- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Oh maşallah bı kız bı oglaň Rabbim bağışlasın nazarlardan korusun inşallahSoldaki kızım 4sene önce
Diğeri dün çekilen oğlum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh maşallah bı kız bı oglaň Rabbim bağışlasın nazarlardan korusun inşallahSoldaki kızım 4sene önce
Diğeri dün çekilen oğlum
Sabahattin altinyurt a gidiyorum ben dokuz eylülde Prof. Aynı zman da uzman perinatolog. Alsancakta muaynesi.ben çok memnunum. Ama ben sadece onla kalmadım ege ye de gittim fetal eko için. Hoca çekiyordu zaten ama işte biraz manyağa bağladım sanırım ben yaşadıklarımdan sonra
Bendede aynisi canim ne istese onu yiyorum doktorumda ne istersen ye demistiKızlar bişey sorucam size, siz her yediğinize dikkat ediyor musunuz? Mesela ben hergün aburcubur yiyorum. Şimdi hazır puding yedim mesela sabah yarım paket bisküvi yedim. Yani hamilelik öncesinde asla kötü beslenmem sadece faydalı şeyler yerim diyordum ama hiç beceremedim. Sağlıklı da besleniyorum ama bunları da hergün yiyorum biraz da suçluluk hissediyorum
Bendede aynisi canim ne istese onu yiyorum doktorumda ne istersen ye demistiKızlar bişey sorucam size, siz her yediğinize dikkat ediyor musunuz? Mesela ben hergün aburcubur yiyorum. Şimdi hazır puding yedim mesela sabah yarım paket bisküvi yedim. Yani hamilelik öncesinde asla kötü beslenmem sadece faydalı şeyler yerim diyordum ama hiç beceremedim. Sağlıklı da besleniyorum ama bunları da hergün yiyorum biraz da suçluluk hissediyorum
speedy-gonzales canım bayıldın oğuşuiuna ne güzek bir bebek öyle
Sağlıklı olduğuna ben gönülden inanıyorum
Doktorunla konuşunca daha da rahatlarsın eminim
İlk çocuklarda insanlar daha idealist oluyorlar
evet benim.kizimdada oyleydi.aynen anlattigin gibu dokunamiyordum bile.bundada var ama o kadar degil.dokununca agriyor sadece
Oh maşallah bı kız bı oglaň Rabbim bağışlasın nazarlardan korusun inşallah
Bendede aynisi canim ne istese onu yiyorum doktorumda ne istersen ye demisti
Ama iraden için tebrik ederim.. Evime almadıkça çıkıp almıyorum eşime de söyleyim almasın eve. Tuz zaten neredeyse hiç tüketmiyorum çocukluğumdan beri. Haklısın canım yolu yarıladık sayılır az kaldı...Ah canım ah.. Kendimi tutmasam o cipsleri deli gibi yerim de doktora ne zaman gitsem tansiyonum yüksek çıkıyor ilerleyen zamanlarda albümin yaşamaktan korkuyorum(kuzenim 7aylıkken yaşadı inanılmaz ödem yaptı vücudu yani nasıl anlatsam kız sumo güreşçisi gibi olmuştu ödemden) tuzu azalt canım yemeklerine çok az kullan kendine sınır koymaya çalış hazır gıda konusunda. Canın çok çektiğinde azıcık tüket yolu yarıladık sayılır zaten![]()
Benimde aynenBenim ilk Bebek pek rahatım nereden geliyorsa bu rahatlik:)
Amiiinnn hepimizi bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım inşallahne guzel canim.insallah benimde oyledir.Rabbim sagsalim kavustursun insallah.coksaol cevabin.icin
Evet bende bu şekilde duydum uzmanlardanAslinda beslenme konusu genelde bizim için onemli cunku bebek annenin depolarini tuketmek pahasina ne bulursa emiyor.bebek eksik kalmiyor iyi beslenmesek de bildigim bu.ayrica bir arkadas sormustu lohusa donemi ile ilgili alisveris yapmistim kargom geldi bekledigimden cok kaliteli cikti taç terlik gecelik camasirlar .........hic sorun yasamadim.çok memnunum
Çok haklısın, ben ilk üç ay her gün çok çok afedersiniz günde 4-5 kere çıkartıyordum. Yiyebildiğim hiçbirşey yoktu su dahil, sonra mide bulantısı geçince cılkını çıkartıyorum demek ki.. Amiinnn kuzumCanım ben ilk 3 ay baya dikkatliydim, ama artık o kadar dikkat edemiyorum , canım çekiyor deyip yediklerim oluyor , mesela dün cips yedim, arada paketli ürünler kek, kurabiye gibi şeyler de oldu. Ama abartmamaya çalışıyorum , kahve içmiyorum çok çok nadir haftada 1 veya hiç. Aşırı yağlı , mayonezli, ketçaplı şeyler de yemiyorum. Bence canımızın çektiklerinden tadımlık alsak yeter, sebze meyve bol tüketmemiz lazım. Minnoşlarımız sağlıkla büyüsünler :)
Eskiden özellikle hamile kadın canı ne çekerse hemen alınır yapılırmış, pastalar börekler ne istiyorsa istediği kadar yenirmiş. Şimdi sağlıkçılar karşılar tabi en başta kilo yaptığı için aslında hiöbir doktor bebek zarar görür demiyor kilo alırsın sonrasında zorlanırsın işte doğumda zorlanırsın falan diyor. Yani sanırım abartmadıkça yemekte hiçbir sakınca yok. Ben baya kendimi suçlu hissediyordum sanki zehir içiyorum gibi halbuki o kadar büyük olay yokmuş.Ben dikkat etmeye çalışıyorum, ama fazla dikkatli olduğum söylenemez:)
Hergün 1 Türk kahvesinden birşey olmaz dedi doktorum, ayrıca bazen paketli ürünlerden de canım çekince yiyorum.
