2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
KIZLAR NASIL BESLENIYORSUNUZ?

Ben galiba cok sagliksiz seyler yiyiorum
Galiba degil bildiginiz 3 beyazdan uzak duramiyorum homili gitlak...

ne güzel sen dizmişsin bende hiçbir şey yok iki zıbın alttan baska

Ay hastalığın şiddetinden burnumda uçuk çıktı ya hiç uçuk çıkardığımı bilmem bu zamana kadar

Hamilelik takviminde bugün hep fanfinfondan bahsediyor yasaklıyız gardaşş
ay evet gördüm onu okudum bende
subliminal mesaj vermiş takvim

Sizede mi yasak ? Acaba ben tekrar sorsam mı doktoruma ilk aylarda sormuştum
canım normalde yasak değil gökcenin bebeği asagıda olduğundan yasak
arkadaşında çoğul gebelikten yasaktır ki belki onun yasağı da kalmıştır
mesela bende ilk 8 haftalıkken kanama geçirmiştim o zaman yasaktı sonra serbest oldu ama dışarı boşalma yoluyla korunacaksanız prezarvatif yok demişti kimyasala maruz kalmaması gerekiyor demişti ama biz zaten yapmıyoruz ne bende istek var ne eşte :) mınnos mınnos yasıyporuz evde sarılarak teletabis seklınde

Aynen canım riskli durum varsa yasak

Disari bosalmayi neden soyledi ki. Zaten hamilelik riskin yok.korunmana gerekte yok.

Yasaklı insanı gaza getirecekler güya

benim korkumda birine alısırsa bırını yıne yukarı asagı tasımak zorunda kalırsam 2. bi şey almam bosa gıtmıs olacak kafam cok karısık
benim kızımda aynısını yaptı kücük besige alıstı karyolasını kullanmamısıtı yepyeni duruyor nu bebişe kısmet artık

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum 15.haftaya kadar ara ara lekelenmelerim oluyordu ama bebekte problem görünmüyordu kese etrafında kanama yok rahim ağzı kapalı vs. 15.haftada kıpkırmızı kanla kaybettim sandım bebeğimi çok ağladım hastanede yattım felan.Allaha şükür o günden sonra problem olmadı sadece plesanta aşağıda denildi ama 28e kadar çıkarmış yukarıya inşallah.Dün detaylı ultrasona girdim yarım saat inceledi perinatolog organlarında bi sorun yok şükürler olsun 504 gr 26cm olmuş minnoş kızım.İnşallah sağ salim atlatırız kalan süreci hepimiz.
Bugune kadar hep kaybetme korkusuyla elim gitmedi bişeyler almaya sadece bi battaniye örmeye başladım hem terapi olsun hem el emeğim olsun diye.İnşallah buralardayım artık doğurana kadar :)

krem penaten kullandık cok cok memnunduk bezde de hep prima premium care kullandık bırakana kadar cnm

Disari bosalmayi neden soyledi ki. Zaten hamilelik riskin yok.korunmana gerekte yok.
bende hep onu merak ettim soramadım bi arkadaşımda hastanede calısmıstı o sundan olabilir dedı bazı bebekler hucresı gelısıp kesesı sonra bazıların kesesı ılk kendısi sonra gelısıyormus belkı ondandır dedi
hamıle kalma olasılıgını sormadım ama bı yumurta haşla devam edıyorsa kalanlar vardı hatta bı kadın vardı türkiyede haberlere cıktı 4 aylık hamileyken diğer yumurta yumurtlamıs diğer bebek 4 ay gec olustu hatta o cocukta meger esınden degıl sevgılısındenmiş belkide öyle durumlar oluyor dıye ıstememıstır
hastalık boyutu da olabilir bel soguklugu falan sanırım bosalmayla gecıyor eş baskasıyla beraber olursa bulasmasın dıyedir belki ama cok merak edıyorum bı gun sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…