tekrar hareketleniyor endiselenme canımm yine de icin rahat etsin istersen doktora gorun

Ayy kabuuusss ödüm kopuyo valla oyle bisey çıkarsa diyeee simdilik 3 doktor kız dedi ama gene de suphe ediyor insan

Ayy kabuuusss ödüm kopuyo valla oyle bisey çıkarsa diyeee simdilik 3 doktor kız dedi ama gene de suphe ediyor insan

Benimde ödüm kopuyor karnımı gören aaa ne sivri karın kesin erkek diyo
Geçen biri karnıma dokunup "hmm sert karın bu erkek bebeği karni" dedi
Yoo kız deyince de 3 Ay sonra görüşürüz dedi.
Bende,
Valla 3 doktor kız dedi artık erkek olursa doktorla görüşürsün ben napiyim dedim

Allahim kabus 4 farkli doktor erkek dedi kapi susune kadar hediye kolonyalara kadar hazirladim. Kiz olursa kalpten giderim

Eşimin anneannesi hala Allah bilir orasını diyo anneanne yapma etme kızdır de beni strese sokmayın didim

Hahaha canım yazdığımı okuyunca ben de aynı yorumu yaptım kendime benimki ilgi sadece bir de seviyorum insanları gözlemlemeyi :)

Valla lilyumm yorumlarını okuyunca özendim burç analizlerine :)

Ben de burç özelliklerini herkesin taşıdığına inanıyorum. Tüm özellikleriyle bir balık
burcuyum.Kızım da Allah nasip ederse oğlak olacak :)

Yükselen burç kısmından belki çok iyi anlaşırız

Ben bu erkek bebek kiz bebek belirtilerinin tamamen hurafe olduguna iyice inandim bu hamileligimde.
Benim bebis erkek ama hiiic te sivri bir karnim yok. Ha yanlis mi soyledi dr desem e ben genetik test te yaptirdim. Onda da erkek cikti. Yok karin sivriyse, yok tatli aserirsen soyle tuzlu aserirsen soyle tamamen bos laf bence

Aynen ya alayı hurafe :))

arkadaşıma da hep erkek demişler ayrıntılı da doktor kız demiş. O yüzden bazı eşyaları mavi. Beni de tribe soktu her gittiğimde doktora erkek dimi dedim kadın bezdi benden. Al işte burda daha nasıl göstereyim dedi ikna oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…