Normalde sosis ağzıma koymam kaç zamandır gözümün önünde sosis var, aldık yedim valla :)
Hepimize afiyet olsun![]()
Eskiden özellikle hamile kadın canı ne çekerse hemen alınır yapılırmış, pastalar börekler ne istiyorsa istediği kadar yenirmiş. Şimdi sağlıkçılar karşılar tabi en başta kilo yaptığı için aslında hiöbir doktor bebek zarar görür demiyor kilo alırsın sonrasında zorlanırsın işte doğumda zorlanırsın falan diyor. Yani sanırım abartmadıkça yemekte hiçbir sakınca yok. Ben baya kendimi suçlu hissediyordum sanki zehir içiyorum gibi halbuki o kadar büyük olay yokmuş.![]()
Eger yanma çoksa surup fayda etmiyor..bende hamilikten öncede reflu ve mide fıtıgım vardı zaten ilacla yasayan biriydim 3 ay doktor izin vermedi surupla sadece anlık rahatlama yasiyordum dayanamadigim icin artik ilac kullaniyorum ama yine gunluk degil 3 gunde bir alıyorum bebek icin dayaniyorum napim....tuz ruhu içmiş gibi geziyom ortalarda yoksaMide yanmasına gabiscon şurup kullananlr faydasını gördünüz mü? Beni anlık rahatlatıyor sanki ne ölçülerde kullanıyorsunuz? Yemek borusu resmen yanıyor bir tek ben mi yaşıyorum bunu çok kötü yine yemekten soğudum![]()
Ama iraden için tebrik ederim.. Evime almadıkça çıkıp almıyorum eşime de söyleyim almasın eve. Tuz zaten neredeyse hiç tüketmiyorum çocukluğumdan beri. Haklısın canım yolu yarıladık sayılır az kaldı...
Benimde aynenama hamilelik öncesi idealisttim hamile kaldım temkinli gösterir gibi saçma sapan beslenmeye başladım. Neyse ya dikkat etmek lazım kuzucuklar için.. Ayyyy görmeden özlüyorum yaaa gelse bir an önce ocak ayı
![]()
Günaydın canım en güzelini yapıyorsun. Ben de rahat gidiyordum şimdiye kadar, ama geçen gün şu hareket etme konusunda baya tedirgin oldum. Bazen oluyor işte böyle kafayı taktığım durumlar. Güzel bir hamilelik geçirelim inşallah hepimiz.Ben genel olarak rahatım ya garip bir şekilde
Ağrım olur aman olcak tabii ki olacak hamileyim dErim.
Doktoruma bi kere yazmadim soyleyim böyleyim şu çıktı bu çıktı diye :)
Daha pek hissetmiyorum aman hissederim daha var derim :)
Bir anda soğuk terler döküp ateş basıp bayaa bayaa kustum, mağaza ortasında comeldim kaldım aman nolcak hamileyim ben:)
Onun disinda arkadaşların bebeklerini kaldırım aman bi şey olmaz derim
Sürekli hasta değilim hamileyim derim ::) biri bi şey söyleyince özellikle :)
Beslenme konusunda da yumurta ceviz yoğurt 3lusu hayatımda var Allaha Şükür geri kalan her şeyi de yeyip içiyorum :)
Aslında oğluşum da 14 ay bekletti bizi ama rahat bi hamileyim ilk bebek ama besinci gibi rahatim... :)
Günaydın canım en güzelini yapıyorsun. Ben de rahat gidiyordum şimdiye kadar, ama geçen gün şu hareket etme konusunda baya tedirgin oldum. Bazen oluyor işte böyle kafayı taktığım durumlar. Güzel bir hamilelik geçirelim inşallah hepimiz.
Canım sen hangi ilacı kullanıyorsun? Gaviscon kullanan çok duydum zararı yok hamilelik döneminde kullanılır diyor bebeğe geçmez dedi dr. Bende 3-4 gündür başladı yanma ama bu haftalarda oluyormus zaten.Eger yanma çoksa surup fayda etmiyor..bende hamilikten öncede reflu ve mide fıtıgım vardı zaten ilacla yasayan biriydim 3 ay doktor izin vermedi surupla sadece anlık rahatlama yasiyordum dayanamadigim icin artik ilac kullaniyorum ama yine gunluk degil 3 gunde bir alıyorum bebek icin dayaniyorum napim....tuz ruhu içmiş gibi geziyom ortalarda yoksa
Canım sen hangi ilacı kullanıyorsun? Gaviscon kullanan çok duydum zararı yok hamilelik döneminde kullanılır diyor bebeğe geçmez dedi dr. Bende 3-4 gündür başladı yanma ama bu haftalarda oluyormus zaten.