2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Benn zaten sisko.oldugum icin doktorum 6 kilo alabilirsin sadece dedi 30 kilo alsam beni dover

Maşallah

Kızlar ya giyim konusunu n’aptınız
Tamam hamile pantolonum var iki tane üstünü de uyduruyorum ama
Cici cici elbiseler giymek istiyorum ama fiyatı da uygun
Tayt ve penye elbiselerle gunü geçiriyorum. Batik ve hm de bol kesim elbiseler var. Kış geliyo zaten tayt üstüne uzun kazak takılmayı düşünüyorum

Evet okulda herkes kızıyor niye nöbet tutuyorsun
Nöbet yazıyorlar napiim dedim rapor almaya az kaldı neyseki
Ya onu düşünen kim kendi eşleri hamile iken de böyleler mi acaba merak ediyorum 7 saat dersim olduğu güne yemekhane nöbeti yazıyorlar bari dikkat edip az dersim olduğu güne yazSalar nerde o düşünce. Bende yasal hakkım dolmadan kimseye minnet edemem çok şükür ki az kaldı canım senin ki haftaya son galiba

bak canım hem göbiş hem kızımın fotosunu atıyorum :)

Vay canına, süper fit hamişsin sen :) hem de iki bebişle. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Kızın da saklanmaya çalışmış sanki ama yakalamışsınız :) sağlıkla büyüsünler tüm kıymetlilerimiz.

kızlar bu lohusasepetinden gecelik alan var mı. kalıpları nasıl. en büyük beden xl ama bana olurmu bilemedim. hamile kalmadanda xl giyiyordum ben

Canım hamile giysilerinin hepsi devasa, l beden pijama belini sıkmadan giyemedim. Xl aldığımın üstüne de eşimle giriyoruz bunlar lohusa sepetinden değil gerçi.

Ekim ayı da tutacam dedim son ili hafta bende
Bugün bir öğretmen gelmemiş müdür yardımcısı arkadaş dersleri dağıtmış bizlere ,önce arkadaşına yazacağına bana yazmış ,bana ne ya ben girmem dedim hem zor yerde nöbet tutuyorum falan tamam aranızda ayarlayın dedi
Yani bu işi normalde ikimiz de yapacağız nolur arkadaşını bir sefer kayırmasan sonra okuldan başka biri daha gitti ikimiz de boş derse girdik
Kırk yılda bir atar yapiim dedim elimde patladı

Tatlım enfeksiyon şakaya gelmez, doktorunla net görüş bence bunu, antibiyotik kullanman daha iyi olabilir.

Merhaba hanımlar bugün benim de ayrıntılı vardı çok sukur iyi geçti her şey yolunda☺340 gr olmuş kizcem doktor 2013 de oğlun için de tam bu haftada gelmişsin o da 340 grmis dedi çok duygulandim maşallah kızımın da büyüdüğünü görürüm insallah
Bi de her şey yolunda olduğunu duyunca fotoğrafını sordum durdum adamcagiz sen beni fotografci sandın heralde dedi neyse bari bi kaç poz çekiyim profilden dedi net yüzünü de gördük maşallah içim pir pir geldiğimden beri

Kizlar biraz once su gibi akintim oldu normal mi acaba. Akinti surekli oluyo zaten ama koyu kivamliydi hep. Su gibi olunca tedirgin oldum

Kızlar ağrıdan kıvranıyordum acile geldim işin komik tarafı yolda geçmeye başladı idrar tahlili istedi onun sonucunu bekliyorum

Ha ha neyse iyi yapmışsın yine de ya bak işte önce ona vermeyi düşünmeli ama işte yok . Neyse yine de insaflıymıssın 1 hafta fazladan tutacaksın:))

Gözün aydın :)

Kizlar biraz once su gibi akintim oldu normal mi acaba. Akinti surekli oluyo zaten ama koyu kivamliydi hep. Su gibi olunca tedirgin oldum

Çok fazla değilse sorun olacağını sanmam ama çok kafana takıldıysa doktorunla görüş canım belki o kağıttan almanı söyler. Hani amniyon sıvısını tespit eden ama hiç zannetmiyorum öyle olsun. Hamilelik süreci boyunca akıntı oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…