2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
canım çok geçmiş olsun moralini yüksek tut insallah daha da iyi olacak öyle düşün

benim kızımda aynısını yaptı kücük besige alıstı karyolasını kullanmamısıtı yepyeni duruyor nu bebişe kısmet artık
ben yandım o zaman napayım bilemedim odadan odaya olsa gecırırmde merdıven den ındır cıkar bana zor yatak odası yukarda benım gun ıcınde kullanacagım her yer asagı da ne yapsam bılemedım

Bizde korunmalı yaşıyoruz ilişkiyi ufak tefek sorunlar varsa bulaşıcı erkekte hamilelikte bayana bulasmasın diye.

Anladim. Ben ozellikle sordum doktoruma korunmamiz gerekiyor mi diyem hayir gerek yok dedi. Rahat rahat takiliyoruz

Ilk kez duyuyorum bak onu :)

Eee Bende geceleri yanimda gunduzleri odasinda yatiracaktim benimde planlarim bozuldu simdi o zaman :/

Kızlar şimdi doktordan geldim . Bebeğim iyi şükür ama plesante biraz aşağıdaymış birde rahimde kasılma gördü. Progestan 200 mg kullanıcam birde idrar kültürü verdim tekrardan . İnşallah düzelir . Bu aylarda yaşayan var mı bunu ?

Benim de canım hamburger istiyor süreli allahtan oturduğumuz ilçede hiç biri yok yiyemiyorum :)

KIZLAR NASIL BESLENIYORSUNUZ?

Ben galiba cok sagliksiz seyler yiyiorum
Galiba degil bildiginiz 3 beyazdan uzak duramiyorum homili gitlak...
Canim doktor bana tuzu azalt dedi . O yüzden pek tuketmemeye çalışıyorum iki haftadır . Tatlıdan uzak duramıyorum ama şeker sorunu olur diye dikkatli davranmak istiyorum. Ve ne yesem sanki yararlı değil gibi geliyor

Kizlarr size bir soru sorucam. Hazirmisiniz :)) simdi ben calistigim icin bebege kayinvalidem bakicak. Sirf onlar icin ev tasiyacagim. Tasinirkende ev alalim bari dedik. Simdi ben çok yakında oturmak istemiyorum. Esimde bana hak veriyor. Birde onlarin oturdugu bolge sanayiye cok yakin gibi. Onuda bahane ediyorum sahsen . Benim isyerime ve kendi anneme zaten cok uzak oturduklari yer. Simdi bir ev bulduk. Aralarinda 4km falan mesafe var ve ulasimda tek vesayet degil yani bana gelmesi gerekse ya taksiy binedek yada iki otobus yapicak. Annemlerde zaten arabasiz gelmeye kalkissa cilenin dibine vurucaklarda annem zaten calisiyor benim cok da gelemez gibi. Bir de bebeği bakarken annesine biz götüreceğiz yani muhtemelen çoğunlukla ben götürüp getireceğim Bu sebeple kafamda çok soru var kaç gündür doğru düzgün uyuyamıyorum bu ev alıp almama konusunda şimdi size sormak istediğim yakınlık ne kadar önemli yakınlık ya da uzak olmak 4 km çok mu uzun bir mesafe sizce tecrübeli anneler ne dusunuyorsunuzz??

evet tüm planlar suya düştü büyük ihtimalde gündüz aksama kadar yattıgını arayacak geceleri cunku ona daha cok yatacagı ıcın daha cok alısacaktır

gecmıs olsun canım cok sukur bebeğin iyiymiş sevindim

2 tane aynı şeyden al :)
işte odaya koymak ıcın park yatak verıcek eltim onu kullanıcam salonda kucuk bsy arıyorum kı yer kaplamasın dıye yoksa 2 tane kucuk alsam sımdı masraf olacak olmadı dedıgın gıbı ıkısınınde ıc yatagıı aynı alırım ama besıklere nasıl yatak konuyor bılmıyorum

canım bence evini al ve istediğin yerden al
sen ne kadar izinli olacaksın önemlisi bu 6 ay ucretsız izne ayrılacaksan 4 aydan 8 ay evdesın sonrası zaten 1 yıl toparlasa ondan sonra kreşe versen 1 yıl kaynana vakacak dıye dıbıne tasınma derim
ya o sızde gelıp kalacak ki bence kalmasın
sen goturup getırırsın araba varsa iyi ama yoksa otobus dolmus zor hasta olma olasılıgı da zor
annen ısı olmasa sızde kalırdı haftaıcı haftasonu donerdı mesela

ama benc eıstedıgın yere tasın tabı bu ısın ılerde anaokulundan ılkokuldan alma boyutu da var mesela gec cıkıyorsan mecbur kaynana alacak ya da servıse versen kaynana evde olacak kı evıne alacak
cok uzak olursanı aksamları cocugu alıp eve gecmek zor olur
sımdı ev alıncada ha dıyınce tasınamıyorsun bende tasınmak ıstıyorum ama ev satılmadı hem ev ıkı katlı duz ayak olsun cocukla ınıp cıkmayım ıstıyordum hemde anneme yurume mesafesınde olmak ısıyorudum annem kolay gelıp gıtsın dıye ama hala satılmadı o yuzden yaza bıraktık
zaten ben ızınlı olacagım annemde eylule kadar okuldakı sozlesmesını yenıledıgı ıcın calıscaksadece aksmaları belkı ugrayacak ya da kalacaktı o sebeple tasınma ısını bızde cok zorlamadık
ama tasınacaksan bıran önce hallet son aylarda agırlasacaksın havalarda sogur zor olur sana

Aynı şehirde olduktan sonra yakın yada uzak çok fark eder mi bence etmez hem zaten siz bırakacakmışsınız arabayla size eziyet olur biz aynı şehirde olsak bize gelmek isteseler zaten gelip bizi arabayla alın derler daha beter olur Sizinkiler bilemem tabi

Hm evet yatakları aynı olursa da olur park yatak la aynı ölçüde bir beşik olursa sorun olmaz

Canim doktor bana tuzu azalt dedi . O yüzden pek tuketmemeye çalışıyorum iki haftadır . Tatlıdan uzak duramıyorum ama şeker sorunu olur diye dikkatli davranmak istiyorum. Ve ne yesem sanki yararlı değil gibi geliyor

Tuzla aram yoktu hic zaten.. ama sekere düskünlügüm onu dengeler yani

Seker yüklemesine 3 haftam kaldi bakalim.. insallah cikmaz biseycik

evet tüm planlar suya düştü büyük ihtimalde gündüz aksama kadar yattıgını arayacak geceleri cunku ona daha cok yatacagı ıcın daha cok alısacaktır

bende gündüzleri odasında yatar geceleride yatak odasına sepet gibi olanalrdan aldım. onda yatar diye düşünüyordum. aman alışsın odasına napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…