- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.043
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #20.201
bende aldım snırım buna benzer bir şey morhipodan çok tatlıkızlar ben buna bayıldım rengi aşıır güzel değil ama yazısı tipi çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 2053364 Eki Görüntüle 2053364 Merhaba arkadaşlar,uzun zaman oldu görüşmeyeli,son kontrolümde bir bebekte mide görülmeyince çok üzülmüştük, ayrıntılı ultrasonu tekrarlamak zorunda kaldık ve sonuç gayet iyi çok şükür,benim oğlanlar annelerini korkutmayı seviyor anlaşılan,kanamalarım sona erdi nihayet doktorum yine de dört hafta daha evde istirahatle geçirmemi tavsiye etti,6.aydan sonraya bıraktık alışveriş vs,birkaç kez burun kanamam oldu,şimdi de kalp ilacıma başlamak zorunda kaldım taşikardim dozunu arttırınca...5 ayı bitirdiğimiz için ilaç konusunu kafama takmamaya çalışıyorum,hamile kalmadan önce 50mg beloc kullanıyordum,5 ay bıraktım üç gündür de 25mg ile başladım.
Alışverişe gelince.... İşim zor biliyorsunuz herşeyden iki tane gerek bize,alabildiğim iki ürün var,Karaca baby’den uyku seti ve bir çift de ana kucağı aldık internetten,hepsi bu :)))
kızlar e bebekte kamera indirimi var şuan. weewell diye bir amrka. ben motorolla bakıyordum ama özellikleri motorolla ile aynı. ikiside 2,4 ekran ikiside 300metre kapsama alanlı ikisindede gece görüş var ve ikisindede karşılıklı ses iletimi var.
sanırım motorollada fazladan ninni falan var ama çok gerekli değil sanki. birisi 960 lira birisi şuan e bebekte 350 lira fikri olan var mı?
https://www.e-bebek.com/weewell-wmv...MIrMnMlZ7j1gIVjz4bCh2dcAdCEAQYASABEgLcnfD_BwE
hahaha gün listesi kızlarla ocak itibariyle güne başlıyoruz bi günümüz bitiyor ardına hemen gelsin paracıklar diye günü yapıştırdıkbende aldım snırım buna benzer bir şey morhipodan çok tatlı
ama işin gerçeği ben alttaki ay ve isim listesini merak ettim o ne ola ki
biz dün e bebekteydik weewell markasını e bebek babymall toker hepsi önerdi alman malıymıs arkadaşım ates ölçerini ve buharlı hava nemlendiricisini aldı hep onu önerdilerkızlar e bebekte kamera indirimi var şuan. weewell diye bir amrka. ben motorolla bakıyordum ama özellikleri motorolla ile aynı. ikiside 2,4 ekran ikiside 300metre kapsama alanlı ikisindede gece görüş var ve ikisindede karşılıklı ses iletimi var.
sanırım motorollada fazladan ninni falan var ama çok gerekli değil sanki. birisi 960 lira birisi şuan e bebekte 350 lira fikri olan var mı?
https://www.e-bebek.com/weewell-wmv...MIrMnMlZ7j1gIVjz4bCh2dcAdCEAQYASABEgLcnfD_BwE
E bebekte 36 yorumun 30 u iyi. Bakiyorum daha ama alicam sanirim.Ben yeni yeni telsiz alsam olayına girdim. Dün baktım ama pek bi fikrim yok. Bir de çekmediği yönünde yorumlar var ama netten kullananlara bak istersen
Bende ki de goz amahahaha gün listesi kızlarla ocak itibariyle güne başlıyoruz bi günümüz bitiyor ardına hemen gelsin paracıklar diye günü yapıştırdıkkızımın şansına da bana mart çıktı doğüumdan sonra ilaç gibi gelecek
Motorolladan tek farki markasi sanirim. Alip deneyecegim bakalim cekim gücü nasil olmadi degistiririm :)biz dün e bebekteydik weewell markasını e bebek babymall toker hepsi önerdi alman malıymıs arkadaşım ates ölçerini ve buharlı hava nemlendiricisini aldı hep onu önerdiler
marka iyi ve az bı zaman kullanacağını da düşünürsek cnm bence 960 lira cok yüksek yeterli gelir diye düşünüyorum weewell
kızlar e bebekte kamera indirimi var şuan. weewell diye bir amrka. ben motorolla bakıyordum ama özellikleri motorolla ile aynı. ikiside 2,4 ekran ikiside 300metre kapsama alanlı ikisindede gece görüş var ve ikisindede karşılıklı ses iletimi var.
