2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben idareye durumu söyledim. Okul başladığından beri nöbet tutmuyorum. Sağolsunlar anlayışla karşıladılar. Sizinkiler niye zorluyor anlamadım

Kizlar aranizda vajinal fitil kullananlar vardi. Bende kullaniyorum 2 gundur ama bugunkunu yerleştirirken dunkunun hala orada oldugunu fark ettim. Tamamen Erimeden bir kismi kalmis. Neden olabilir bu.sanki yarisi orda kalmis gibi.brlki daha fazlasi.

İçeri tam yitememişsin cnm biraz ileri ittir

Benimde hep akıntım oluyor ama kimse birşey demiyor hergün mutlaka beyaz akıntım oluyor idrar mı yapılıyor onu anlamak için
Yok idrar tahlili yapmadi. Rahim agzi icin vajinal olcum yapacakti o zaman fark etti. Akinti var hafif onlem alalim hemen dedi.

Kızlar günaydın. Dün gece içtim monurol tavsiyelerinize uymaya calistim 8saat ama olmadı yaa.6saat falan anca durdu az önce uyandığımda patlayacak gibiydim mecbur gittim yaptım. İnşallah fayda eder.

Ben hala üstler aynı, alt pantolon da arkadan bi değişiklik olmadığı için, düğme yerine lastik takıyorum giyiyorum, bi pantolon aldım hamilelik için, onu hiç giymek istemiyorum diyebilirim..
Kızlar ya giyim konusunu n’aptınız
Tamam hamile pantolonum var iki tane üstünü de uyduruyorum ama
Cici cici elbiseler giymek istiyorum ama fiyatı da uygun

Ben hala üstler aynı, alt pantolon da arkadan bi değişiklik olmadığı için, düğme yerine lastik takıyorum giyiyorum, bi pantolon aldım hamilelik için, onu hiç giymek istemiyorum diyebilirim..
Günaydın herkese şu bebek hareketleri mevzusunda kafam karışık. Dün bugün hiç hissedemedim. Ondan önce akşamları başlamıştı düzenli hareketler. Şimdi kafama takıldı tatlı falan da yedim ama bana mısın demiyor. Sizce normal midir kafama takıldı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…