2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gece oldu ya hafif biseyler var gibi teyzesi selamini simdi vermeye başladı çok çok şükür çok olmasa da hafif hafif kipirtilar var benimki gececi olacak galiba gece hareket başlıyor sabah ta annesini tedirgin ediyor sipa

Hadi gözün aydın canım bişey yazamadım ama bende bi tedirgin olmuştum senin adına :))

Son düzenleme:
Bugün maşallah resmen durmadı hala karnım dalgalanıyo ve uyuyamıyorum. Ama bazı günler de kıpırdasın diye bekliyorum resmen oynuyo benimle :) hangi haftadan sonra hareketlerinin düzenli olarak takibi gerekliydi kızlar?

Gece oldu ya hafif biseyler var gibi teyzesi selamini simdi vermeye başladı çok çok şükür çok olmasa da hafif hafif kipirtilar var benimki gececi olacak galiba gece hareket başlıyor sabah ta annesini tedirgin ediyor sipa
aramızda yaklaşık 3 hafta var ama benim hala düzensiz canım. Bazı günler neredeyse hiç kıpırdamıyo ama bazende hiç durmuyo stres olma sadece dinlen muhtemelen yoruşmuştur bebişin

26 diyen var
28 diyen var
O civarlar yani :))

Kızlar ne tez 6 ayımız geçti. Bana şaka gibi geliyordu. Hamile olduğuma inanamıyordum. Şimdi ise son 3 ayımız kaldı ve sonra hayırlısıyla evladımızı kucağımıza alacağız.

Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu taddırsın.Sizden Ablam içinde dualarınızı bekliyorum. Oda yıllardır evlad sahibi olmak için uğraşıyor. İnşallah Allah tüm isteyenlere ve onada hayırlı bir evlat verir.

Canim benim yaa cok tatlisin nasil da ayrintiyla aciklamissin cook saol yalniz söylediklerin bize cok uyuyo 3 kankanin arasinda kendime yer acmaya çalışıcam görünen o ki

anladim canim peki bu sanci denilen olay neye benziyor senin ikinci ya daha deneyimlisin?

aramızda yaklaşık 3 hafta var ama benim hala düzensiz canım. Bazı günler neredeyse hiç kıpırdamıyo ama bazende hiç durmuyo stres olma sadece dinlen muhtemelen yoruşmuştur bebişin
Onuda düşünüyorum ama elimde değil iste bi an önce düzene binsede sürekli tekmeler hareketler hissetsek hepimiz bi an önce

Aynen canım zaman su gibi akıp geçiyor , forumda ne çok şey paylaştık, Allah devamını da nasip etsin hepimize inşallah

Hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah ablanda bi an önce bizim gibi bu duyguyu tadar kurbanım allaha onada tüm.bekleyen herkese de hamileliği evlat sahibi olmayı nasip eder beklemek çok allah sabir versin evlat versin hayırlı sağlıklı evlatlar

anladim canim peki bu sanci denilen olay neye benziyor senin ikinci ya daha deneyimlisin?

ilk hissettiğin büyük tuvaletin varmış gibi ama o sancı gittikçe fazlalaşıyor hep aynı histe olmuyorsun kaşıktan yada belden giriyor ben kasıktan hissettim bide 5 dk 30 sn gibi ara ara başlar sonra 30 sn 5 dk gibi olur benim hissettiklerim bunlar şunu da diyim suyum patladı diye hastaneye gittim 4 cö açılmam vardı ama sancı hissetmiyordum suni sancı verdiler.

Masalll92 doğum anında edilen dua kabul olur derler 2 arkadaşım vardı öyle doğumuma son dakikalar kala Allahım aynı sancıyı onlarda çeksin diye dua ettim pek güzel dua değildi ama birinin 10. Senesiydi olmuyoedu 15 gün önce Doğum yaptı diğeri de iki tarafta sorunlu doktorlar asla olmaz diyordu 2,5 yaşında bebeği

rabbim ikisine de nasip etti benim faydam olduysa da ne mutlu bana. İnşaşlah bu Doğumda da ablana ederim
Doğum anı herşeyi unutacsğımdan Notlar almıştım odaya girmeden

Aynen canım zaman su gibi akıp geçiyor , forumda ne çok şey paylaştık, Allah devamını da nasip etsin hepimize inşallah

Amin kızlar inşallah... :)

İnşallah canım. Benimde bir arkadaşım doğum anında bana çok dua etmiş o doğurduktan bir kaç hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Yeter ki kalpten dua edilsin. Rabbim kabul ediyor inşallah.

Rabbim ablanada benim gibi hic ummadigi bi anda mucizesini göndersin .. 9 senedir bekledim tedaviler igneler ilaclar yikilmalar umutsuzluklar ...ama hep istedim rabbimden 38 yasimda nasip etti hamd olsun binlercekere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…