2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben amniosentez sonucuma ragmen soruyorum erkek di mi ? Doktorumda saniyor erkek die ölüyor galiba .......

Bu tedirginlik yüzünden bi an önce doğmasını istiyorum resmen çok zor oluyor bu hamilelik bi yerimiz ağrıyor acaba diyoruz hareket etmiyor acba diyoruz nasıl boyle 9 ay geçicek bilmiyorum bu bebisler bizi çok evhamlandiriyor ya inş bisey yoktur geçenlerde de boyle oldu ama hareketlendi yine annem sen yorgun düştükçe oda yoruluyor diyor kendimi şuan öyle sakin durduruyorum dr gitmemek için yoksa hemen gidicem

Senin haftan benden geride canim 26. haftanin icindeyim. Mesela gecen hafta 2 gun boyunca hic hareket hissetmedim.
Kafama da koymusum duzenli hareket 28. Haftadan sonra beklenir diye.
Cunku ben ilk hateketlerini hissedene kadar da neden hareket etmiyor diye evham yapmistim ama su an gereksizmis diyorum.
Sen yine dr a git ama su anini evham yaparak gecirme sadece. Insan o evham halindeyken cidden hirpaliyor kendini.
Bize de yazik

Artık 9ay geçmeyecek canım şunun şurasında 3.5-4 ayımız var :) rahatla biraz iyidir bebeğin :)

Ben amniosentez sonucuma ragmen soruyorum erkek di mi ? Doktorumda saniyor erkek die ölüyor galiba .......
aynen benim ki de öyle. Hatta başlarda takıldı merak etme kız da olsa erkekte olsa sana vericem diye ama o zaman dedim hazırlıklar için soruyorum diye

Ayrıntılı da doktor pipinin resmini de koymuş cd ye onun için içimiz rahat cinsiyet konusunda
Yanılma cok nadir oluyor kızlar

Kızlar herkeze merhaba ya sabah kalktigimdan beri böyle karnım ağrıyor bole arada agri oluyo surekli degil hani kizlar afadersiniz tuvaletini z gelir ya oyle bi karin agrisi ya sizdede oluyomu yoksa üşüttüm mü acaba kizlar sanci denilen sey nasil ya ben korkuyorum pimpirikli bi gebeyim kizlar simdiden cok saolun

Kızlar herkeze merhaba ya sabah kalktigimdan beri böyle karnım ağrıyor bole arada agri oluyo surekli degil hani kizlar afadersiniz tuvaletini z gelir ya oyle bi karin agrisi ya sizdede oluyomu yoksa üşüttüm mü acaba kizlar sanci denilen sey nasil ya ben korkuyorum pimpirikli bi gebeyim kizlar simdiden cok saolun

Üşütmüş olabilirsin canım, bebek hareket ettikçe de sancı yapabilir. hamilelikte normal aslında Doğum sancısı dediğim şey böyle basit değil bide bu aylarda olmaz merak etme. Sabahtan beri diyordun doğum olsa bu saate kadar hastaneye gitmeden duramazsın

Saol canım orası öyle zaten düşünmemeye çalışıyorum daha öncede 2 kaybım olduğu için kafama istemsizce takılıyor

Lilyumcuğuum hayrina bizi de yorumlasana lüffeen ben koçum eşim ikizler 2 bebisimiz de kova
Bak burada eşin avantajlı :) ikizler ve kova aynı grubun burçları, hava. Büyük ihtimalle ilk çoçuğunun arası da babasıyla daha iyidir zaten kardeşler kova burcu olunca çok uyumlu olacaklar. İkisi birlikte çok yaratıcı olacaklardır bence. Sen Koç olarak inatçı ve enerjiksin. İnatçı yönün kovanın rahat ve özgürlükçü yönüne ters gelebilir. Enerjik yönün onlarla güzel uyum yakalamanı sağlar. Aslında bir denge kurulacak evde. Koçun sabit yönünü kova ve ikizler dengeleyecek :)

Bu sefer hersey farkli olacak canim hic kotuyu dusunme. Yarin dr una git icin rahat etsin bize de burdan haner ver bebisimin size selami var diye
Gece oldu ya hafif biseyler var gibi teyzesi selamini simdi vermeye başladı çok çok şükür çok olmasa da hafif hafif kipirtilar var benimki gececi olacak galiba gece hareket başlıyor sabah ta annesini tedirgin ediyor sipa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…