canım cok gecmıs olsun saglıkla kucagına alırsın ınsallah moral en onemlisi kafana takma iyi olacaklarını düşün en iyisi olumlu düşünmek Allah beterinden esirgesinEki Görüntüle 2053364 Eki Görüntüle 2053364 Merhaba arkadaşlar,uzun zaman oldu görüşmeyeli,son kontrolümde bir bebekte mide görülmeyince çok üzülmüştük, ayrıntılı ultrasonu tekrarlamak zorunda kaldık ve sonuç gayet iyi çok şükür,benim oğlanlar annelerini korkutmayı seviyor anlaşılan,kanamalarım sona erdi nihayet doktorum yine de dört hafta daha evde istirahatle geçirmemi tavsiye etti,6.aydan sonraya bıraktık alışveriş vs,birkaç kez burun kanamam oldu,şimdi de kalp ilacıma başlamak zorunda kaldım taşikardim dozunu arttırınca...5 ayı bitirdiğimiz için ilaç konusunu kafama takmamaya çalışıyorum,hamile kalmadan önce 50mg beloc kullanıyordum,5 ay bıraktım üç gündür de 25mg ile başladım.
Alışverişe gelince.... İşim zor biliyorsunuz herşeyden iki tane gerek bize,alabildiğim iki ürün var,Karaca baby’den uyku seti ve bir çift de ana kucağı aldık internetten,hepsi bu :)))
:) masallah valla iyi gözmüş ben de bi tekrardan baktım listeye sen diyinceE bebekte 36 yorumun 30 u iyi. Bakiyorum daha ama alicam sanirim.
Bende ki de goz amameraklilikta cabasi
Motorolladan tek farki markasi sanirim. Alip deneyecegim bakalim cekim gücü nasil olmadi degistiririm :)
1 saattir dusunuyorum ben bunu almistim ama astigimi hatirlamiyorum dolaba diye ustunr pat diye kargo geldi. Boyunu ben 0 3 almistim biraz ufak sanki. Kumasi penye çok kalin degil. Guzel ama begendim ben :)kızlar ben buna bayıldım rengi aşıır güzel değil ama yazısı tipi çok hoşuma gitti
güle güle kullansın efsun kızımız bence ilk 3 ay yeterli gelir sonrası zaten yaz ya gerek olmaz ama senin bebişte uzun olursa 2 ay ancak giyer :) bende alacağım kartın kesiminden sonra1 saattir dusunuyorum ben bunu almistim ama astigimi hatirlamiyorum dolaba diye ustunr pat diye kargo geldi. Boyunu ben 0 3 almistim biraz ufak sanki. Kumasi penye çok kalin degil. Guzel ama begendim ben :)
ben özellikle geceleri giysin diye merinos yününden kundak gibi olan tulumlardan aldım. bir ikaç tanede penye vs aldım. battaniye olarak bir tane pamuk var. 1 tane annem örüyor. 1 tane teyzem pazen kumaştan dikti. 1 tanede e bebekten elektromanyetik dalga geçirmeyenlerden almıştım tee ne zaman onu kullanıyorum. hatta onu artık akşamları göbüşüme örtüyorum tv falan izlerken :)güle güle kullansın efsun kızımız bence ilk 3 ay yeterli gelir sonrası zaten yaz ya gerek olmaz ama senin bebişte uzun olursa 2 ay ancak giyer :) bende alacağım kartın kesiminden sonra
zaten cok kalın seyler ozelıkle polar pelus kullanmayın dıyorlar pamuklu penye en ıyısıymıs
polar kalın battanıyelerden de uzak durun cocuklar cok terleyıp hasta olabılıuyormus dıye okudum penye olması ıdeal
Hahahahahaa güldürdün canim beni..Hamilelik takviminde bugün hep fanfinfondan bahsediyor yasaklıyız gardaşş
Haftaya çarşamba yani 18 inde ayrıntılı ultrosonum var kızlar çok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?