- 19 Nisan 2017
- 1.310
- 941
- 43
Amin canim hepimizin yavrusunu korusun. Rabbim bize bağışlasınAllah korusun cnm benim olumsuz duşunme cok gezme dinlen dikkat et rabbimde korur inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim hepimizin yavrusunu korusun. Rabbim bize bağışlasınAllah korusun cnm benim olumsuz duşunme cok gezme dinlen dikkat et rabbimde korur inşallah![]()
Matematik kursuna gidiyorum sabah erkenden geldim ne yazık ki. Bir de bugün yatılı misafirim gelicekyat dinlen canim.
ay.ne misafiri canim hemde yatılı.Matematik kursuna gidiyorum sabah erkenden geldim ne yazık ki. Bir de bugün yatılı misafirim gelicekinşallah bi sıkıntı olmaz
cok fazla yormayin derler 12. haftaya kadar dikat edin derler.Kızlar ilk ayda çok yürüyüş yapmak sıkıntı olur mu? Ben önceki gün yaklaşık 3 saat yol yürüdüm. Acaba ondan mı öyle akıntım geldi. Bir de evde biraz temizlik filan yaptım. Onun etkisi var mıdır?
Yıllardır görüşmediğim bi arkadaşım gelicek. Şimdi sıkıntım var gelme desem daha da görüşemeyizay.ne misafiri canim hemde yatılı.
yakin arkadasin ise sıkıntı olmaz herhalde. gerci adi misafir. ne kadar yakin olursa olsum kalkip.dolasiyon.Yıllardır görüşmediğim bi arkadaşım gelicek. Şimdi sıkıntım var gelme desem daha da görüşemeyiz
Yakın arkadaşım çok şükür. Artık mecburen kendi kendilerini ağırlayacaklar ☺yakin arkadasin ise sıkıntı olmaz herhalde. gerci adi misafir. ne kadar yakin olursa olsum kalkip.dolasiyon.
GünaydınnGunaydin ocak 2018 anneleri![]()
Cansekeri canım akıntıdan korkma daha yeni gebeliğin stres yapma kahverengi pembeyse bişi olmaz ama kırmızı ve ağrın varsa dikkatli ol evde progesteron bulundur kanaman olursa içersin bi daha doktora gidersen danış canım benim 4 aya kadar kırmızı kanamam vardı iğne ve hapla devam ettim düzeldi çok şükürYakın arkadaşım çok şükür. Artık mecburen kendi kendilerini ağırlayacaklar ☺
İlk aylarda çok yüklenmicen tabiki sen ne yaptın 3 saat ne demek dikkat etmelisin cnm benim yorma knsini dinşen müzik dinle nefes al ver aradaYıllardır görüşmediğim bi arkadaşım gelicek. Şimdi sıkıntım var gelme desem daha da görüşemeyiz
kendi eviniz gibi düşünün diycen artikYakın arkadaşım çok şükür. Artık mecburen kendi kendilerini ağırlayacaklar ☺
O ne cnm doktormu veriyo benim evimde öyle.şeyler yok bende hamileyim de bulundurmakta fayda var tabiCansekeri canım akıntıdan korkma daha yeni gebeliğin stres yapma kahverengi pembeyse bişi olmaz ama kırmızı ve ağrın varsa dikkatli ol evde progesteron bulundur kanaman olursa içersin bi daha doktora gidersen danış canım benim 4 aya kadar kırmızı kanamam vardı iğne ve hapla devam ettim düzeldi çok şükür
ilac canım dusugu engelliyorO ne cnm doktormu veriyo benim evimde öyle.şeyler yok bende hamileyim de bulundurmakta fayda var tabi
Ya ben şu zamana kadar ağrı kesici bile kullanmamış biriyim. İlaca karşı çok ön yargım var. Ama şu durum farklı tabi. Çok teşekkür ederim. Henüz adamakıllı bi doktor bulamadımCansekeri canım akıntıdan korkma daha yeni gebeliğin stres yapma kahverengi pembeyse bişi olmaz ama kırmızı ve ağrın varsa dikkatli ol evde progesteron bulundur kanaman olursa içersin bi daha doktora gidersen danış canım benim 4 aya kadar kırmızı kanamam vardı iğne ve hapla devam ettim düzeldi çok şükür
Anladım pazartesi doktora gidicem bakalım ne dicek sende yeni annemisimilac canım dusugu engelliyor

Neredesin şehir olarakYa ben şu zamana kadar ağrı kesici bile kullanmamış biriyim. İlaca karşı çok ön yargım var. Ama şu durum farklı tabi. Çok teşekkür ederim. Henüz adamakıllı bi doktor bulamadım
benimde ikinci annelik olacak insallah. bir kuzum var ikincisine hamileyim. beni de carsamba tekrar istedi doktor bakalim keseyi net gorecek miyizAnladım pazartesi doktora gidicem bakalım ne dicek sende yeni annemisim![]()
İlk aylarda çok yüklenmicen tabiki sen ne yaptın 3 saat ne demek dikkat etmelisin cnm benim yorma knsini dinşen müzik dinle nefes al ver arada
benden bir tane daha varmışYa ben şu zamana kadar ağrı kesici bile kullanmamış biriyim. İlaca karşı çok ön yargım var. Ama şu durum farklı tabi. Çok teşekkür ederim. Henüz adamakıllı bi doktor bulamadım
ilaclar konusunda. ama is hamilelik olunca su an aspirin folik asit igne ucu bir arada oldu.